annemi istemiyorum....

bu konuyu okuyunca güldüm:) cunku aynı olay benım bır akrabamın basınada geldi..

kendı öz annesı evlı yada gayrımesru evlıkkler yaptı bosandı...paraları yedı ıctı gezdı tozdu...

sonra ne oldu ortada kaldı.....sonra o 2.5 aylıkken terk ettıgı evladı geldı aklına o evlat sımdı 28 yasında bır kız ve evlı..

ne hıkmetse o kızı geldı aklına ortada kalınca....o kızda ıstemedı tabı yenımı geldım aklına dedı... sürttün sürrtünn kızın oldugu aklına yenımı geldı dedi..

kız boyle dıyınce anasıda kıza demıskı ıyıkıde surtmusum senın kahrınımı cekecektım yoksa demıs kız anasını reddedınce....

aradan bır yıl gectı kadın genelevde gözuktu....

yanı dıyecegım tatlım annenın yenı hedefı sensın...... kullandırma kendını.......yuvana sahıp cık.. torun bahanesıyle gelıp yanasmaya calısıyor sana

ama ızın verme cok pişman olursun.....benım kocam yok de ıkıde bır gelme de kendı kaynanam durmadan gelmıyor sen gelıorsun de....yenımı dustum aklına de..

boyle işmı olur yaaaa

peygamber sabrı dedikleri bu olsa gerek.okurken resmen başım döndü.şuan evlillik arifesindeym ve aynen bnm annemde babamdan boşanıp bnm nişanlımdan daha küçük bi adamla imam nikahı kıydı.görüşmüyorum.babamdanda hayır yok kendim yapıyorum çeyizimi falan.ne zor.7 kat yabancı yapsa bu kadar koymaz ama Anne dediğin insanın böyle yapması.hayat zaten zor.bide bu olanlar yapman gereken tek şey onu affedemediğini ve gelmesini istemediğini söylemek.başka çaren yok.resmen ayakbağı.yardımada muhtaç deilms nede olsa için rahat olsun arkadaşım.

kusura bakma ama eski konularinda esin olacak adamdan gordugun eziyetleri okuduktan sonra
anneni bu kadar dert etmene sasirdim aslina bakarsan esin icin bizlere yaptigin gondermelerede
cok sasirdim
hakkinda hayirlisi olsun

kusura bakma ama eski konularinda esin olacak adamdan gordugun eziyetleri okuduktan sonra
anneni bu kadar dert etmene sasirdim aslina bakarsan esin icin bizlere yaptigin gondermelerede
cok sasirdim
hakkinda hayirlisi olsun
haklisin canim yalniz unuttugun birsey var hayat devam ediyor ve daima yeniliyor kendini esimle benimde her insanin oldugu gibi cok yogun sorun yasadigimiz zamanlar oldu ama hatirlarsan ben o zamanlarda hep yazmistim bosanmam diye cunku ben yeminliyim canim bosanarak kendi yasadigim parcalanmis aile olgusunu yavrularima yasatmam. sorunlarimiz o zamana nazaran duzeldi hos rabbim sabrini veriyor zaten yalniz sunu anlamadim esimle sorunum oldu diye obur sorunlari yok mu sayacagim? annem anlattigim gibi eksigi yok fazlasi var diger taraftan babamiznin ayni annemizin farkli oldugu bir kiz kardesim var ki onu yazsam emin ol forum yikilir ha birde halalarim var onlar ise tam literature girer uzun lafin kisasi bir arkadas yazmisti rabbim beni her yonden siniyor insallah evlatlarimdan sinamaz...esim icin sizlere ne gonderm,e yapmisim iste bunu hatirlamiyorum ama onu savunmus olamam bu mumkun degil en fazla bosanmam demisimdir ki bosanmam bu bir gercek ne yapalim ben bu forumdaki arkadaslarin yuzde 90 i gibi yoktan var eden kendi ayaklari ustunde duran bosanip pat diye yeni bir hayat kuran ve o hayati gulluk gulistanlik olacak bir insan degilim buyum ben boyle oldugum icinde kimse beni yargilayamaz degil mi? evlatlarimin basindayim onlari buyutuyorum esime sabrediyorum bosansam gidecek yerim bana acilacak kapi yok bende annem gibi mi yapayim? atayim mi evlatlarimi? 3. bebegim geliyor hep yazdim gene yazacagim ben mukafaatimi rabbimden bekliyorum namusumla oturup yavrularimi buyutuyorum takdir rabbimindir kimsenin degil canim...

Valla annenizin sizin üzerinizde tek bı hakkı var oda sizi taşıyıp sancılar icinde doğurması ... Yani anne gibi görmüyorsunuz bile, haklisinizda..unutmayinki hamilesiniz anneniz elbet gider ama uzulup bebeisinize yansıtmayın

Sonuc genelev... Demekki bazı ana baba nasilki evlatlarina her sekilde sahip cikmaya mecburlar ve çıkıyorlarsa bu evlatlarında basına gelebilir onlarda ana babalarına sahip çıkmak zorunda kalıyorlar yani hayat sadece annee babaya sahip cikma gorevi yada duygusu vermio, bazen evlatta yük altına giriyo..belkide o kizin imtihaniydi...bilemeyiz

