Annemin hastalığı

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
Merhaba arkadaşlar.. anneme Primer bliyer siroz tanısı koyuldu. Karaciğer biyopsisi yapıldı ve evre 4 yazıyor biraz ilerlemiş yani. İnternette pek iç açıcı şeyler yazılmiyor ama internete grip yazsak ölüm çıkıyor. Pek güvenmek istemiyorum daha çok inanmak istemiyorum aslında.. çok moralim bozuldu ilacı var ama hastalık iyileşmiyor sadece ilerlemesini onluyomus. Acaba bu hastalıktan tanidiginiz vs varmı ne yaptılar bi yardımcı olur musunuz

Pek kilolu değil. Enginarı bende okudum internette bol bol yaparız artik. Teşekkür ederim

İnternetten okuma sakın, bende bir zamanlar internetten okuyup psikolojimi bozmuştum. İnternettekiler doğru olsaydı bu satırları yazamıyor olurdum :) Annenin hastalığıyla ilgili bir bilgim yok Allah şifa versin. Farklı doktorlara görünmesini öneririm, böyle durumlarda gerekli oluyor

Karamsar olmayın.. siz tedavisine bakın bizde dua edelim.. inşalalh güzel haberlerinide yazarsınız.. acil şifalar

Çok sağolun Allah razı olsun:) yaa sormayın okudum ama nasıl okudum bide bana sorun internetten hastalık araştırmak yürek istiyormuş biraz

Karamsar olmayın.. siz tedavisine bakın bizde dua edelim.. inşalalh güzel haberlerinide yazarsınız.. acil şifalar
Allah razı olsun her birinizden çok sağolun insanın hiç tanimadigi kişilerden bu şekilde yorumlar alması duygulandiriyo gerçekten Allah tüm hastalarımıza şifa versin insallah

Dediğiniz doğru internette gripten bile ölebiliriz. Tedavi aksamasın bide destek yiyecek gıdaları sağlayın enginar gibi arkadaşlar örnek vermiş. Allah şifalar versin

Dediğiniz doğru internette gripten bile ölebiliriz. Tedavi aksamasın bide destek yiyecek gıdaları sağlayın enginar gibi arkadaşlar örnek vermiş. Allah şifalar versin
Allah razı olsun sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…