bende çalışmak istiyorum ama bi türlü hayatımı yoluna koyma çabaları yok tek çabaları yeniden düzelir belki bekleyelim yani eşim gelip beni götürmek istese bi sn bile durmaz verir beni hala umutlu bu yüzdende hayatımda hiçbişeye tam karar veremiyorum ben eşim gelip yalvarsa yine gitmem komşularımdan duyuyorum kaynanam komşulara asla kabul etmem piçini verseler bile almam diyo piç dediği benim oğlum onunda öz torunu böle bi kadına daha ben gidip gelinlik mi yapcam asla dua edin bana nolur ben artık dayanamıyorum psikolojim alt üst herşeyim darmadağın oldu napıcamı bilmez oldum
bende çalışmak istiyorum ama bi türlü hayatımı yoluna koyma çabaları yok tek çabaları yeniden düzelir belki bekleyelim yani eşim gelip beni götürmek istese bi sn bile durmaz verir beni hala umutlu bu yüzdende hayatımda hiçbişeye tam karar veremiyorum ben eşim gelip yalvarsa yine gitmem komşularımdan duyuyorum kaynanam komşulara asla kabul etmem piçini verseler bile almam diyo piç dediği benim oğlum onunda öz torunu böle bi kadına daha ben gidip gelinlik mi yapcam asla dua edin bana nolur ben artık dayanamıyorum psikolojim alt üst herşeyim darmadağın oldu napıcamı bilmez oldum
yok canım zaten asla dönmem bidaha aynı şeyleri bedne yaşamak istemiyorum nolursa olsun dönmücem bende yaşayamadığım herşeyi yaşıycam kendim için olmasa oğlum için direnicem herşeyeCanım hayır sakın! gitmee
Kuzenimde halama kalsaa çoktan gitmiştii halam postalamıştı
Gitmicem dedi aynı şeyleri çekmicem yaşamıcam dedi..(ondada eve bakmıyodu kocası aldatıyodu dayak vs)
Halam süreklii kim çekmiyokii hangimiz çekmedik kii gibi gibi yedi başını..
Sabretti ağlaya zırlaya diğer kuzenim(kardeşi ablasına hep destek oldu ama yeri geldi ablasına laf söletmedi)
İşte 3 sene sonra çalışmaya başladı şimdi rahat..
Çalışıyor parasını kazanıyor evlenmeyede hiç niyeti yok..
Sabret canım biz halama çok laf söyledik yapma etme dedik ama dinlemedi yapmıcam dedi bize yapcanı yapıyordu..
Çenesi durmuyordu..
Zamanla emin ol annende bıkıcak söylenmekden alışıcak bu duruma
Seni benmsicek varlığınıza alışacak aile içinde senin içinde kolay değil çok iyi anlıyorum
Bende yuvamın yıkılmasının eşiğinden döndüm ailemle aylarca yaşadım nasıl bişi çok iyi biliyorum tek farkımız bana annem destekti..
Kuzenim boşandıkdan sonra liseyi bitirdi dışardan
ehliyet aldı
hayatına kaldığı yerden devam ediyor yaşayamadıklarına umarım sende devam edersin
Rabbim yar ve yardımcın olsun..
Ya Allah ya Muhammet ya sabır ya selamet bolca söylee içini ferah tut
Allah yardımcın olsun ne diyelim.ama emin ol bütün aileler aynı.
benim çok samimi arkadaşım yaşadı ailesi ni dışardan atanıyınca çok iyuiydi.ama kıza yaşattıkları
kız dul diye yemesine içmesine gezmesine süsüne saçına hatta balkona çıkmasına bile karışıyorlardı.
mesela ben arayayım annesi mutlaka dinle ne konuştuğumuzu bilecek hatta şu saatte aranır mı dermiş.
