Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine harikasın,geldim yazılarını aynı iştah ve zevkle okudum söz sana açma börek yapacağım.belki anneninki gibi olmaz ama......yinede içimden geldi seni seviyorum canım,sen hep yaz.duygularını özlemle okuyorum
HAYIRLI RAMAZANLAR
evet nihayet gelebildim.yazın bambaşka bir güzel tulim...
kelime bulamıyorum tdını anlatacak,tıpkı benim annemin halleri...
ama şimdi anneciğim hasta,yeni ameliyat oldu.uzun uzun o güzelim
ramazan günlerini ve gecelerini konuştuk hastanede...
ahhh tulim,yeni evime geldim,ramazan olduğunu ancak evime gelebilince
anlayabildim.
o tarhanalar,kışlıklar ne lezizdir değil mi onlar?
çünki onlara anne eli ve sevgisi katılmıştır,gönülden..
yazılarını çok özlemişim ..
Cokk güzel bir yaziydi tuli.Emegine saglik..
Nekadar güzel anlatmissin duygu yüklü..Ya bide bizim Ramazanlari görsen..
Yürek acisi ama uzaktada olsam cocuklarima ordaymis gibi yasatmaya calisiyorum.Ramazanlari,Bayramlari..Her taraf buz gibide olsa ..
Esimle hep tartisdigimiz konuydu."burda bayrammi var ?" Ama benim ve cocuklarim icin var tabiki..Ama simdi oda alisdi günler öncesi plan yapmaya basladi..
Bu güzel yazi icin sagol arkadasim..
Kaleminden dökülenler, benimde birgün seninle bulaşacağım nokta sanırım, umarım çok çok geç olur bizler için.
Yazdıklarının hepsini annecim yaptı, tarhanasını, reçelini, eriştesini, çorbalığını, tiritliğini. Beklerim. Gerçekten.
belki sende demişindir çok kere. Kızıyorum yorulmasına, yapma diyorum alırız. Alırız herşey var...
Böyle böyle geliyoruz sanırım, sepet hayatımıza.
Üretmeden tüketmeye...
Anneciğine rahmet yağsın, nur olsun dört yanı.
Hayırlı Ramazanlar dilerim senin nezdinde herkese.
Hamiş: Nikin de kısatmaya gitmişin sanırım. Bende nedense hep bir lavinya hissiyatı uyandırıyorsun.
Kalemin dert görmesin
Değerlendirme yapamıdım yine Tuli, sorun var.
Türkiyede gecirdigim Ramazan aylarini özledim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok güzel anlatmışsın ya ablacığım valla. inan ki çok duygulandım ve sonun da ağlattın beni.
Tuliş harika bir çocukluk geçirmişsin belliki....biz olabilmiş bir ailede...benide çocukluğuma götürdün..uzun uzun ağlattın...ben babamla maalesef hiç iftar sahur yapamadım ama anneannemin gelişiyle şenlenen sofralarımızı hala özlemle arıyorum...şimdi iftarlarda yalnızım eşim geç geliyor..inşallah yavrularım büyünce onlarla bende elimizde ne kaldıysa gelenekleri sürdürmeye çalışacağım...ellerine yüreğine sağlık...hanımeli kokulu annneciğinede rahmetler olsun....