- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.750
- 83
- Konu Sahibi Pinki-dream
Anneler neden bu kadar çirkef
Bir tane de bende var
Sakin sakin bir derdini anlatamaz kadın delirir illa
Bir tane de bende var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl tepki vermesini bekliyosunuz.Annesi geldiği gibi sağa sola saldırmış iş yapmak için.Bebek ağlasın susar o ne demek.Her şeye sürekli karışan birine onu öyle yapma böyle yapma diyen birine normal bir tepki vermişİyide sizde normal bir tepki vermemişsinizki kadına , şakaya vursaydınız mesela ...
Çok farklKendi evimde anneme sesimi yükseltip burası benim evim gibi şeyler söylesem bir daha adımını atmaz , ilişkinizi bilemeyiz tabi ama sürekli bu durumdaysa can sıkıcı olur ...
İçeri girdiği gibi oraya buraya saldırmasından bahsediyo,ev temiz olduğu halde.Tepkisi gayet normalAnnenize diyorsunuz ancak sizde iyi görünmüyorsunuz otokontrolünüz sizde olsun bebek ağlar susar yine ağlar evet canı yanıyor sakinleşmesi Lazım ancak annenize çocuk gibi azarlanacak kötü birşey yapmamış. Bütün anneler hala evli bile olsa çocuklarını küçük görür bağırıp kızlarlar
Pardon !Nasıl tepki vermesini bekliyosunuz.Annesi geldiği gibi sağa sola saldırmış iş yapmak için.Bebek ağlasın susar o ne demek.Her şeye sürekli karışan birine onu öyle yapma böyle yapma diyen birine normal bir tepki vermiş
Sorunun temeli burası sanırım, eşiyle problem, siz ilk çocuk musunuz, babanızla sizin aranız nasılBabamla pek anlaşamazlar ama sneelerdir oyle maddi olarak beklentisi vardır annemin babamdan cok umursamazdır babamda b kac yere borcuds vsr sanırım onceden evdeyken evi ben gecndrrdım 19-21 yaş arası hep fatıraları ble calıstım ben odedm anneme kardeşlerim e bkdım ben evlennce boşluga dustum demişti b gun
Evet aslında temel tam olarak babam pek sevmemişler brbrlerini zoraki aile evliligi aileleride anlasamamıs bizim akraba ilskilermiz asıırı zayıftır zaten annemde snelerce baya klau yasamıs ama bize cok yanısttılar uc couguz en buyugu benm üstüme cok fazla yuk bindrdiler 16 yasından beri ufak capta surekli işe soktular calısmamı istediler cocukluk ble yasayamadım halada boyle dusunurlerSorunun temeli burası sanırım, eşiyle problem, siz ilk çocuk musunuz, babanızla sizin aranız nasıl
Bir cok hastalıgı var zaten bekarken ozel hastaneye goturudum bastan asagı tedavi oldu smdi iyi ama evliyim artık bebegmde var vakşt ble bulanıyorum kendşme ama annem hala benle ilgilenmıyorsun dıye beni suclar zaman zaman bende kendime ble bakamıyorum artık evime bakamıyorum aynı zmnda calısyorum uc evladızz ama en cok bana nazı gecerİkna edip götürün, kendi kendini hasta edecek bu şekilde.
