• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin kulak arkası şişlik

aylnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
29
2
1
24
Merhaba ben burada yeniyim sırf bunu sormak için geldim annemin birkaç ay önce sol kol dirseğinin altında kemik çıkıntısı oldu sağ da da oldu ama geçti sol da hafif kaldı şimdi de kulak arkasında kemikte hafif ağrılı bi şişlik var yalnız bu kemikte var beze gibi bisey değil var mı basına gelen ne olur biseyler yazın ben cok takıntılıyım zaten

Yarın kolundaki için usg var Çarşamba günü kbb ye gideceğiz kulak için ama ben cok korkuyorum kemik olması kötü müdür sizce

Bunu biz bilemeyiz maalesef. Size doktorlar söyler en doğrusunu. Sakin kalmaya çalışın . Sizi çok iyi anlıyorum , sağlık konusunda ben de çok takıntılıyım.ben de hep korkuyorum sevdiklerimin hasta olmasından başına bir şey gelmesinden çok korkarım. Her hastane randevusu bana ölüm gibi gelir.
Anneniz daha önce de yaşamış dediğiniz şeyi yine öyledir inşallah. Telaş yapmamaya çalışın. elinizden gelen sadece annenizin yanında olmak hastaysa destek olmak. Doktora giderken eşlik etmek, ilaçlarıyla ilgilenmek, motivasyonunu yüksek tutmaya çalışmak. Daha fazlası elimizden gelmiyor bunu kabul etmeliyiz .
Annenize acil şifalar diliyorum. 🙏🙏

Back