annemin banyosunu yapiskanli folyo ile kapladim:)

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
IMG-20160130-WA0002.jpg IMG-20160130-WA0005.jpg IMG-20160124-WA0044.jpg Daha once bahsetmistim annemin 35 yillik bir kac yila kentsel donusum yuzunden yikilacak evinin borulari patladigi icin banyonun yenilenmesi gerekti. Ancak ev yikilacagi icin cok masraf etmek istemedik ama heryer kazildigi icin ben de folyo kaplamayi dusundum banyoyu. Gorselleri paylasiyorum.

bir duvari cini deseni diger duvari duz beyaz yaptik. dolaplari da beyaz kaplayip kulplarini degistirdik. kuvetin uzerinde su deposu var. kotu gorunuyordu onu da ahsap stor ile kapattik.

yaklasik 4 aydir kullaniyorlar hicbir problem yok

Ellerinize sağlık , çok güzel gözüküyor . Anneniz güle güle kullansın .

çok güzel olmuş ellerinize sağlık :KK5: benim de kaplamak istediğim yerler var banyoda ama nemden soyulur diye yapmıyordum alayım yapayım hemen bende :)

çok şık olmuş elinize sağlık. nemden soyulma bozulma yapmamış mı ?

Bende beğendim hoş olmuş.
Uygulaması nasıl peki? Kolay uygulanabiliyor mu?
Bende yatak odamı düzenlemek istiyorum da, nasıl birşey yapabilirim, belki bir fikir olur bana da?

Çok güzel olmuş ama banyoda nemden kalkmaz mı ? Buhardan ıslanınca kabarma yapmaz mı acaba ? Yapmıyorsa ben de yaparım belki :)

ellerinize sağlık :KK9:
ben şeyi soracağım o ahşap görünümlü raflı şeyler (kesin bir adı var bunların ama :p) nerden?

Eki Görüntüle 1815335 Eki Görüntüle 1815336 Eki Görüntüle 1815337 Daha once bahsetmistim annemin 35 yillik bir kac yila kentsel donusum yuzunden yikilacak evinin borulari patladigi icin banyonun yenilenmesi gerekti. Ancak ev yikilacagi icin cok masraf etmek istemedik ama heryer kazildigi icin ben de folyo kaplamayi dusundum banyoyu. Gorselleri paylasiyorum.

bir duvari cini deseni diger duvari duz beyaz yaptik. dolaplari da beyaz kaplayip kulplarini degistirdik. kuvetin uzerinde su deposu var. kotu gorunuyordu onu da ahsap stor ile kapattik.

yaklasik 4 aydir kullaniyorlar hicbir problem yok
gayet başarılı bende mutfaga yapmayı düşünüyorum ama karar veremedim. dolapları boyasam mı yoksa kaplasam mı hangisi daha masraflı olur bir fikrim yok doğrusu.

ellerinize sağlık :KK9:
ben şeyi soracağım o ahşap görünümlü raflı şeyler (kesin bir adı var bunların ama :p) nerden?
kapinin arkasinda duran bambu raf ve cekmeceyi soyluyorsunuz sanirim. onlar epey once ya koctas ya bauhous tan alinmisti. praktiker de olabilir. 2 3 yil oluyor sanirim bilemedim tam

X