• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden nefret ediyorum

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Öylesine arsız, ahlaksiz ki artik sinirden bukadarini yaziyorum.Bu zamana kadar kendi için yaşamış ne cocuguna ne evine hayri olmuştur.Babam 25 sene önce bir dükkan acti ordan emekli oldu yeni kapatti.Kapatti ama basimiza bela aldik.Kardesim okuldan geliyor 17 gini bizimki evde yok.Babamdan pazar yapacagim diye para alir tek birsey almaz.Maaşı var babamdan harclik alir eve bir ekmegi dahi babama aldirir.Ben cok uzaktayim onlar bir uçta ben bir uctayim.Evlendim geldim buraya 32 haftalik hamileyim.İnsan bekliyor ihtiyac var mi diye sormasini ama kadin kendi ahlaksizliklarindan bize sira gelmiyor.Başta instagram açtı normalde kapali ama acik gecelikli fotograflar binbir türlü adamla takiplesmeler,mesajlasmalar.Biz kapattik o acti arsiz gibi.Belki 10.hesabidir artik bıktık bıraktık.Bu sefer faceye dadanmis orda da ayni.
Tamam insan kullanir biz de kullaniyoruz ama annemin kullanim amaci başka.Tatilde oraya gittik esimle 10 günlüğüne.Telefonuna baktim konuşmadığı, fotograf atmadığı adam kalmamış.Acik gecelikli fotograflar bunlar hep.
Babami ne zaman arasam carsida tost yiyor eve geliyor yemek yok.Sabah uyandirmasa annemi kiz kardeşimi okula bile gondermeyecek.8.sinifa gidiyor kardeşim.Dun mesaj atiyor abla cok hastayim annem sen okula gitme hastaneye gotururum dedi ama uyanmiyor diye saat 13 olmuş.Gece uyumuyor sabah uyanmiyor.Sirf erken kalkip kahvalti hazırlamamak için.
Suan arka arkaya saydiriyorum okadar doluyum çünkü.Dugunumu babam yapti herşeyiyle sagolsun.Birtane çeyrek alip takmadi babamin aldiklarini takiyor kendi takmis gibi.Bana birkez kizim bu da senin demedi.Lafta kiziyim.Arar yavrum da yavrum.Ama dogum yapacagim daha ne aldiniz ne ettiniz dedigi yok besik aldim haberi yok bebek arabasi aldim ondan da yok.
Gecen kiz kardesim bi numara atti abla annem bu adamla konusuyor foto atiyor diye bende kaydettim numarayı.Bu gece 3 gibi annemin fotografini durum olarak paylasmis adam.Cildirdim hepten.
Abim 2 gun once askerden geldi.Sabah oldursen kalkmayan kadin sabahin köründe ilceye maasini cekmeye gidiuor sanki kaciran var.Ertesi gün cikmis evden ne halt yemeye gittigi belli değil aksama kadar gelmemis abim evde tek.
Bunlar daha hic neler neler var anlatmadigim.Babamin hicbirinden haberi yok.Annemin arsizligi,para düşkünlüğü bunlarin hepsinden haberi var kardeşime iyilik yapiyormuscasina o var diye bosanmayi düşünmüyor.Ama artik oda illallah etmis.
Harclik verir vermedigi zaman babamin cebinden para çalıyor ustumuze atıyordu veya üst katta teyzem oturur ona iftira atar okadar da iftiracidir.Yani hayatinizda belki görüp goreceginiz en kötü mahlukattir.Bunu bize kardesime abime babama yaptığı için asla onu affetmeyecegim.
Artik sinir hastasi olacagim.Babam zaten dertlesmek maksadinda hergun arar anlatir ev durumlarını.Artik anlatma yeter bunlari kafama takip duruyorum hamileyim ya insan biraz düşünur diyorum ama yok.
Babama üzülüyorum ama en fazla o kardesime üzülüyorum.Oylesine yalniz,yanlis yapmaya musait ki.Uzaktan gelmiyor elimden birsey.Okadar doluyum ki anlatamam.
Babamin cok şükür durumu cok iyidir.Belki bir milyonluk mal varligimiz var ama keske keske hic olmasaydi huzurumuz olsaydi.Simdi annem diyor bosanacagim evlerimi alacagim.Nerden senin evin oldu.Ya bize 5 lira verirken arkamizdan beddua ediyordun sen mi ev aldin?Kiraya veririz kirayi kavga dogus kendi alir.Babamin emeklerine de konma planladi yapiyor.Allahim islah etsin.Keske birsey olsa bir bela gelse başına da duzelse diycem o fitratta yok.Okadar kinliyim okadar nefretliyim.
Bana o senin annen öyle deme diyecekler simdiden hic yazmasin.Bunlar benim yasadiklarimin onda biri bile değil..
Babama da diyemem biri mezara biri hapse girer.Yapacak birseyim de yok Allaha havale ediyorum Allahim sen islah et.

