annemin banyosunu yapiskanli folyo ile kapladim:)

siz çok becerikli bir hanımsınız.kendi evinizde dehşet güzel olmuştu çok beğenmiştim evinizi keza annenizin evi de öyle çok şık ve ferah olmuş

pek kolay olmuyor uygulamasi aslinda. duvar icin en azindan. ama dolap raf vs gayet kolay. duvar biraz yordu bizi acikcasi
Ben de yatak odamdaki duvara, ya duvar kağıdı yapacağım ya da böyle folyo ile kaplayacağım.
Açıkçası kendim yapabilir miyim onu da bilmiyorum ama... Kararsız kaldım o yüzden...
Kirada oturduğum için fazla da masraf yapmak istemiyorum. Evi badana etmemiz gerekecek bu sene, 4 senedir oturuyorum zaten, bir girerken badana yapmıştık, kirim pasım yok ama temiz olur diye istiyoruz.
Bakalım kısmet... Teşekkür ederim cevapladığın için.
Yalnız mı yaptınız annenizle yoksa bir yardım aldınız mı?
Ne tavsiye edersiniz? Nasıl uyguladınız?

Ben de yatak odamdaki duvara, ya duvar kağıdı yapacağım ya da böyle folyo ile kaplayacağım.
Açıkçası kendim yapabilir miyim onu da bilmiyorum ama... Kararsız kaldım o yüzden...
Kirada oturduğum için fazla da masraf yapmak istemiyorum. Evi badana etmemiz gerekecek bu sene, 4 senedir oturuyorum zaten, bir girerken badana yapmıştık, kirim pasım yok ama temiz olur diye istiyoruz.
Bakalım kısmet... Teşekkür ederim cevapladığın için.
Yalnız mı yaptınız annenizle yoksa bir yardım aldınız mı?
Ne tavsiye edersiniz? Nasıl uyguladınız?

biz esimle beraber yaptik eger duvara uygulayacaksanix tavsiye etmem sokerken boyayi feci soker yada tutmaz diye dusunuyorum. ama duvar kagitlarini degerlendirin ben kendi elimde duvar kagidi kullaniyorum cok ta memnunum

biz esimle beraber yaptik eger duvara uygulayacaksanix tavsiye etmem sokerken boyayi feci soker yada tutmaz diye dusunuyorum. ama duvar kagitlarini degerlendirin ben kendi elimde duvar kagidi kullaniyorum cok ta memnunum
Tavsiyen için çok teşekkür ederim, sanırım en doğrusu duvar kağıdı olacak.

X