Annemin elleri ayakları :(((

Misk-i amber

❤07.06.2017❤《▪Hoşgeldin Begüm ▪》
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.050
1.282
83
Kızlar bu hastalık nedir nedendir sifasi varmı çok üzülüyorum ( annemin elleri kaşiniyor sonra deri inceliyor orası yariliyor kıpkırmızı oluyor yer yer annemin ellerini sarmaya başladı hastalık ( ayaklarıda aynı durumda doktor sitres sıkıntı dedi kremler verdi kullandı ama bi çözüm olmadı ellerini kullanamaz hale gelecek diye endiseleniyorum şuan annem uyuyor sabah elinin fotoğrafını çekip atcam. Başına gelen varmı bi yardım edin lütfen

Canim egzama olabilirmi annendeki ? Cilt doktoruna gitmenizi tavsiye ederim
Egzama olup olmadığını görsen anlarmisin canım ya yarın fotoğrafını atınca tekrar bakarsan konuma çok sevinirim... tekrar gideceğiz farklı bi doktora ama burda böyle bi hastalık yaşayıp geçiren varmı çok merak ediyorum

Oglumda vardi fakat bir yetiskinle cocukta ayni olurmu bilemem Ama sen yinede at yarin resim Ben bi bakayim benzeyip benzemedigine insallah kötü biseyi yoktur

Psoriasis diye tahmin ediyorum, halk dilinde sedef deniyor, Google'a Psoriasis diye yazıp bi bak anneninkilere benziyor mu?
Geçmiş olsun

Şimdi hem Egzama ya hemde Psoriasise baktım sanırım Egzama baya okudum belirtileri de aynı içim parçalandı fotoğraflardan Psoriasis değil ona hiç benzemiyor çok tsk ederim ilginize .. Aziza oğlunun ki geçtimi peki sizede çok geçmiş olsun

Gecti cok sükür oglumunki yeni baslamisti erken tedavi oldugu icin hemen gecti fakat Ben yurtdisinda kaliyorum Oranin ve buranin tedavi sekilleri farkli olabilir o yüzden en kisa zamanda doktora tekrar danisin derim erken tedavi cok önemli

Tamam canım tekrar teşekkür ederim inşallah perşembeye randevu alıp hemen gitcez erken tedavi çok önemli umarım bizim de hemen gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…