• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemden iyice soğudum. Aile evinden bıkan var mı?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.249
1.187
83
Annem beni çocukluğumdan beri sevmiyor. En basitinden bir keresinde çocukken beni bir odaya kilitleyip gitmişti. Hayal meyal hatırlıyorum. Beni başkalarıyla kiyaslardi. Sırf bu yüzden yillardir sevgilim olmuyor. Psikolojik destek almam lazim bunun için. Ama sadece 20.000 TLm var 🥺 Şuan işi öğrendiğim için maaşım düşük. Patronum zam yapacağım dedi. Kendimi geliştirip daha iyi bir iş bulunca belki ayrı eve çıkarım. Gerçi asla izin vermezler. Sadece evlenince ayrı eve çıkmama izin verirler. Hemen evlilik dusunmuyorum. Zaten annem beni hep yanlış yönlendiriyor. Sırf zengin diye sevmediğim biriyle evlenmem için ısrar etti. Hatta bana mesleğinden vazgecmemi ve evimizi satıp o oğlan için memlekete bile gidebilecegimizi söyledi. İnsan hiç elin oğlu için fedakarlık yapar mı ya? İyice soğudum artık. Benim gibi olan var mı?

İşini asla bırakma. İlerde bir gün ne elin oğluna ne kendi ailene muhtaç olma. Sen kimse için kendi hayatından vazgeçme.
Annenin kafasındaki damat adayı zenginse de kendine zengin size mi saçacaklar sanıyor. Ayrıca herkes dengiyle mutlu olur. Evlilik için de hiç acele etme.

İşini asla bırakma. İlerde bir gün ne elin oğluna ne kendi ailene muhtaç olma. Sen kimse için kendi hayatından vazgeçme.
Annenin kafasındaki damat adayı zenginse de kendine zengin size mi saçacaklar sanıyor. Ayrıca herkes dengiyle mutlu olur. Evlilik için de hiç acele etme.
Yok yok etmiyorum kesinlikle. Ben zengin biriyle değil sevdiğimle evlenmek isterim. Ama annem hep yanlış yönlendiriyor beni.

Yok yok etmiyorum kesinlikle. Ben zengin biriyle değil sevdiğimle evlenmek isterim. Ama annem hep yanlış yönlendiriyor beni.
Anneni boşver konuşsun. Sen bildiğini yap bence doğru düşünüyorsun. Dilerim gönlüne göre olsun hayatın. Sevdiğinle evlenmek önceliğin oldun tabi ama seviyorum diye işsiz güçsüz birine de gönlünü kaptırma. Aşk meşk bir yere kadar.
Ne sadece maddiyat ne sadece aşk tek başına yetmez.

Anneni boşver konuşsun. Sen bildiğini yap bence doğru düşünüyorsun. Dilerim gönlüne göre olsun hayatın. Sevdiğinle evlenmek önceliğin oldun tabi ama seviyorum diye işsiz güçsüz birine de gönlünü kaptırma. Aşk meşk bir yere kadar.
Ne sadece maddiyat ne sadece aşk tek başına yetmez.
Tabiki ben üniversite mezunuyum. Tam zamanlı iyi bir işe girince dengimi isterim.

Back