- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi VuslataDair
-
haklisin canim yalniz unuttugun birsey var hayat devam ediyor ve daima yeniliyor kendini esimle benimde her insanin oldugu gibi cok yogun sorun yasadigimiz zamanlar oldu ama hatirlarsan ben o zamanlarda hep yazmistim bosanmam diye cunku ben yeminliyim canim bosanarak kendi yasadigim parcalanmis aile olgusunu yavrularima yasatmam. sorunlarimiz o zamana nazaran duzeldi hos rabbim sabrini veriyor zaten yalniz sunu anlamadim esimle sorunum oldu diye obur sorunlari yok mu sayacagim? annem anlattigim gibi eksigi yok fazlasi var diger taraftan babamiznin ayni annemizin farkli oldugu bir kiz kardesim var ki onu yazsam emin ol forum yikilir ha birde halalarim var onlar ise tam literature girer uzun lafin kisasi bir arkadas yazmisti rabbim beni her yonden siniyor insallah evlatlarimdan sinamaz...esim icin sizlere ne gonderm,e yapmisim iste bunu hatirlamiyorum ama onu savunmus olamam bu mumkun degil en fazla bosanmam demisimdir ki bosanmam bu bir gercek ne yapalim ben bu forumdaki arkadaslarin yuzde 90 i gibi yoktan var eden kendi ayaklari ustunde duran bosanip pat diye yeni bir hayat kuran ve o hayati gulluk gulistanlik olacak bir insan degilim buyum ben boyle oldugum icinde kimse beni yargilayamaz degil mi? evlatlarimin basindayim onlari buyutuyorum esime sabrediyorum bosansam gidecek yerim bana acilacak kapi yok bende annem gibi mi yapayim? atayim mi evlatlarimi? 3. bebegim geliyor hep yazdim gene yazacagim ben mukafaatimi rabbimden bekliyorum namusumla oturup yavrularimi buyutuyorum takdir rabbimindir kimsenin degil canim...kusura bakma ama eski konularinda esin olacak adamdan gordugun eziyetleri okuduktan sonra
anneni bu kadar dert etmene sasirdim aslina bakarsan esin icin bizlere yaptigin gondermelerede
cok sasirdim
hakkinda hayirlisi olsun
bu konuyu okuyunca güldüm:) cunku aynı olay benım bır akrabamın basınada geldi..
kendı öz annesı evlı yada gayrımesru evlıkkler yaptı bosandı...paraları yedı ıctı gezdı tozdu...
sonra ne oldu ortada kaldı.....sonra o 2.5 aylıkken terk ettıgı evladı geldı aklına o evlat sımdı 28 yasında bır kız ve evlı..
ne hıkmetse o kızı geldı aklına ortada kalınca....o kızda ıstemedı tabı yenımı geldım aklına dedı... sürttün sürrtünn kızın oldugu aklına yenımı geldı dedi..
kız boyle dıyınce anasıda kıza demıskı ıyıkıde surtmusum senın kahrınımı cekecektım yoksa demıs kız anasını reddedınce....
aradan bır yıl gectı kadın genelevde gözuktu....
yanı dıyecegım tatlım annenın yenı hedefı sensın...... kullandırma kendını.......yuvana sahıp cık.. torun bahanesıyle gelıp yanasmaya calısıyor sana
ama ızın verme cok pişman olursun.....benım kocam yok de ıkıde bır gelme de kendı kaynanam durmadan gelmıyor sen gelıorsun de....yenımı dustum aklına de..
boyle işmı olur yaaaa
cok haklisin soylenmesi gereken bunlar ama yapim geregi ben soyleyemem ki boyle icime atar kendimi doldurur siser otururum dun arkadasim geldi ona demis ki 3. bebege bakamaz bu ondan birakip gitmiyorum bunu yoksa baska sehre yerlescem demis o kadar sinirlendim ki ben 2 evladim (once allah ) yalniz buyuttum hamdolsun piril piril okul basarilari goz dolduruyor hicbir fedakarliktan kacinmadim gozlerine yas getirmedim de 32 yasina gelmisim bunu mu buyutemeyecegim? kaldiki ona guvenip hamile kalmadim yani ah soyleyebilsem soylenecek cok sey varda ben cok ezildim hakliyken susmayi ogrendim bu hayatta....
yeni konu acmak ıstemedım burdan devam edıyorum okuyanlar fıkır verenler olursa sevınırım son ay ıcınde ıkı defa farklı numaralardan telefonum arandı bırı emlakcı dıgerı ev sahıbıydı annem ev tuıtmus benım numaramı vermıs tanımadıgım etmedıgım ınsanlar benı aradı annemın verdıgı sozu tutmadıgından odeme yapmadıgından telefonlarını kapalı tuttugundan dem vurdular yerın dıbıne battım butun sinirlerim zıpladı ben mecburum sankı hıc tanımadıgım ınsanların karsısında para yuzunden zor durumda kalmaya dahası esım duysa bılse kıyametler kopar rezıl eder benı son olarak dunde ev sahıbı arayınca bende sarteller attı buna bır mesaj attım kac yasına geldın ne zaman akıllanacaksın bak kocam yanımda yok sana gel beraber yasayalım bıle dıyemıyorum cunku sana guvenemıyorum nasıl numaramı verırsın su hamıle halımle nasıl benı strese sokarsın dıye sımdıye kadar hıc yapmadıgım bır bıcımde doktum ıcımdekılerı dayanamadım erkek kardesımı aradım eskısehırde kendısı meger onuda borclular arayıp duruyormus annemden dolayı ben gelıyorum deyıp atladı geldı cocuk annemı bulup konusacagız guya ama cebı kapalı bul bulabılırsen derken aksam saat 7 gıbı ıkı kelımelık bır mesaj yollamıs annem parayı yatırdım yazıyor sadece dahada cıleden cıktım cevap yazmadım bugun kucuk kızımın dogum gunu evde kutlama yapacagız arkadaslarıyla bu kutlama ısı bıtınce cagıracagım hanfendıyı erkek kardesımle beraber konusacagız ama annem zaten tek ayak ustunde kırk tane degıl kırk bın tane yalan soyledıgı ıcın konusmakla falan ne olacak ben bılmıyorum bu arada erkek kardesım bosanıyoruz dedı onada ayrıca uzuldum gece boyu oyle karmasık sıkıntılı ruyalar gordum kı gec yattıgım halde uyuyamadım bu saatte ayaktayım artık bugun mu kotu bırsey olacak bılmıyorum rabbım esırgesın ama sıkıntı ıcındeyım kıvranıyorum sızce bız bu kadına ne soyleyelım bu arada tek basına elıne gecen para odemelerını cıkınca 1 150 tl tuttugu ev mobılyalı 350 tl kıra ya ınsan bu sekılde gecınemez mı soyler mısınız 1 kısı sonucta oynatıcam aklımı gercekten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?