Annemin işkencesi

Allah kolaylık ve sabır versin sana canım.ciddi anlamda yaşadığın çok zor.birde bebegin var rabbim çok yardımcın olsun.işte kafa yapısı değişmez ve işin kötü tarafı çaresizlik gidecek annenden başka bi yerin olmaması.bebegine karşı nasıl ailen ,annen çoçuğuna bakmak zorundamıyız falan diyormu.benim annemle babam ayrı annem ailesiyle kalıyor.ayrıldıkların kızkardeşim ufaktı annemle kaldı ,bizler babamla kaldık.ama anneme sürekli ailesi ver bu çoçugu bilmem ne.en ufak şeyde kızkardeşime bakmaması vermesi gerektigini ima ettiler.daha kötü laflar söylendi.kızkardeşim kekeme oldu bir ara şuan dedem vefat etti.ama annannme kardeşim tuvalette biraz fazla kalsın ona bile karışır.ki annem evin alışverişini yapar eder tmeizliği yemesi içmesi yine yaranamaz.80 yaşında kadın ananme Allah razı olsun diyecegine sne olmasan ben daha rahat geçinirim diyo.anneme diyorum kalma git kendi evine ama diyo yaşlı kadın kızım ben naısl bırakım onu.velhasıl demek istediğim şu bu olaylar değişmicek annen hep aynı olcak.bir an önce işe gir çalış bira zkendini topla ayrı eve çık.kendi ayaklarının üzerinde umarım durabilirsin rabbim tekrar yardımcın olsun

Canım hayır sakın! gitmee
Kuzenimde halama kalsaa çoktan gitmiştii halam postalamıştı
Gitmicem dedi aynı şeyleri çekmicem yaşamıcam dedi..(ondada eve bakmıyodu kocası aldatıyodu dayak vs)
Halam süreklii kim çekmiyokii hangimiz çekmedik kii gibi gibi yedi başını..
Sabretti ağlaya zırlaya diğer kuzenim(kardeşi ablasına hep destek oldu ama yeri geldi ablasına laf söletmedi)
İşte 3 sene sonra çalışmaya başladı şimdi rahat..
Çalışıyor parasını kazanıyor evlenmeyede hiç niyeti yok..
Sabret canım biz halama çok laf söyledik yapma etme dedik ama dinlemedi yapmıcam dedi bize yapcanı yapıyordu..
Çenesi durmuyordu..
Zamanla emin ol annende bıkıcak söylenmekden alışıcak bu duruma
Seni benmsicek varlığınıza alışacak aile içinde senin içinde kolay değil çok iyi anlıyorum
Bende yuvamın yıkılmasının eşiğinden döndüm ailemle aylarca yaşadım nasıl bişi çok iyi biliyorum tek farkımız bana annem destekti..
Kuzenim boşandıkdan sonra liseyi bitirdi dışardan
ehliyet aldı
hayatına kaldığı yerden devam ediyor yaşayamadıklarına umarım sende devam edersin
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Ya Allah ya Muhammet ya sabır ya selamet bolca söylee içini ferah tut

insanın kendi ailesi böyle yaprsa elin oğlu neler yapmaz ki.siz zaten zor günler yasıyosunuz.ben de boşandım ama benim ailem sonuna kadar destek.allah yardımcın olsun inş...

yok canım zaten asla dönmem bidaha aynı şeyleri bedne yaşamak istemiyorum nolursa olsun dönmücem bende yaşayamadığım herşeyi yaşıycam kendim için olmasa oğlum için direnicem herşeye

Allah yardımcın olsun ne diyelim.ama emin ol bütün aileler aynı.
benim çok samimi arkadaşım yaşadı ailesi ni dışardan atanıyınca çok iyuiydi.ama kıza yaşattıkları
kız dul diye yemesine içmesine gezmesine süsüne saçına hatta balkona çıkmasına bile karışıyorlardı.
mesela ben arayayım annesi mutlaka dinle ne konuştuğumuzu bilecek hatta şu saatte aranır mı dermiş.
sanki ortlara düşecek.arkadaşım çok çekti
sonra artık dayanamadı birleşti kocasıyla.tamam çok mutsuz ama en azından özgürüm diyor.ve ailesini bile silme noktasına geldi
kadının ne ekonomik özgürlüğü vardı ne malı mülkü.ne diyeyim sabır sabır.siz tahsilinize ve işinize bakın

canım bende bu gidişle boşanır boşanmaz evlenirim heralde ama eşimle asla birleşmem neden böle yapıyolar anlamıyorum

ne diyebilirim ki yazıklar olsun böyle annelere babalara

bence aile her zaman çocuğunun arkasında olmalı bu güveni vermeli kimse mutlu bir evliliği bitirmez ama şuda bir gerçek anne evine dönüş olmuyo en güzeli ayrı eve çıkmak senin annen sorunluı bir insan sanırım çocuğun büyüdükçe onunda psikolajisini bozar onun için hemen iş bul kendi düzenini kurmaya çalış

canım bence tekrardan evlenme fikrini bunu gerçekten istediğinde gerçekleştir.

niye çalışmıyorsun?

bir yerlerden başlasan?

akmasa da damlar..

Annesin sen..

sigortan olsun..

ne iş olursayap..utanma asla..çocuğun çünkü gurur duyacak seninle..

sana bir örnek..

benim de teyzem boşanmıştı.