Canım artık sen kendi hayatını kurmuşsun uzak dur annenden yoksa pisliği sana da bulaşır. Ayrıca lütfen kardeşini yanına aldır. Annenin görüştüğü adamlardan biri bir zarar vermesin. Baban da anliyordur belli ki göz yumuyor...

Allah ıslah etsin.

Size de Allah kolaylıklar versin. Çok üzüldüm. Ne insanlar ne hayatlar var.:(

Ah canim ah! Senin yine iyi kotu baban var. Allah annene vicdan versin! Rabbim dogru yola soksun. Ne diyim. Bende bazen annem icin ben bu kadinin kizi olamaz diyorum ama malesef...

Bizim ailemizin kadınları da bir tuhaf, hayal kırıklığınızı anlıyorum. Anneniz için bir çözüm bulunur mu bilemiyorum ama kardeşinizi yanınıza alma imkanınız var mı? Ya da bulunduğunuz şehirde gidebileceği bir yatılı lise? Belki uzaklaşmak ona iyi gelebilir. Sorunlu bir ailede büyüyeceğine yaşıtlarıyla yurtta daha eğlenceli vakit geçirebilir belki. Tatillerde de siz alırsınız aynı şehirde olursa.

Allah yardım etsin.anneniz sizi sadece doğurma kısmını üstlenmiş.anne öyle olmaz.demekki neymiş her doğuran anne olamıyormuş

Keşke baban o kadından boşansa siz de mahkemede şahitlik yapsanız mallarda hiç hakkı olmamalı diye mutlak ki dikkate alır hakim. En az zararla kurtulur baban. Hatta aldattığını kanıtlasa tazminat bile alır baban. Ondan sonra kendi maaşıyla ne b.k yiyorsa yesin.

başlığı görünce kızmıştım ama o kadar haklısınız ki
babanıza çok üzüldüm
bir an önce boşansın

Gühanını almak istemem ama babanın haberi mutlaka vardır, üç maymunu oynuyordur. Hiç mi merak edip eline telefonunu almadı annenizin? Belli ki boşanmak istemiyor o nedenle de haberi yokmuşu oynuyor.

Abinin yaşı büyükmüş, bir şekilde kendisini kurtarır. Kardeşinize bence biz çözüm bulun. O evde yaşaması gerçekten kötü.

Rezalet bi durum malesef. Annenize kapıları kapayın. Görüşmeyin aramayın. Nedeni aklına gelirse kendi kendini sorgulasin.

sizin annenuzle konularinizi iyi biliyorum kadin keske birine kacsa soyle azgin birine dayak yiyip yiyip otursa bu kadar ahlaksizlik yapmaktan bin kat iyidir suzde rahatlarsinuz benden tavsiye kardesinize yogunlasin boyle bir ortamda cocuk her turlu pislige acik tam yasi yazik olmasin

