- Konu Sahibi eskidenolsa
-
bu zamana kadar beklemeniz hata bence cnm. sen daha once yapsaydın keşke bunu. gerçi bilmiyorum maddi gucun var mı evli misin ama sonuçta ortada şiddet gören aşağılanan bir anne varsa dünya bi tarafa annem bi tarafa benim için
annen anadolu kadını çekebildiği yere kadar cekmiş cocukları büyüdükten sonrada kararını vermiş senin bir suçun yok sadece annen daha önce vermiş oldugu kararı şimdi hayata geçirmiş hakkınızda hayırlısı olsun
Valla ne diyeyim çok çok sağolun. Öyle bir suçluluk psikolojisine girmiştim ki. Görüyorum ki kim olsa benim yerimde aynısını yaparmış.
şöyle düşün birde koskoca kadın cocugunun lafına göremi boşanma kararı alacak öyle değilmi?
yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım ben de.. (aldatma hariç) aynen senin gibi ben kötü oldum..babam annemi koruduğum için beni sokağa attı gecenin bir yarısı 17 yaşındaydım.. sonra da senelerce benimle konuşmadı..
neyse sakın anneni yalnız bırakma , babanı da umursama takma hiç, ne düşünürse düşünsün bırak .. anneni korumak kötülükse sen kötüsün , biz kötüyüz..
bu yaştan sonra annen için çekilir dert değil.. en iyisini yapıyorsun şu anda..
baban da 4 duvar arasında kalsın yalnız başına da vursun kafasını o duvarlara..
Haklısın canım, ama gel de ona anlat bunu. Neler neler söylüyor inanamazsın. Sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış da ben bozmuşum. Onun derdi sahip çıkmamızda. Annem bizden güç alamasın çeksin onu ömür boyunca. Oldu tabi buyur diyecektik ya!
ben üniv. den mezun olduktan sonra anneme destek oldum ayrılma konusunda.. ama babam kabul etmedi boşanmayı,Peki annem boşandımı sonra? İyi mi şimdi?
Akıllım onun derdi sizin annene destek olduğunuza üzülmek falan değildir hiç sanmam onun derdi nafaka vermek zorunda kalcak diye tırsıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?