çocukları vardı..

ben ilk okula gidiyordum..anneannem de tam bir cadıdır...Dedem destek değil..annemler destek..ama nereye kadar..

Dedemin yanından ayrıldı.. kendi evine geçti..

hafta içi bir büroda telefonlara baktı..akşam dikiş dikti..hafta sonları da herkesden gizli gizli temizliğe gitti..

şimdi çocukları üniversite mezunu..

evliliği lütfen düşünme.

canım bende bu gidişle boşanır boşanmaz evlenirim heralde ama eşimle asla birleşmem neden böle yapıyolar anlamıyorum

kate ,
ailesi izin vermeyince nereye çalıaşcakki
oğluna bakım gerek bebek daha o
alsa alsa ne kadar alacak maaşının yarısından fazlasını bakıcıya verır
ailenin destek olması gerek
bendede oldu oladı degıl ama bu denlı degıl

canım bizim bir komşu vardı annesi o kadar kadıncağıza baskı yaptıki , boşanmasının üstünden bir yıl geçti hemen evlendirdiler yaşlı bir adamla kadıncağızı allah yardımcın olsun zor bir durum

bende hayatıma yeni bi düzen kurmak istiyorum ama olmuyo dedim ya bizimkilerin bitmek bilmeyen umutları engel bana bişide diyemiyorum ayrı eve asla çıkmama izin vermezler çalışıcam diyorum tamam diyo babam arkası yok bende napıocamı şaşırdım çok kötü bi durum ya napıcamı şaşırdım

konularını biliyorum cnm allah kolaylık versin..kesinlikle bir an önce iş bulmaya calıss annen senın yakının bazı seyleri göremıyosa yada görmek ıstemıyosa ne dıyebılırız kii.

Hey Allahim ne insanlar var! Allah sana sabir versin. İnsanin annesi nasil bu kadar gaddar ve cahil olur anlamak cok zor. Benim duam insallah annenin bu sozleri bir kulagindan girip birinden cikiyordur. İnsallah o ne derse desin kendini uzmuyorsundur. Sen kendini iyi ve mutlu hissedersen oglun da mutlu olur. Oglun icin sen onemlisin annen degil, onun icin sen annenden etkilenip uzulmezsen oglun da mutlu olur psikolojisi falan da bozulmaz diye dusunuyorum. Sana bagli yani. Benim babaannem ve dedem de annemi hicbir zaman gelini ve bizleri torunlari gibi gormediler. Cocukken Dedemin annem hakkinda ileri geri konustugunu duyardim, ya da onlarin buzdolabindan canimiz birsey cekse ve istesek "o senin icin degil deden yiyecek onu" diye hic cekinmeden soylerlerdi. Evde ac olup birsey yemek istedigimizde azar isittigimizi hayirliyorum. Bunlarin bize psikolojik bir etkisi oldu mu? Kesinlikle hayir, cunku biz onlari dede babanne biledik zaten. Onlar bize uzak bir komsudan daha uzak insanlardi. Uzun vadede kim karli cikti dersin? Tabiki annem ve biz. Biz anne ve kardesler birbirimize cok bagli cok iyi bir aileyiz. Onlar ise kendi problemleri icinde mutsuz.
Dedigin gibi kaynanan o laflari soyluyorsa da gidip ona gelinlik yapacak halin yok. Bir de ogluna olmayacak laflar etmis. Allahtan oglunu senden zorla almaya kalkmiyorlar. Unutma ki su an zayif gibi gorunsen de senin oglun var. Buyuyecek kocaman adam olacak ve sana hep destek cikacak. Yani uzun vadede kazanan hep sen olacaksin cunku yalniz degilsin.

bence anneniz boşanmanıza çok üzülüyor ve o yüzden böle davranıyordu.ne yapsın o da kabullenemiyor heralde.böyle çocuğunla yapayalnız kaldın falan diye sinirleri iyice bozulmuştur.

bence anneniz boşanmanıza çok üzülüyor ve o yüzden böle davranıyordu.ne yapsın o da kabullenemiyor heralde.böyle çocuğunla yapayalnız kaldın falan diye sinirleri iyice bozulmuştur.

belkide öledir ama ya benim psikolojim ağır sorunlar yaşıyorum allah kimseye vermesin bide üstüne annem bende kaldıramıyorum artık bikez der iki kez der ama hergünde sanki suçlu benmişim gibi başa kalkılmaz ki

Canım ya hep aklımdasın..
KK baktığımdada gözüm konunu arıyor
var mı bi düzelme annende aynı mı sana karşı..
inşallah insafa gelir kendini senin yerine koyar ve anlar durumunu
Sabret canım mübarek gece dua belki annen de hatasını anlar
Kendinide herşeyden çekme mutsuz oldukça mutsuzluğun devamı gelir
Evlilik düşüncesinide anlık söylüyorsun sende biliyorsun ki böyle bir fikre çok uzaksın..

yok canım annemde hiçbir düzelme yok hala aynı değişmezki en ufak bi şeyde onları katıyo evet dua edicem bugün bol bol sizde bana edin benide dualarınızda unutmayın olurmu bilmiyorum ama onun bu davranışları beni buna zorluyo ama haklısın galiba çok uzağım bu fikre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…