yeni konu acmak ıstemedım burdan devam edıyorum okuyanlar fıkır verenler olursa sevınırım son ay ıcınde ıkı defa farklı numaralardan telefonum arandı bırı emlakcı dıgerı ev sahıbıydı annem ev tuıtmus benım numaramı vermıs tanımadıgım etmedıgım ınsanlar benı aradı annemın verdıgı sozu tutmadıgından odeme yapmadıgından telefonlarını kapalı tuttugundan dem vurdular yerın dıbıne battım butun sinirlerim zıpladı ben mecburum sankı hıc tanımadıgım ınsanların karsısında para yuzunden zor durumda kalmaya dahası esım duysa bılse kıyametler kopar rezıl eder benı son olarak dunde ev sahıbı arayınca bende sarteller attı buna bır mesaj attım kac yasına geldın ne zaman akıllanacaksın bak kocam yanımda yok sana gel beraber yasayalım bıle dıyemıyorum cunku sana guvenemıyorum nasıl numaramı verırsın su hamıle halımle nasıl benı strese sokarsın dıye sımdıye kadar hıc yapmadıgım bır bıcımde doktum ıcımdekılerı dayanamadım erkek kardesımı aradım eskısehırde kendısı meger onuda borclular arayıp duruyormus annemden dolayı ben gelıyorum deyıp atladı geldı cocuk annemı bulup konusacagız guya ama cebı kapalı bul bulabılırsen derken aksam saat 7 gıbı ıkı kelımelık bır mesaj yollamıs annem parayı yatırdım yazıyor sadece dahada cıleden cıktım cevap yazmadım bugun kucuk kızımın dogum gunu evde kutlama yapacagız arkadaslarıyla bu kutlama ısı bıtınce cagıracagım hanfendıyı erkek kardesımle beraber konusacagız ama annem zaten tek ayak ustunde kırk tane degıl kırk bın tane yalan soyledıgı ıcın konusmakla falan ne olacak ben bılmıyorum bu arada erkek kardesım bosanıyoruz dedı onada ayrıca uzuldum gece boyu oyle karmasık sıkıntılı ruyalar gordum kı gec yattıgım halde uyuyamadım bu saatte ayaktayım artık bugun mu kotu bırsey olacak bılmıyorum rabbım esırgesın ama sıkıntı ıcındeyım kıvranıyorum sızce bız bu kadına ne soyleyelım bu arada tek basına elıne gecen para odemelerını cıkınca 1 150 tl tuttugu ev mobılyalı 350 tl kıra ya ınsan bu sekılde gecınemez mı soyler mısınız 1 kısı sonucta oynatıcam aklımı gercekten ya

Kendini neden sıkıp üzüyorsun ki seni dünyaya getirmiş bi kenara atmış bir insan yaşadığı hiç birşeyden ders almamış bir insan annelik vasfında bile değil. Görüşmek istemiyorum benim 2 evladım var onlarla ilgilenmek istiyorum karnımdaki bebeğe adapte olmak istiyorum Stress ten uzak yaşamam lazım Anne seninle olmuyor De. İçinden geleni Söyle. Neden İçinde tutup Kendini Sıkıyorsun ki? Neden Kendi Kendine dert ediyorsun. Yaptığı Ayıpları Söyle Sana ters geldiğini Söyle İstemediğini Söyle. Oda Çıkar gider hayatından.

sen söyleyemiyorsan eşine anlat herşeyi madem bilmiyor oda öğrensin o söylesin sonuçta eşin. ama söylememen içinde bir neden yok. evet anne babalarımız çok kıymetli bizlerde anne babayız ama doğurmakla olmuyor malesef. sana bu kadar zarar veren insan kim olursa olsun idare etmek zorunda değilsin. yaptırma bişey biz yemiyoruz istemiyoruz de. otur konuş nasıl istiyorsan öyle yaşa benim için düzenini bozma ben başımın çaresine bakıyorum falan. ne bileyim o kadarda yüzsüz değildir heralde bunları anlamayacak

ayy canim yaa konunun basini da son yazdigini da okudum. Allah sabir versin. Aileler secilmiyor maalesef. Ne sorumsuz bela bir kadinmis. Bir sekilde bu kadindan uzaklas arkadasim. daha buyuk belalar acmasin basina. sen yokken evine erkek arkadas falan bile getirmeye kalkabilir. esine anlat. imkan olursa esinin yanina gitmeye calis. ya da evini degistir. soyleme adresini. sinirim zipladi. o kimbilir paralari nerelere harciyor. ipsiz sapsiz bir suru kadin arkadas bulmustur onlara yediriyodur.

annenin sorunları var valla hiç uğraşma ve vicdan yapma, gereksiz. bence hemen kopar tüm bağlarını evine barkına gelmesin. bak eski konularını da biliyorum kocan inşallah hemen gelir ev alırsınız inşallah, sonra rahata erecekken bir de bu kadının derdi çıkacak. eşinle bile aranı bozar bu senin ne yapacağı ne diyeceği belli olmaz, çok tehlikeli sorumsuz bir kadın.. eşin dönmeden hallet de artık gelmesin gitmesin bu ne ya allahım yarabbim 5 koca evlilik şu bu ...

sen allah korusun dul kalsan annen evliyken falan seni yanına alıp sana çocuklarına sahip çıkar mıydı?? annelik eder miydi sana yoksa git başımdan mı derdi...

Bir haftasonu daha tüm tavır almalarıma rağmen çıktı geldi ve hep yattı evde nerde ne var araştırdı buldu yedi ve yattı bir kiloya yakın kuru yemişi bitirmiş görünce şok oldum nasıl bitirdin demişim şaşkınlıkla dahası itînaylahiçbir işime yardım etmedi evi süpürmesini rica ettim yarım yaptı ben tamamladım içimden ha bire kendimi teskin ettim kimse benim evimî temizlemek zorunda değil diye ama bende hamileyim ağırlaştım bir bardağı olsun yerinden kaldırmadı en acısında ne biliyor musunuz kaynanam olsa asla ama asla bana iş bile yaptırmaz kıyamazdı güya eşimin annesi ama kendi annemden daha iyi bin kat iyi neyse gitti şimdi onu bir daha kabul etmeyeceğim yedim bitirdim kendimi değer mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…