Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergün sigara vs alıyor ama simdi ben desem çok şey istiyordun beni kötü yapacak biliyorum.Geçen gün peynir istedi sabah,kalmamış canım dedim,aa tatil günü peynir olmaz mı dedi şok oldum..:)
Vardı da az vardı gece yerim falan diye dedim,biraz nasihahahaha ay koptum arsız bu ya yüzsüz
ama var böyleleri birşey varmı diye sorar aaa diye şaşırır. ide ayıplar yüzsüzlük ortak özelliği sanırım
deseydin sağolasın durmadan birşeyler istiyorsun kalmıyor malum
anladum tatlım olsada yok diyeceksin tabi babasının malı gibi ohhh ne güzel ya gitsin markete alsınVardı da az vardı gece yerim falan diye dedim,biraz nasi
desem ağzı laf yapıyor ben de simdi söylersem anneme falan laf ederse birbirimize gireriz diye korkuyorum.
Durumu kötü diyor annemin genel bir hali bu hayır diyemez.küçükkken de komşuların çocuklarını eve toplardım o zaman da hayır demiyordu.anladum tatlım olsada yok diyeceksin tabi babasının malı gibi ohhh ne güzel ya gitsin markete alsın
annen niye bu kadar tevazü gösteriyor ?
annen çok iyi biri belli ama o da bundan memnun mu acaba eğer hiç of bile demiyorsa içinde maşallah peygamber gibi kadınDurumu kötü diyor annemin genel bir hali bu hayır diyemez.küçükkken de komşuların çocuklarını eve toplardım o zaman da hayır demiyordu.
Öyle durumda bırakıyorki çocuklara ben de kızamıyorum annem kimseye kızamıyor.Anahtarı almadan gittiği için çocuklar dışarıda kalıyor e çalışmayan annem var yani bize grliyorlar,çocukları sokakta bırakamayacağımıza göre,mecburen alıyoruz.her seferinde diyoruz bak biz olmasak kocanın işi çıkss dışarıya çıksa nolcsk? Neymiş dışarda pet şise parçsı varmış onla açarmış.Anlattıkca keçilerimi kaçıriyorum valla:)annen çok iyi biri belli ama o da bundan memnun mu aic eğer hiç of bile demiyorsa içinde maşallah peygamber gibi kadın
cocuklara üzülüyorum yazık böyle ebeveynlerden eğitim alan çocuklar gelecekte de daima sorumsuz olacaklarÖyle durumda bırakıyorki çocuklara ben de kızamıyorum annem kimseye kızamıyor.Anahtarı almadan gittiği için çocuklar dışarıda kalıyor e çalışmayan annem var yani bize grliyorlar,çocukları sokakta bırakamayacağımıza göre,mecburen alıyoruz.her seferinde diyoruz bak biz olmasak kocanın işi çıkss dışarıya çıksa nolcsk? Neymiş dışarda pet şise parçsı varmış onla açarmış.Anlattıkca keçilerimi kaçıriyorum valla:)
Siz annenizi kullanılıyor olarak görüyorsunuz belki anneniz iyilik yada komşu arasında lafı olmaz olarak görüyor. Anneniz in şikayeti yoksa bişey demeyin bence.İyi günler bayanlar,benim sorunum yan komşumuz.Kendisiyle pek görüşemiyoruz ben şehir dışında okuduğum için ama şu tatil süresinde annemin iyi niyetini suistimal ettiğini farkettim nasıl tepki vereyim diye düşünüyorum bir danışmak istedim.
Bahsettiğim komşumun kocası at eğitmeni ortadan daha düşük bir maddi durumu var ve 2 çocuğu var biri 7 diğeri 9 yaşında.Sorun şu ki çocukları komşum değil annem büyütüyor resmen.Hergün bir günü var bazen abla 20 dk pazara gideceğim diyip 4-5 saat arkadaşlarinda oturuyor.Dısarı gidince çocuklara anahtar bırakmıyormuş,emrivaki yapıyo yani,ve çocuklar yine biz de oturuyor.Bir diğer kötü huyu da sürekli bir şeyler istemesi.Tabiki komşular yardımlaşmalı ama resmen abarttı bizimki.Ekmek almıyor bayatmış bakkaldaki,bizden istiyor.Bugünn kek yapcakmış yumurta istedi verdik,sonra gelip sırayla un,şeker,kabartma tozu istedi.Yani ben mi tuhafım,bana hiç normal gelmiyor.Ben bu bayana nasıl anlatabiliri, bunları,çünkü kendisi huysuz biri daha önce ettiği kavgalara şahit oldum.Yüz yüze bakabilmek istiyorum anlattıktan sonra.
Para niye istiyor?Anlamadımbencede kullanıyor tatlım
bizim alt komşumuz oğlu 35 yaslarında gelip internet şifresini istiyordu
sonra baktık pc kapalı bizim modem yanıp sönüyor bu sabah akşam giriyor
enayi miyiz yani ne sanıyor anlamadık
kardeşim şifre değişti
yine gelmiş şifreyi verin
arsız mı nedir
sonra haftada bir 10 tl istemeye geliyordu kadın
1 -2 yeter be kadın yani enayi mi sandın gezmeye para buluyorsun da yani acınacak durumunda yok bu nedir yahu
kapıya gelincede içeri kadar kafayı sokuyor içeri griecek zorla sanki
Ay böyle insanlara tahammülüm yok
sizde ters davranın bence biz soğuk davrandık
yoksa o yan komsu sen misin?:)Benimde yan komşum var.Yeri geldiği zaman hertürlü yardımlaşmayı karşılıklı yapıyoruz kendisi benim annemin yaşında.Hele kızımı öle seviyorki sen bana bırak git akşama kadar diyor gez diyor oğlun okuldayken ve ciddide ama ben bırakmamki acil hastane işi olmazsa markete pazara giderken rica ediyorum bakıyor sağolsun ama suistimal yok bende çok seviyorum komşumu oda beni komşu çok önemli kavga edilmemeli uygun bir dille nasıl olursa anlatın ama anneniz memnunsa ses etmeyin bazen annelerimizi tanıyamıyoruz bizim sevmediğimizi onlar sevebiliyor.