Annemin sacma sapan hareketleri

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Kizlar annem 50 yaşında.20 senedir bakkal dükkanı isletiyordi.Oyuzden sosyal hayati pek yoktu yani gezmesi tozmasi falan.Kalcasinda cikik oldugundan malulen emekli oldu.Bizim marketimiz oturduğumuz evin altindaydi hemen.Annem marketle ugrasmaktan hic evle ilgilenmezdi.Ama tuhaf bir para düşkünlüğü vardi.Mesela benim ev kardeslerimin dükkandan aldigi cikolata vs seyleri deftere yazar parasini babamdan alirdi.Ben evlendim bana bir tane bile birsey almadi.Kendi kendine borca girmis nasilsa artik.Kar yok zarar var.Emekli maasi alir, kira alir ama kimse ona para yetistiremez.Babamin cebinden para alir sonra ben almadim diye inkar edip ustumuze atardi.Her neyse babam emlakci.Düğünümu herseyimi babam yapti.Bu yasima kadar hiç birseyde gozum kalmadi.Ayakkabi alacaksam gidip 300 lira verip en iyisini alir cocuklarina hep böyledir.Abime araba aldi, kiz kardesim özel okulda vss.
Babam annemin dükkanı kapatip evle ilgilenmesini istiyor.Ustune ben sana para da veririm diyor.Annem para karsiliginda dükkanı kapatmayi kabul etti.Abimin eski akilli telefonunu ona verdik kullansin diye.Normalde sosyal aglarla isi yoktur anlamaz yani.Neyse resim paylasma sitesi var bilirsiniz ondan actik.Tabii yaninda ben olmadigimdan kardesime yaptirmis herseyi.Mesela kendisi kapali ama profile acik bir foto koydurtmus.Neyse birsey demedik.Sonra baktim gece yarisi süslü bir gecelik saclar acilmis kolyeler kupeler takılmış fotograf koymus altinada "gece gece ben dusuncelerde" yazmış.Ben bunu görünce kizdim.Sonra sifresini kardesimden istedim aldim.Bir baktim önüne gelen adami eklemis,gelenleri onaylamış,bir dünya sapik supuk insanlar mesaj atmış.Hemen kapadik hesabi.Duzgun kullanacaksan acalim dedik yeni hesap actik.Bu sefer süslenmiş saclari açmış vesikalik fotograf çektirmiş kardesime bunu koy diye israr etmis kardesim olmaz diyince "sen benden birdaha birsey istersin" demiş.Laflara bak kardesime örnek olacagina.Dun 22.00 gibi aradim kardeşimi whatsapta cevrimici görünce annen nerde dedim yürüyüşe gitti dedi.Babam da yatiyormus.Sonra kardesime demiş ben hayatimi yasayacagim baban yüzünden yasayamadim suslenecegim vs gibi bir cümle kullanmis.Ya ben zaten kendisine de dedim kapat git dolas gez hayatinin tadini cikar diye ama bu sekilde sacma sapan hareketler yaparak degil.
Ben küçükken 6 yaslarinda falandim annem bir adamla bulusmustu yanimda.Hatirliyorum ozamandan boyle şeylere meyili var.Babam da ayni oda annemi aldatti zamaninda.Ama annem hicbir zaman babama ilgili olmadi.Kahvalti bile hazirlamazdi.Ama babam iyi bir iş yaptigi zaman afedersiniz yanina yanasirdi.
Vs vsss anlatilacak çok sey var da.Yani ben mi cok katiyim yoksa annem de epeyce bir Sorun mu var size soruyorum.Kardeşime örnek davranislari olsun istiyorum çünkü kardesim ergenlik caginda bazi seylere meraki vs var annesi de boyle karsisinda bunlari yapınca.Insan gibi konussam da anlamiyor hicbir sekilde laftan....Kardesime zarar gelmesin de kim ne haly yiyorsa yesin diyecegim artik..

Kesinlikle hesabi kapatin daha bilmiyor kullanmasini kardesinden yardim istiyor.Eger ogrenirse sizden habersiz hesap acip baska seyper yapabilir yani ogrenmeden kapatin.Gercekten cok zor bi durum kocamankadini nasil degistirceksiniz bilmiyorum

Annenin böyle davranmasına sebep baban mı acaba? Aralarında nasıl bir iletişim var ..
Not : Şimdi baban bunları yapsaydı 'erkektir' diyecek bir çok insan var hep erkekler mi cozutur anlamıyorum..

X