Annemin işkencesi

kim ayrılmak için evleniyoki.... ah canım seni kırmamak için bişey yaqzmak istemiyorum.. arkadaşımıza dua edelim arkadaşlar ...

Allah senin ve cocuğunun bahtını acık etsin

Kıyamam canım sanada miniğede
Dua etmes olurmuyum Rabbim tüm dardakilerin yar ve yardımcısı olsun..
Kabullenecek annen kabullenmek zorunda sıkıp daraltma içini anlat seve seve dinlerim istersen özelden adresimide mail adresimi felanda atarım
Anlatmak rahatlatır canım içine atma
Kitap oku kafanı bunlara verdikçe çocuğunda helak olur zaten boşanma gibi büyük bi yıkım ve üstüne annen yapma bunu kendine bedenine..
Zaten ölüm yok mu ucunda pamuk ipliğine bağlı değilmi hayatımız ölmicekmiyizz ölümlü değilmiyiz..
Sen herşeyi atlat bi toparlan bunları bu acıları unutacaksın, tek şanssızlığın anen, kabul edecek,
Etmek zorunda, etmeli alışıcak bu duruma sadece yılma..

doğru haklısın çok zor eminim durumun.annen kabullenemedi demekki bi türlü bu boşanma işini

Eskiden böyleymiş, onlara öğretilen bu...

Adam dövsede, sövsede çekiceksin...

Değiştirmesi zor böyle insanları..

dün gece yine tartıoştık annemle yine aynı laflar yine eynı şeyler bana alnımızı yere getirdin diyo kocan çok iyiydi kaynana için boşanılırmı diyo noldu dövdüyse neren kırıldı diyo keşke hergün dayak yeseydin bu hale gelmeseydin diyo ölmezdin diyo bende patladım artık dedimki ben naptımda alnını yere getirdim kaçtım mı çok özür dilerim o...lukmu yaptım naptım niye bu kadar üzerime geliyosun dedim allah sana öle bi dert versinki beni unutasın dedim arkadaşlar patladım artık gücüm kalmadı hergün aynı şeyler çocuğa bakamıyosun diyo bu çocuk sana layık deil diyo neler neler yarısı bile deil bu anlatıklarım sölediklerinin napıcamı şaşırdım artık

annenizin ve babanızın kalbi taşlaşmış arkadaşım. bayram öncesi ettiği laflara bak. zaten ben evliliğinin bu duruma gelmesinin suçlusunun ailenin tavrı olduğunu düşünüyorum. ailenin seni sahiplendiğini arkanda olduklarını görseydi eşin ve ailesi bu noktaya gelmezdi evliliğin. yazık. evlenince annelikten emekli olacağını sanıyor sanırım annen.

bende öle düşünüyorum baştan beri bana sahip çıkmış olsalardı bu kadar ezemezdi beni hiçkimse ben birkez daha 3 aylık evliyken babamın evine geldim yine kocam ve ailesi beni hiç aramadı babam sürekli aradı onları cevap vermediler bile en sonunda babam kendi gönderdi beni böle meydan verildi bu yüzden 1.5 sene boyunca kaynanam bana ailen seni istemiyo seni sevmiyo ben niye istim ben niye çekim seni gibilerinden laflar eetti

işte canım hatalar burdan geliyor.
tamam anneler babalar kızlarının yuvası yıkılmasın istemiyorlar.
el elalem ne der kaygısıda var
Ama anne baba kızı kendi eliyle yollayınca, hıııı ne de olsa yolluyolar ne peşine düşcez oluyo..
Çünki bende böle bi ayrılık yaşadım..
hep eşimin annesi eşim dediki işte ailen san sahip çıkıyor onlardan destek alıyosunda orda duruyorsun dediler..
Napıcaktım ailem beni sokağamı atcaktı destek olmayıpda delisaçması şeeyler..
Benim annem babam oralı olmadı ama eşimi aramadılarda sormadılarda..
Hatta eşim evi arayınca(teli kullanmıyordum o dönem ulaşmasın istiyordum) annem çıkıyodu tele yok gezmeye gitti diyordu..
böyle olunca ancak hatalrını anlıyorlar..
işte ailen böyle olsaydı ahh işte ahhh şans bee canım kör olası talih.
Bi yakınım hep derkii güzellik nekii
Allahh çirkin bahtı versin der...:97:
Ama işte elden gelen bişi yok sen aileni değiştiremessin elbet yorulacaklar annen sen feraha ercen canım

offffffff ben yeni okudum bunu canım yhaaa:85:
inan annem yanımda anneme baktım bi dönüp bana yapsa napardım dedim, kendime yapılmış kadar üzüldümm.

napcaz senin bu anneyii annene bi uğraş bulsak kadın kaç yaşında napsın..
sen çalışıcaksın canım başka çaren yok en azından çenesinden kurtulursun yeni ortam yeni arkadaşlar iyi gelir..
akşam yorgun argın gelir yemeğini yer çocuğunla vakit geçirir hemen uyursun senle uğraşmaz belki bunu dene denemeye değer yanii
Çok mutlu ol, rahat et istiyorum
Orası senin evin bunu kabullensin artık..
baban biraz destek olsa babanla konuşsan açıkça söyle ama napim de ayrı mı yaşim, orda burdamı kalim felan desen
hatalar bizler için ölelim mi ya hata yaptık diye bazılarını evet insan zannediyoruz suçluyuz hatamız bu

kaynana diyip geçiyorlar kolay mı yha kolay mı çek demek kolay çekmek kolay mı?
7 sene bende çektim
helede cahi,l nasıl konuşcanı bilmeyen, patavatsı,z sürekli laf sokan, seni beğenmeyen, her yaptığına kulp bulan(bnmki öleydi) bir insanlar aynı evde yaşamak kolaymı?

kendi öz annen bunu yaparsa kaynanalara sözüm kalmıyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…