Çok sağolun Allah razı olsunHastalıkla ilgili bilgim yok ama yürekten şifa diliyorum
Sağolun Allah razı olsunAcil şifalar dilerim
Sağolun aminBilgim yok malesef dilerim ki, Allah sifa versin annenize.
Çok sağolun Allah razı olsun:) yaa sormayın okudum ama nasıl okudum bide bana sorun internetten hastalık araştırmak yürek istiyormuş birazİnternetten okuma sakın, bende bir zamanlar internetten okuyup psikolojimi bozmuştum. İnternettekiler doğru olsaydı bu satırları yazamıyor olurdum :) Annenin hastalığıyla ilgili bir bilgim yok Allah şifa versin. Farklı doktorlara görünmesini öneririm, böyle durumlarda gerekli oluyor
Allah razı olsun her birinizden çok sağolun insanın hiç tanimadigi kişilerden bu şekilde yorumlar alması duygulandiriyo gerçekten Allah tüm hastalarımıza şifa versin insallahKaramsar olmayın.. siz tedavisine bakın bizde dua edelim.. inşalalh güzel haberlerinide yazarsınız.. acil şifalar
Allah razı olsun aminannenize allah şifa versin inşallah. (amin).
Allah razı olsun sağolunDediğiniz doğru internette gripten bile ölebiliriz. Tedavi aksamasın bide destek yiyecek gıdaları sağlayın enginar gibi arkadaşlar örnek vermiş. Allah şifalar versin
21, ekimde baska konuyla alakali konusurken anneme baktim yatalak sonucta haliyle. Yazmis bie cumlede. Rabbim sifa versin.Merhaba, çok zaman geçmiş ama anneniz nasıl
21, ekimde baska konuyla alakali konusurken anneme baktim yatalak sonucta haliyle. Yazmis bie cumlede. Rabbim sifa versin.