merhaba şimdi kısaca şöyle anlatayım benim genital bölgemde mantara bağlı olarak bi kaşıntım vardı.ben bu kaşıntıyı içindede hissettim ve kaşırken birden parmağım içine girdi.aniden kesik kesik iki gün boyunca kanamam oldu şimdi bekaretim bozuldumu bilmiyorum muayene olmadım ama bozulduysa nasıl diktireceğim o kadar parada bende mümkün değil anneme sölesemmi bana yardım etse mi bilmiyorum...çekiniyorum...
orani kasirken parmagin nasil birden icine giriyor???yani parmagin kendi kendine mi girdi orana??....ben bu kaşıntıyı içindede hissettim ve kaşırken birden parmağım içine girdi.aniden kesik kesik iki gün boyunca kanamam oldu...
canım hiç korkma ben yaklaşık olarak 5 yıl boyunca anne çocuk sağlığı eğitimi aldım kızlık zarı vajen ağzına yakın olsa da bir iki parmakla yırtılacak birşey değil hissetmediysen birşey korkma kaşırken iç duvarı yırtmışsındır ve psikolojik olarakta kafaya taktıysan kanama çok normal ben rüyamda hamile kaldığımı gördüğümde nasıl bir psikoloji ise regl olmadım haftalarca ve karnımda büyüme oldu hormonlarımdan korkuyorumkorkulacak birşey yok annene söyle ama yinede dediğim gibi bi tahriş sözkonusu ise enfekte olmadan önlemini alın
canım madem bu işin eqtimini almışsın bende sana bununla ilqili soru sorabilirim kızlık zarında çentik kanamaya engel bişey midir?
bide eğer yumurtalıkta kist varsa ilk ilşkisinde sıkıntı yaşar mı?
merhaba şimdi kısaca şöyle anlatayım benim genital bölgemde mantara bağlı olarak bi kaşıntım vardı.ben bu kaşıntıyı içindede hissettim ve kaşırken birden parmağım içine girdi.aniden kesik kesik iki gün boyunca kanamam oldu şimdi bekaretim bozuldumu bilmiyorum muayene olmadım ama bozulduysa nasıl diktireceğim o kadar parada bende mümkün değil anneme sölesemmi bana yardım etse mi bilmiyorum...çekiniyorum...