Anneme ragmen evlenmek

Bdn cok ikilemde kaliyorum onunla ilgili
Benim annemnboyle olamaz diyorum bazenb
Kotu bir insan diyorum
Bazen de yaniltiyor benu
Zaten bi yanını iyi tutmak zorundalar, yoksa kimse kalmaz etraflarında. Elalem yemez ama sizle babanız bi acaba diyorsunuz. Çünkü kuvvetli bir bağ var, bunun nimetini de yiyebildiği kadar yiyecek.

Zsten ben sevdigim kiisyle evlendim diye gorusmek istemez beni tehdit ettigi gibu evlatliktan redderse sen bilirsin diyecegim

Aynen öyle yapmalısın.
Anne olmayı o tercih etti.
Belli yaşa kadar seni büyütmek, emek vermek görevi.
O yaşa gelene kadarda sana olan tavırları sevgisine göre sende ona saygı duyarsın.
Sevgiyle büyütüldüğünde saygı duyup değer verir, fikirlerini önemsersin.
Ama seni böyle mutsuz ve narsist gibi büyüttüyse sırf anne diye katlanmak zorunda değilsin.

Zaten bi yanını iyi tutmak zorundalar, yoksa kimse kalmaz etraflarında. Elalem yemez ama sizle babanız bi acaba diyorsunuz.
Babam hep annemden bosanmak istedi
Once bizim buyumemizi bekledigini soyledi
BUnu soyledigunde cok uzulmustum
Kavgalar hic bitmedi
Ama hep baristilar
Babaannemin istedigi gibi evlilik korundu yuva dagilmadi
Aslinda ortada bir yuva yok aile yok
Ne ben ne kardesim anne babamizla uc gunden fazla zaman geciremiyoruz
Annem babama satasiyor bana satasiyor
Bbam bazen alttan aliyor bazen patliyor
Bayramda bile kiz kardesiyle kavga ediyor
Heo kvga hep kaos
Kardesim sinirli ben crkingen aglak bir kiz oldum
Simdi ayri sehirlerde olunca ayda bir gorusuyoruz
Sikistiklarinda para gonderiyoruz
Saglikli olsunlar istiyoruz
Ama ne yazij ki anne babamizi gormeye gidelim demeknicimizden gelmiyor

Anlaşıldı, biraz da bu maddi destek gitsin istemiyor anneniz. Kadında acayip bir adam kullanma huyu var. Çok korkarım böyle insanlardan, her şeyi kullanabilirler ya her şeyi.

Cok fazla takiyorsunuz annem istemezse tehtit ederse falan olsun onun ne istediginin ne onemi var aiz eminseniz o karsi cikarsa iletisimi keser evlenirsiniz yani. Herseyinizi anlatmayin mesafe koyun daha az gorusun soylediklerini takmayin yani terapi falan alin bence zaten ayri sehirde yasiyomussunuz bu derece etkilenmeniz normal gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…