sanki ortlara düşecek.arkadaşım çok çekti
sonra artık dayanamadı birleşti kocasıyla.tamam çok mutsuz ama en azından özgürüm diyor.ve ailesini bile silme noktasına geldi
kadının ne ekonomik özgürlüğü vardı ne malı mülkü.ne diyeyim sabır sabır.siz tahsilinize ve işinize bakın
slm arkadaşlar daha önceki konumu okumuşsunuzdur ben eimden 11 aydır ayrı yaşıyorum boşanma davamız sürüyo ama annemde 11 aydır başımın etini yiyo hergün dayanamadın çekemedin sabredemedin hiç annenene çekmedinmi çekmeden avrat olunmaz daha neler neler hergün ama hergün başımı patlatıyo dayanamıyorum artık bazen iyice saçmalıyo mahkemem olmuştu eve geldim hiçbişey olmamış gibi oğluma sarıldım öptümgülümsedim orda bana dediği şey seviniyosun galiba boşandığına bu ne sevinç dedi ya hangi kadın sevinir yuvasını yıkılmasına yavrusunun arada kalmasına daha anlatmadığım öle şeyler varki dayanamıyorum artık arkadaşlar boşanıpta annesinin kendisine böle zulüm edeni varmı yoksa sadece benim annem mi
canım bende bu gidişle boşanır boşanmaz evlenirim heralde ama eşimle asla birleşmem neden böle yapıyolar anlamıyorum
slm arkadaşlar daha önceki konumu okumuşsunuzdur ben eimden 11 aydır ayrı yaşıyorum boşanma davamız sürüyo ama annemde 11 aydır başımın etini yiyo hergün dayanamadın çekemedin sabredemedin hiç annenene çekmedinmi çekmeden avrat olunmaz daha neler neler hergün ama hergün başımı patlatıyo dayanamıyorum artık bazen iyice saçmalıyo mahkemem olmuştu eve geldim hiçbişey olmamış gibi oğluma sarıldım öptümgülümsedim orda bana dediği şey seviniyosun galiba boşandığına bu ne sevinç dedi ya hangi kadın sevinir yuvasını yıkılmasına yavrusunun arada kalmasına daha anlatmadığım öle şeyler varki dayanamıyorum artık arkadaşlar boşanıpta annesinin kendisine böle zulüm edeni varmı yoksa sadece benim annem mi
canım bence tekrardan evlenme fikrini bunu gerçekten istediğinde gerçekleştir.
niye çalışmıyorsun?
bir yerlerden başlasan?
akmasa da damlar..
Annesin sen..
sigortan olsun..
ne iş olursayap..utanma asla..çocuğun çünkü gurur duyacak seninle..
sana bir örnek..
benim de teyzem boşanmıştı.
çocukları vardı..
ben ilk okula gidiyordum..anneannem de tam bir cadıdır...Dedem destek değil..annemler destek..ama nereye kadar..
Dedemin yanından ayrıldı.. kendi evine geçti..
hafta içi bir büroda telefonlara baktı..akşam dikiş dikti..hafta sonları da herkesden gizli gizli temizliğe gitti..
şimdi çocukları üniversite mezunu..
evliliği lütfen düşünme.
bence anneniz boşanmanıza çok üzülüyor ve o yüzden böle davranıyordu.ne yapsın o da kabullenemiyor heralde.böyle çocuğunla yapayalnız kaldın falan diye sinirleri iyice bozulmuştur.
Canım ya hep aklımdasın..
KK baktığımdada gözüm konunu arıyor
var mı bi düzelme annende aynı mı sana karşı..
inşallah insafa gelir kendini senin yerine koyar ve anlar durumunu
Sabret canım mübarek gece dua belki annen de hatasını anlar
Kendinide herşeyden çekme mutsuz oldukça mutsuzluğun devamı gelir
Evlilik düşüncesinide anlık söylüyorsun sende biliyorsun ki böyle bir fikre çok uzaksın..
herşey geçer,herşey unutulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?