- 26 Ocak 2017
- 11
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi hayatzorgeliyo
Merhaba arkadaşlar , ben öğretmenim ve tatil dolayısı ile memleketime geldim . Annemle babam ben çocukken ayrıldılar. annem dedemle beraber yaşıyor. Buraya gelince gelirken çok mutlu oluyorum ama geldiğimde moralim alt üst oluyo. Çünkü annem mutsuz bunh görüyorum ve onun mutsuzluğu beni de üzüyor. Aynı zamanda sinirlendiriyor. Çünkü mutsuzluğunun bi sebebi de onun kişilik yapısı. Sürekli kardeşleriyle yanı teyzemlerle kendilerine kafayı takcak bişiler buluyorlar birbirlerini doldurup iyice sinirleniyorlar. İşte aileden birilerinin durumlarına vs . Onlara üzülüyorlar ama değişmeyen insanlar için. Sonra iyice doluyorlar birinden biri patlıyo. Ağlıyorlar felan. Bi teyzeme sordum ya hep mi böyleler dedim. Hep böyleler dedi. 2. Sebep de annemin dedeme sürekli hizmet etmesi. Ben buradayken anneme kıyamıyorum yardım etmeye çalışıyorum sürekli ama ben yokken annem her işi tek başına yapıyo ve çok fedakar birisi. Bana da öyle dedeme de. Bi ağzına suyunu vermediği kalıyor ve annem de yaşlı her yeri ağrıyo ama yine de böyle davranmaya devam ediyor bende sinirleniyorum artık moralim bozuluyor çok. Dedemde yaşlı hizmet etmesin demiyorum yemek yapsın vs tabiki de ama aşırı fedakarlık yapıyor mesela dedem dışarı çıkıyor. Gelirken ekmek al demiyor bi ekmek almak için bu soğukta kendisi tekrar çıkıyo. Bunun harici evin bütün market pazar alışverişi herşeyi onda. Bunların ne kadar ağır tek başına yapılması zor şeyler bilirsiniz kendisi de genç değil yani bazı küçük şeyleri bırak dedem yapsın diyorum ama yaptırmıyor