Ya sanırım mizac braz senelrce aynıydı babama karsoda ole cok alıngan bide asla konusulmuyot anında agalmaya baslarAnneler neden bu kadar çirkef
Bir tane de bende var
Allah yardımcın olsun cnm tedavi şart...Bir cok hastalıgı var zaten bekarken ozel hastaneye goturudum bastan asagı tedavi oldu smdi iyi ama evliyim artık bebegmde var vakşt ble bulanıyorum kendşme ama annem hala benle ilgilenmıyorsun dıye beni suclar zaman zaman bende kendime ble bakamıyorum artık evime bakamıyorum aynı zmnda calısyorum uc evladızz ama en cok bana nazı gecer
kıyamam ya genelde büyük çocuk çileyi çeker diğerleri sefayı sürer böyle durumlarda, bir yerde okumuştum kadınlar kocalarını sevmiyorlarsa ona olan öfkelerini ona benzeyen evlatlarından çıkarıyorlarmış,Evet aslında temel tam olarak babam pek sevmemişler brbrlerini zoraki aile evliligi aileleride anlasamamıs bizim akraba ilskilermiz asıırı zayıftır zaten annemde snelerce baya klau yasamıs ama bize cok yanısttılar uc couguz en buyugu benm üstüme cok fazla yuk bindrdiler 16 yasından beri ufak capta surekli işe soktular calısmamı istediler cocukluk ble yasayamadım halada boyle dusunurler
Cok ama cok tesekkrulerkıyamam ya genelde büyük çocuk çileyi çeker diğerleri sefayı sürer böyle durumlarda, bir yerde okumuştum kadınlar kocalarını sevmiyorlarsa ona olan öfkelerini ona benzeyen evlatlarından çıkarıyorlarmış,
benim annemle babamın arası da kötü, ben babama çektiğim için annem ona olan bütün hıncını benden alıyor, bu durumu kabullendim artık o yüzden annemin bana davranışlarını çok takmamaya çalışıyorum, size de kolaylıklar işiniz zor
Hadi ya bende tasıycam evi zaten bari alt katlardan alayım valla guluyorum aglanacak halimee yaaBence annen maddi sorunlarının acısını bu şekilde çıkarıyor senden neden evlendin zaten beceriksin vs .diyerek arada bunaldı mı tüm anneler bunları yapıyor benim annemde atadım geliyor kendimi diyerek başkona çıktı bikaç kez evi taşıdım buyur atla dedim giriş katı psikyatra gitmesi şart ,annemi götürüyoruz gayet ideal
anneler gercekten yaslandikca cekilmez oluyor benim annemde böyle sayilir makarna yaptim tereyagi tam kizarmadan makarnayi kattim diye sinirlendi catlak kari nabacan anne iste bence senin annenin bi sorunu vaar bi doktorla konus onu götürmeden nasi davranmaliyim falan diyeKızlar anket acdım ama tam olarak blmıyorumda ilk defa acdım sanırım olmustır oy verrseniz konumu okuduktan snra cok sevinirim
Annem bu aralarda beni cok endiselndiriyor bugun bebegimin aşısı vardı torununu cok sevrr ilgilidir geldi bizde yardım etti evime geldi gelir gelmezde temzlik yapmaya baslaıdı anne bak ev temiz gerek yok bayan geliyor zaten eve sen elleme yoruluyorsun zaten dememe ragmen ısrarla benim eksiklerimi bulup çıkarıyor makinaya çamasırları neden atmadın ? Ben sana at demedimmi / bu ciceklerin başa bela sulamıyorsun - anne suladım ben sulamadımı nerden cıkardın sakın sulama ! Cürüyorlar kaktüs onlar !! - amannn cicek başa bela sakın bdaha cicek alıyım demeee ! / camasırları as bebegi bırak aglasın susar o - anne bebegm surekli aglıyor aşı oldu kolu agrıyordur emziricem camasırmı onemli allah askına - Camasır onemli ev kaıdnı olduysan camasır ınemli koyacaksın hem bebege bakıcaksın hem eve bakacaksın bıkdım senin bu umursamazlıgından !! — anne tamam asıyorum asarken tersine neden cevirmiyormusum bi halt blmıyormusum boşa evlenmişim ahhhh ahhh bende en son dayanamadım anne yeter bu ev benm ben karar verrm nabıcama sana yapma dıyorum byle benm ustımde stresmi atıyorsun ben buyum benm ınceligim bebegim camasır deil kendie gel artık diye sesimi yukseltimce basladı aglamaya ve beni sinir krizi gecirttrceksin senn sen nesin boyleee bıkdımm sendennn yeterrrr diyerek yatak odamın cam kısmına cıkıyor ve aşagı sarkıyorken goruyorum ve bunlar anlık oluyor kzlar hem cok korkdum hemde ben apayrı sasırdım hic boyle yapmazdı bagırır cagırır küserdi ama bugun on katlı binadan asagı uzun uzun baktı ve ben korkum baya in ordan dedimm hemen sakinlesti indi ama sanırım aşamadıg seyler var benden cok fazla beklentiisi var ve bende cok ama cok yoruldum napmalıyım pskoloaaga gitmesini istiyorum daha ınce cok konsutum anne varsa sıkıntın konusalım diye bana cok acmaz cocuk herseyi blmez modundan dolayı lütfen yardım