nasıl anneler var aklım almıyor... cehalet resmen.
kulaklarınızı tıkayın, bi işe girip kendi hayatınızı kurabilseniz keşke ama zor görünüyor.
annenizi bi psikoloğa götürme imkanınız var mı?
bence sizi anlayan bir tanıdık bir akraba ile konuşun annenizi uyarsın..
yok mu "yapma böyle, kızını çok üzüyorsun " diyebilecek , uyarabilecek bir kimse ?..
dul olcan ya ondan bu sıkıntısı. öf ne saçma düşüncelerimiz var, sinir oldum he.
Canım benim halamda kızına aynısını yaptı hatta fazlasını..
Kuzenim(yani halamın öz kızı) 5 sene oldu boşandı suan 10 yaşında bi oğlu var onunla birlikde..
Sürekli evde tartışma çıktığında işte sen iyi olsan kocanda dururdun, git, ben senin çocuğuna bakmak zorundamıyım, git evlen daha neler neler kavga esnasında sayıyoda sayıyo.. (benim kuzende biraz aksi ama)
3.5 sene öyle evde oturdu şimdi işe girdi sesleri solukları kesildi..
yANİ KUZENİM İŞE GİRİNCE ORTALIK DURULDU KAVGA ETMEYE VAKİTLERİ OLMUYOR..
Nasıl anneler varya böyle en ihtiyacın olduğu zamanda..
Ben 3 ay ayrı kaldım eşimden, annem ölürümde vermem kızımı, saçının teline kurban olsunlar dedi..
Gerekirse ayrı ev açar çocuklarımla otururum dedi
Annee insanın eli kolu direği olmalı..
çok üzüldümm..
İnsan yükü nasıl ağır geliyor, boşanmak bukadar mı kötü bişi yaa ailelerimiz destek olmassa kim destek olur ki bize
yazık gercekten nasıl anneler var. ev arkadası olabilicek bir yakınızı varmı ayrı eve cıksanız
canim herseyden önce allah oglusunla sana yardim etsin.annen konusunda önceki iliskilerinizi bilmedimizden bu yorumu yapiyorum.belki cok uzuluyordur,hani bir elelalem hikayemiz var ya blki ondan böyledir.yada seni bosanmaktan vazgecirip koca evine yollamak icin yapiyordur diye umuyorum.yoksa bir anne nasil böyle davranir anlamiyorum.yanlis anlamayin benimde kizkardesim bosandi,annem önce basladi su teyzen böyle diyor,falnca bana laf soktu.ne vardi bunlarda gecerdi.baban bana sunu yapti, bunu dedi.vs...bunlari yasadi benim kizkardesim ama o dönem o kimseyi hayatina karistirmadi zaten cocuksuz ve maddi özgurlugu vardi.hatta sunuda ekleyim kizkardeim yeeniden evlendi.annem hala alisamadi bu duruma.bosanmada yaptigi maskaraliklari evlenincede devam etti.halan 20 yasinda dul kaldida evlenmedi.daha neler neler.bos ver bunlari oglusunla kendine yeni bir hayat kurmaya calis.umarim mutlu olursun
inan aynı şeyleri annemde bana yapıyor aynı sözler hiç durmadan bıkmadan kardeşimle biyere gidiyoruz kocanıda böle evde durdurmadın nere gidersen sürüklerdin adama bıktı senden bile diyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?