Öylesine arsız, ahlaksiz ki artik sinirden bukadarini yaziyorum.Bu zamana kadar kendi için yaşamış ne cocuguna ne evine hayri olmuştur.Babam 25 sene önce bir dükkan acti ordan emekli oldu yeni kapatti.Kapatti ama basimiza bela aldik.Kardesim okuldan geliyor 17 gini bizimki evde yok.Babamdan pazar yapacagim diye para alir tek birsey almaz.Maaşı var babamdan harclik alir eve bir ekmegi dahi babama aldirir.Ben cok uzaktayim onlar bir uçta ben bir uctayim.Evlendim geldim buraya 32 haftalik hamileyim.İnsan bekliyor ihtiyac var mi diye sormasini ama kadin kendi ahlaksizliklarindan bize sira gelmiyor.Başta instagram açtı normalde kapali ama acik gecelikli fotograflar binbir türlü adamla takiplesmeler,mesajlasmalar.Biz kapattik o acti arsiz gibi.Belki 10.hesabidir artik bıktık bıraktık.Bu sefer faceye dadanmis orda da ayni.
Tamam insan kullanir biz de kullaniyoruz ama annemin kullanim amaci başka.Tatilde oraya gittik esimle 10 günlüğüne.Telefonuna baktim konuşmadığı, fotograf atmadığı adam kalmamış.Acik gecelikli fotograflar bunlar hep.
Babami ne zaman arasam carsida tost yiyor eve geliyor yemek yok.Sabah uyandirmasa annemi kiz kardeşimi okula bile gondermeyecek.8.sinifa gidiyor kardeşim.Dun mesaj atiyor abla cok hastayim annem sen okula gitme hastaneye gotururum dedi ama uyanmiyor diye saat 13 olmuş.Gece uyumuyor sabah uyanmiyor.Sirf erken kalkip kahvalti hazırlamamak için.
Suan arka arkaya saydiriyorum okadar doluyum çünkü.Dugunumu babam yapti herşeyiyle sagolsun.Birtane çeyrek alip takmadi babamin aldiklarini takiyor kendi takmis gibi.Bana birkez kizim bu da senin demedi.Lafta kiziyim.Arar yavrum da yavrum.Ama dogum yapacagim daha ne aldiniz ne ettiniz dedigi yok besik aldim haberi yok bebek arabasi aldim ondan da yok.
Gecen kiz kardesim bi numara atti abla annem bu adamla konusuyor foto atiyor diye bende kaydettim numarayı.Bu gece 3 gibi annemin fotografini durum olarak paylasmis adam.Cildirdim hepten.
Abim 2 gun once askerden geldi.Sabah oldursen kalkmayan kadin sabahin köründe ilceye maasini cekmeye gidiuor sanki kaciran var.Ertesi gün cikmis evden ne halt yemeye gittigi belli değil aksama kadar gelmemis abim evde tek.
Bunlar daha hic neler neler var anlatmadigim.Babamin hicbirinden haberi yok.Annemin arsizligi,para düşkünlüğü bunlarin hepsinden haberi var kardeşime iyilik yapiyormuscasina o var diye bosanmayi düşünmüyor.Ama artik oda illallah etmis.
Harclik verir vermedigi zaman babamin cebinden para çalıyor ustumuze atıyordu veya üst katta teyzem oturur ona iftira atar okadar da iftiracidir.Yani hayatinizda belki görüp goreceginiz en kötü mahlukattir.Bunu bize kardesime abime babama yaptığı için asla onu affetmeyecegim.
Artik sinir hastasi olacagim.Babam zaten dertlesmek maksadinda hergun arar anlatir ev durumlarını.Artik anlatma yeter bunlari kafama takip duruyorum hamileyim ya insan biraz düşünur diyorum ama yok.
Babama üzülüyorum ama en fazla o kardesime üzülüyorum.Oylesine yalniz,yanlis yapmaya musait ki.Uzaktan gelmiyor elimden birsey.Okadar doluyum ki anlatamam.
Babamin cok şükür durumu cok iyidir.Belki bir milyonluk mal varligimiz var ama keske keske hic olmasaydi huzurumuz olsaydi.Simdi annem diyor bosanacagim evlerimi alacagim.Nerden senin evin oldu.Ya bize 5 lira verirken arkamizdan beddua ediyordun sen mi ev aldin?Kiraya veririz kirayi kavga dogus kendi alir.Babamin emeklerine de konma planladi yapiyor.Allahim islah etsin.Keske birsey olsa bir bela gelse başına da duzelse diycem o fitratta yok.Okadar kinliyim okadar nefretliyim.
Bana o senin annen öyle deme diyecekler simdiden hic yazmasin.Bunlar benim yasadiklarimin onda biri bile değil..
Babama da diyemem biri mezara biri hapse girer.Yapacak birseyim de yok Allaha havale ediyorum Allahim sen islah et.
Yanlızz değilsin canm öyle anne musfettesi bendede var anlatsam dağ taş ağlar inanki allah ıslah etsin ama allahta unutmuş arsiz kullarını benim annem tam 15 kere evlenmis insan iğrenç biri yani ben evliyim ama hala onun hatalarının ceremesjni cekiyorm

