- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 645
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Vuramadım cunku aralıksız beni elestiiryor icerde bebegşm deli gibi aglıyor bana gel buraya camasır as dıyor bende tajammul edemedim artıkİyide sizde normal bir tepki vermemişsinizki kadına , şakaya vursaydınız mesela ...
Evet snaırım acıısnı o gun tmaman benden cıkardı bir sıkıntı var anlatmıyorda ruh hali cok düşünceli ydi zaten ama yorgun dur dıyordum oruc tu bideAnnenize terapistden randevu alıp beraber gidin. Annenizin belliki sorunları var. Hayatını bilmediğimiz için yorum yapamayız. Karşı çıkarsa o durumdan sonra onunla yalnız kalmaktam endişe ettiğinizi dile getirebilirsiniz. Ve lütfen bebeginizi annenizle yalnız bırakmayın
Evet snaırım acıısnı o gun tmaman benden cıkardı bir sıkıntı var anlatmıyorda ruh hali cok düşünceli ydi zaten ama yorgun dur dıyordum oruc tu bide
Kendi evimde anneme sesimi yükseltip burası benim evim gibi şeyler söylesem bir daha adımını atmaz , ilişkinizi bilemeyiz tabi ama sürekli bu durumdaysa can sıkıcı olur ...Vuramadım cunku aralıksız beni elestiiryor icerde bebegşm deli gibi aglıyor bana gel buraya camasır as dıyor bende tajammul edemedim artık
Babamla pek anlaşamazlar ama sneelerdir oyle maddi olarak beklentisi vardır annemin babamdan cok umursamazdır babamda b kac yere borcuds vsr sanırım onceden evdeyken evi ben gecndrrdım 19-21 yaş arası hep fatıraları ble calıstım ben odedm anneme kardeşlerim e bkdım ben evlennce boşluga dustum demişti b gunBu ne yorgunluk nede orucdan. Sizde fark ettiniz zaten. Anneniz son zamanlarda kötü birsey mi yasadi?
Ciceklerime koyafetlerime herseyşme hala aşırı derecede karısınca haklı olarak oyle soyledm hala onla yasıyormusum ve buyumemişim gbi davranıyır ondaannKendi evimde anneme sesimi yükseltip burası benim evim gibi şeyler söylesem bir daha adımını atmaz , ilişkinizi bilemeyiz tabi ama sürekli bu durumdaysa can sıkıcı olur ...
Aaa ne guzel evet cok iyi oluyordur bu sekildeBiz gelmek istemeyen danışanları şu şekilde alıyoruz;
Sanki siz kendiniz için gelmişsiniz bize , bizler de ( psikolog ya da psikiyatr) onun görüşünü almak ona sizi anlatmak amacıyla onu çağırmış oluyoruz odaya ( refakatçi pozisyonunda) sonra zaten her şey bir anda gelişiyor ve ikili terapiye giriveriyoruz :) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?