- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Egzama olup olmadığını görsen anlarmisin canım ya yarın fotoğrafını atınca tekrar bakarsan konuma çok sevinirim... tekrar gideceğiz farklı bi doktora ama burda böyle bi hastalık yaşayıp geçiren varmı çok merak ediyorumCanim egzama olabilirmi annendeki ? Cilt doktoruna gitmenizi tavsiye ederim
Psoriasis diye tahmin ediyorum, halk dilinde sedef deniyor, Google'a Psoriasis diye yazıp bi bak anneninkilere benziyor mu?Egzama olup olmadığını görsen anlarmisin canım ya yarın fotoğrafını atınca tekrar bakarsan konuma çok sevinirim... tekrar gideceğiz farklı bi doktora ama burda böyle bi hastalık yaşayıp geçiren varmı çok merak ediyorum
Evet onuda gördüm biraz daha araştırıp gereken neyse yapayım anneme iyice ilerlemeden şifa bulur inşallah tsk ederim ilgineEgzama icin domtorlar bitkisel cozumler veriyorlardi. Kara dutla yapilan filan. Internetten bir arastir istersen.
Tamam canım tekrar teşekkür ederimGecti cok sükür oglumunki yeni baslamisti erken tedavi oldugu icin hemen gecti fakat Ben yurtdisinda kaliyorum Oranin ve buranin tedavi sekilleri farkli olabilir o yüzden en kisa zamanda doktora tekrar danisin derim erken tedavi cok önemli
Gidemedik ramazan sonu gitcez gene burdan paylaşırım neler olduğunu. ... elleri hala geçmiyor aksine artıyor şuan malesefbunları deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?