• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin işkencesi

sevmekten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
376
6
68
Gaziantep
slm arkadaşlar daha önceki konumu okumuşsunuzdur ben eimden 11 aydır ayrı yaşıyorum boşanma davamız sürüyo ama annemde 11 aydır başımın etini yiyo hergün dayanamadın çekemedin sabredemedin hiç annenene çekmedinmi çekmeden avrat olunmaz daha neler neler hergün ama hergün başımı patlatıyo dayanamıyorum artık bazen iyice saçmalıyo mahkemem olmuştu eve geldim hiçbişey olmamış gibi oğluma sarıldım öptümgülümsedim orda bana dediği şey seviniyosun galiba boşandığına bu ne sevinç dedi ya hangi kadın sevinir yuvasını yıkılmasına yavrusunun arada kalmasına daha anlatmadığım öle şeyler varki dayanamıyorum artık arkadaşlar boşanıpta annesinin kendisine böle zulüm edeni varmı yoksa sadece benim annem mi

Sanırım bebeğiniz de var...Hadi siz belki totlore edebilirsiniz ama çocuğunuzun zarar görmesinden endişe duydum şimdi...
Ekonomik özgürlüğünüz yok mu...Alın bebeğinizi ayrı bir eve taşının...

canım selam sana
benım hıkayem karısık
ben ayrılmadan pardon esım bızı terk etmeden evvel ben bosanmak ıstemıstım aılem de herkez karsı cıktı oylekı benı evlerıne kabul etmedıler
bır ıkı bır ıkı ya alırısız yada ceker gıderım aramayın dedım
20 gun kaldım yanlarında kabus gıbıydı
esımın cocugu olmuyordu ondan dolayıymıs vıcdansız muamelesı gordum ve burada dıle getırmek ısteyecegım ama sözcuklere dokulmeyen tavırlar
dondum esımıde sevıyordum sevgı bıtmemeıstı deneyelım dedım ama aılem kucak acasaydı donmezdım
sonra 9 ay sonra tedavı olduk son kez ve bebegım dogdu
dogumdan kısa sure sonra esım terk ettı baska kadından dolayı
tabı sahıplendıker sarıp sarmaladılar
ama bu tarz konusmalar banda oldu
yanlıslarımı yuzume vurdular
bende vurdum herkezde oluyor yanı

canım selam sana
benım hıkayem karısık
ben ayrılmadan pardon esım bızı terk etmeden evvel ben bosanmak ıstemıstım aılem de herkez karsı cıktı oylekı benı evlerıne kabul etmedıler
esımın cocugu olmuyordu ondan dolayıymıs vıcdansız muamelesı gordum ve burada dıle getırmek ısteyecegım ama sözcuklere dokulmeyen tavırlar
dondum esımıde sevıyordum sevgı bıtmemeıstı deneyelım dedım ama aılem kucak acasaydı donmezdım
ama 11 aydır tükenmek bilmedi üstelik neler çektiğimide biliyo neden böle yapıyo

canım selam sana
benım hıkayem karısık
offf zor zamanlar geçirmişsin. allah kolaylık versin canım

Eski kadınlar böyleymiş
Anneniz de öyle görmüş,yaşamış anlaşılan
Çocuklarım için der boşanmazlarmış
Anneniz onun için böyle tepkiler veriyodur bence bilerek sizi üzmek isteyeceğini sanmıyorum
Keşke destek olsaydı tabi bu sizi daha çok güçlendirirdi

nasıl anneler var aklım almıyor... cehalet resmen.
kulaklarınızı tıkayın, bi işe girip kendi hayatınızı kurabilseniz keşke ama zor görünüyor.
annenizi bi psikoloğa götürme imkanınız var mı?

ya anlamıyorum illa eşininmi terketmesi lazım ailenin bişeyler anlaması için. Allah sabır versin canım.. :50:

Eski kadınlar böyleymiş
Anneniz onun için böyle tepkiler veriyodur bence bilerek sizi üzmek isteyeceğini sanmıyorum

ama bu tutumu beni hayattan bezdirdi sürekli aynı şyeleri duymaktan sıkıldım sırf bu tutumu yüzünden psikolojim iyice bzouldu tüm hayallerimden vazgeçtim okuyacaktım güya bu psikolojiyle başarmama artık idyorum kendime olan güvenimi kaybettim

slm arkadaşlar daha önceki konumu okumuşsunuzdur ben eimden 11 aydır ayrı yaşıyorum boşanma davamız sürüyo ama annemde 11 aydır başımın etini yiyo hergün dayanamadın çekemedin sabredemedin hiç annenene çekmedinmi çekmeden avrat olunmaz daha neler neler hergün ama hergün başımı patlatıyo dayanamıyorum artık bazen iyice saçmalıyo mahkemem olmuştu eve geldim hiçbişey olmamış gibi oğluma sarıldım öptümgülümsedim orda bana dediği şey seviniyosun galiba boşandığına bu ne sevinç dedi ya hangi kadın sevinir yuvasını yıkılmasına yavrusunun arada kalmasına daha anlatmadığım öle şeyler varki dayanamıyorum artık arkadaşlar boşanıpta annesinin kendisine böle zulüm edeni varmı yoksa sadece benim annem mi

dul olcan ya ondan bu sıkıntısı. öf ne saçma düşüncelerimiz var, sinir oldum he.

nasıl anneler var aklım almıyor... cehalet resmen.
kulaklarınızı tıkayın, bi işe girip kendi hayatınızı kurabilseniz keşke ama zor görünüyor.
annenizi bi psikoloğa götürme imkanınız var mı?

hayatta gitmez öle bi kadın deil ya offfff insanın öz annesi bunu yapmaz hergün ama hergün bıktım artık

cok üzüldüm canim. :43: suanda en ihtiyac duydugun kisi annen cok zor anlar yasiyorsun sana destek olacagi moral verecegi yerde nasil yapaiyor bunlari inan cok üzüldüm. allah vicdan anlayis versin annenize insallah.

allah sizede sabir versin.

Eski kadınlar böyleymiş

bende eski kadınlardan olabilridim
malesef bazılarımızın bosanma sebeblerı gecımsızlık degıl
yani cocuğum ıcın bosanmam dıyecegım olay olmadıgı gıbı adamda ortada yoktu
benım annem cekseydın demedı yapmasaydın,bunu yapmasaydın ..vs
neyseki 1.5 sene oldu cok gerıde kaldı ama hala konu acılsın o benı bende onu
sen evlenmemı ıstedın ben ıstememıstım, ayrıldım ızın vermedınız ıstemedınız benı dıye cıft taraflı suclamalar mevcut

bence sizi anlayan bir tanıdık bir akraba ile konuşun annenizi uyarsın..
yok mu "yapma böyle, kızını çok üzüyorsun " diyebilecek , uyarabilecek bir kimse ?..

Ortada adam yokken neyi çekeceksin anlamadım, ben de aynı durumdayım. Yapacak hiçbir şey yok. Esas bugünlerde annen sana destek olmalı, hem de çocuğun varmış, çok üzüldüm. Allah kolaylık versin.

Back