Yanlızz değilsin canm öyle anne musfettesi bendede var anlatsam dağ taş ağlar inanki allah ıslah etsin ama allahta unutmuş arsiz kullarını benim annem tam 15 kere evlenmis insan iğrenç biri yani ben evliyim ama hala onun hatalarının ceremesjni cekiyorm

Zaten olan evlatlara oluyor

niye herkes üç maymunu oynuyor? çıkıp annenize demiyor musunuz "sen nasıl kadınsın biz senin ne bok yediğini bilmiyor muyuz" diye? hiç mi akrabanız konu komşu yok? büyük konuşmayayım benim annem babam evli olsa ve annem böyle bir şey yapsa onun beynini didik didik ederim "babamdan boşan tek kuruş bile almadan yoksa seni herkese rezil ederim" diye. herkes kendi yolunu bulmuş gibi görünüyor burdan kusura bakmayın.

en çok kardeşinize üzüldüm. böyle bir ahlaksızlığın içinde büyüyor. liseyi aileden uzak bir yerde kazanır umarım. yatılı okuması onun için daha iyi olur böyle iğrençlikler göreceğine.

Ne yapın edin o babayı ve kardeşi onun elinden kurtarın. Boşanması için babanıza baskı yapın. O evleri de o kadına bırakmamak için hangi katakulli varsa bulun buluşturun. Bu derdi çekmek zorunda değilsiniz hele o çocuk hiç!

Koca çocuk olmuş her şeyin farkında!
Ayrıca şöyle bir emsal dava var hatta bizzat benim kuzenimin davası.
Kuzenim kanserdi ve kanser olduktan sonra eşi denen kadın mahlukatı ona bakmadı, hakaretler, küfürler etti, para çaldı.
Kuzenim ölünce de malına mülküne kondu.
Ama kuzenimin ailesi kadına dava açtılar ve bu para mülkü haketmediğini, çünkü bunları yaşattığını anlattılar.
Mahkeme aileyi haklı buldu kadına mal, mülk, para vermedi.
Bu dava Türkiye'nin bu şekilde kazanılan ilk davasıdır ve emsaldir.

Siz de şahit olarak bunları anlatırsanız, üstelik aldattığına da şahitsiniz, hakaretlere de, ilgisizliğe de, hırsızlığa da, ahlaksız hayatına da, hem mal mülkten olur hem mahkeme kızın velayetini babaya verir.
Lütfen araştırın ve bu kadını hayatınızdan çıkartın.
İnanılmaz sinirliyim.

Yapılacak şey çok basit her şeyi babana anlatacaksin bosancaklar böyle anne düşman basina

Her iki taraf da mutsuzsa en doğru olan boşanmalari.
Zaten benim etrafımda şöyle bir gözlem yaptım, bosananlar ya ilk birkaç sene boşanıyor, ya da yirmi sene sonra çocukları üniversite çağına gelince.
Orta yaş değişimleri mi yaşıyorlar, yıllarca çocuk için dayanmisken çocuk evden gidince birbirlerine mi dayanamıyorlar, orasini bilemeyeceğim. Ama en doğrusu onları boşanmaya teşvik etmek. Kadın da belli ki sevmiyor o evi, benimseyememiş, gözü dışarıda...böyle bir evlilik neden sürsün ki??
Bu arada evler konusunda yanlış söylememiş,adamın mal varlıklarının yarısı onun hakkı.
Bir kuruş para vermemiş olabilir ama evliliği boyunca hiç çalışmasa da bu böyledir.30 yıllık bir evlilik, az değil.. Elbet sizin bilmediğiniz katkıları olmuştur o mal birikimine.
Bir de şeye takıldım ben, düğünde bütün takılarımi babam taktı, annem bir altın bile almadı demişsiniz ama onlar bir aile. Baba ve anne diye birşey olamaz ki böyle zamanlarda. Ne yapıyorlarsa,bir yapıyorlar. Asil el gibi bu annemden bu babandan muhabbeti olsa çok çirkin olurdu. Ki Türkiye şartlarında o yaştaki kadınlar zaten çalışmıyor genelde. O zaman herkes 'takilari sırf babam aldı,annem gün paralarını ayırıp bana altın almaliydi' şeklinde gönül koyardi^^
Yani normal geldi o bana...

Zor bir durum,ailedeki herkes için. Umarım tez zamanda anneniz de babanız da kendi hayatını kurar da bu mutsuz evden kurtulurlar.

Back