Annemin bacaklarında morarma oluyor

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
448
Kızlar annemin bacaklarında morarma oluyor nedensiz her morarma kanserlikmidir

Hayir ne alaka benimde morariyordy onemsemezsim tiroid icin tam kan sayimi yaptirdim trombositlerim dusuk cikti

Pıhtılaşma sorunu var büyük ihtimal bol bol havuç yiyin veya kullandığı bir ilacın yan etkisi olabilir prospektusu acip okuyun berelenme diye geçer bende de var da onlardan biliyorum o sebeple

Sigara kullaniyor mu çok geçmiş olsun abim de sigaradan kaynaklı bacaklarin da damar tıkanıklığı oluştu bu yüzden morarmalar oluşuyor

Oğlum ısırdı kocaman morluk oldu ah ah inşallah kötü bişey çıkmaz

Pıhtılaşma sorunu var büyük ihtimal bol bol havuç yiyin veya kullandığı bir ilacın yan etkisi olabilir prospektusu acip okuyun berelenme diye geçer bende de var da onlardan biliyorum o sebeple
Yaa kocaman kocaman morluklar oluşuyor ağrısızlar

Benim 4 senedir var. Sanki bir yere vurmusum carpmisim gibi. Sadece bacaklarimda. 5 6 gun sürüyor oradaki geciyor, 1 karış yaninda cikiyor. O geciyor digeri. Ayni anda en az 6 7 tane oluyor. Her turlu tahlili yaptirdim birsey cikmadi. Romatolojik birseyler var ama kesn teşhis koyulamiyor. Hematolojiye gidin, onlar yonlendirir duruma gore

Kalp damar cerrahisine ve morarmalar eklem yerindeyse gögüs cerrahisine görünsün anneniz

Benımde kolumda bacagımda hep oluyor 4-5 sene önce inanılmaz cogalınca doktora gittim yapılacak testlerı yaptılar cok sukur temız cıktı. Doktor vitamin eksıklıgınden oldugunu soyledı. Hala oluyor bol bol ama takmıyorum. Ama tabi mutlaka doktora gıdılmelı

Kötü bişeymidir netten baktım kanser lösemi diyor
Üzülmeyin damarlar yaşla beraber tıkanır kan akışı bozulur ,morarma olur bi ikaçla hallour en kötü damara stent takılır ,tüm doktorları sırayla gezin kontrolden geçsin yaşlılıkta önemli

Aspirin kullanıyormu. Kanı sulandırır o.
Lösemi de sadece morarma olmaz. Kansızlık yani halsizlik olur başağrısı dinmez terbezleri gibi yerlerde şişlik olur adet düzensizliği olur.
Hemotolojiye gidin içiniz rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…