• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemde yapacağini yapti kizlarr kimsem yokmuş benim:(

simay_06

Bu vatan icin canimizi veririz..
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
723
440
103
Kizlar bendn bir yas kucuk kizkardesim var kendini birsey sanan egosu tavan yapmis kendinden baska kimseyi dusunmeyen bencil dengesz bir kiz gerek evlenmeden once gerek evlilikten sonra elimi hic cekmedim sozde kardes yha maddi manevi elimden ne geldiyse yaptim esimle uni.okuttuk yeni evliyim aylarca bizle yasadi elini birseye surmeden yedirdik icirdik gezmeler tozmalar esimde birgun demedi simay bu harcaman nereye kdr bu kiz daha ne kdr kalacak asla garibim sesini cikarmadi ameliyat oldu birhafta basini bekledim yeri geldi kustu altina kacirdi onu bile temizledim annem panik atak diye geceleri hep bn baktim hastane cikisi 1ay yine bnde kaldi annemlede anlasamiyolr kadina dunyayi dar ediyo bi oldurmedigi kaldi gecen yaz izine gittim yine hergun kavga gurultu anneme saldiriyo ara dayagini bn yiyip kolum heryerim mosmor kaldi birsey desem defol evine git gibi solemler gecen kis tedaviye tup bebek bilirsnz az cok sureci 2 ay bizde kaldilar sonucu ogrendik negatif okdr agladim uzuldum gr umuruna gelmedi keyfine oturdu kalkti erkek arkla konustu msjlasti bu arada biz yapiyoz annemle yiyo iciyo kalkiyo kac kez sunun bu sefer agzina edecem dedim esim onledi beni misafir gelmis bosver gidecekler diye yine annemle kavga gurultu hergun hakaretler bu yaz gitmedim memlekete huyunu bildigim icin eylul ayinda bnde bi ope.oldm agir bi surec karnimda 4 delik annm dediki has.yanina gelsin baksin evdede yardimci olur diye bunu yanimiza postaladi esimle herne kdr istemesekte esim gitti otogardn aldi geldi direk surat 5 karis odaya girdi insan bi ablasini opupte gecmis olsun dilemzmi gecti oturdu elinde tel gecmis olsn dedi icimdn anneme bi kiziyorum bu deliyi basima bela diye gonderdi diye 1ay evde herseyi bn yaptim o halimde dikisli dikisli ayakta durack halim.yok kiza agzimizi acamiyoz herseyi soluyo yerlere caliyo onu bunu babam geldi ben defoluo gidecem al biletimi falan filan tepem atti 1 ay icinde yemin ediyorum yedigi ictigi onunde esim cekip cekip getiriyo garibim gezmelere goturdu yemeklere inancinin olsun elini birseye surmedi ne temizlik ne yemek zaten isine gelmrz bilmez cnm yemek falan babama dedim sunun agzini yirticm babam bosver sakin ol falan neyse ank.ya dr cagirdi kontrole 1gun gittim sadece eve geldim ki mutfak bok goturuyo copun suyu akmis akmis bir kokuyo ev bulasiklar heryerde yemis atmis yemis atms tlf acmstim havaalanindaykn ekmek.al diye nebtlfnu acti nede ekmek almis gece 10 esimde iste salak.simay dedim buda kardesmi Allah bunu bildigi gibi yapsin neyse kavga gurultu defolup gitti utanmadan arlanmadan emeklerime uzuldum yazik dedim dondurulmslarim vardi transfer olacagi gun annemi.dovms erkek kardesim ariyo abla ben bunu oldurucm annemi ariyorum annm agliyo kan revan icinde eve polis cagiriyo komsular sonus yine kocaman NEGATIF o moralle nasil tutunsnlar okr emek tedavi harcanan meblalar cop gunlerce agldm halime annm aradi gecen yanina gelicm.diye gel dedim ama o.pislik benim eve giremez geliyosan tek gel dedim bana gonul.koydu bugun aramss ee bunu nasil birakipta gelecm getirme sakin evden kovarim dedim bnm ole kardesim yok dedim biktim sizden evin senin olsun dedi okdr agirima gittiki gozyaslarimi icime akittim bende erkek kardesimi arayip benim icin bu hayatta sadrce sen varsin dedim bogazim dugumlendi biraz uzun yazdim hakkinizi helal edin..kizlarr cok dertliyim benim kimsem yokmus bu hayatta ben ameliyat oldum cocugum olmuyo annm birgunde oturup beni dusunmedi simdiye kdr okdr destek ciktim ne paralar gonderdim aileme icim sizliyo

Ay ne biçim kardeş be. Hayır anlamadığım o size vuruyor da sizin eliniz armut mu topluyor. Siz de vurun gelişine bir tane. Gidip suratına tokatı çakasım geldi. Annenize de kızmayın ne yapsın kadın böyle bir çocuğu var zaten hayatı yeteri kadar zor

Ay ne biçim kardeş be. Hayır anlamadığım o size vuruyor da sizin eliniz armut mu topluyor. Siz de vurun gelişine bir tane. Gidip suratına tokatı çakasım geldi
Cnm karakterime yakistiramadigim icin hep olgun oldum ezilende bn kullanilanda bn oldum hayir kucukte degil 29 yasinda vallahi halime agliyorum.emeklerime

Canım üzme kendini ya. Tamam olan olmuş. Bundan sonra görüşmezsin olur biter.
Değmeyecek insanlar için ne kadar yıpratmışsın kendini.
Kız kardeşin anneni nasıl dövebiliyor ve nasıl kimse engel olamaz anlayamadım.

Hiç için acımasın! Sen yapman gerekenleri yapmışsın onlar sana saygı duymamamış. Herkes hakettiğini yaşayacak. Elini eteğini çek. Selamınaleyküm...aleyküm selam... daha da ötesi olmasın.
Kac aydir konusmuyorum sildim hayatimdn bole kardesmi olur ben abla olarak yari analik yaptim yeri geldi karsiligi bumuydu

Canım üzme kendini ya. Tamam olan olmuş. Bundan sonra görüşmezsin olur biter.
Değmeyecek insanlar için ne kadar yıpratmışsın kendini.
Kız kardeşin anneni nasıl dövebiliyor ve nasıl kimse engel olamaz anlayamadım.
Canm babam sehirdisinda calisiyo 20 yasinda erkek kardesim var oda uni.okuyo evde sadece ikisi var bende cok uzagim annmde ameliyat oldu kadin belindn o halde kadini dovmus bende transfer olacak sabahina cikip da gidemedim memlekete ahh cnm ahh daha bunlar neyki buraya yazabildiklerim

Bi tane osmanlı tokadı yerlestiremediniz o mı o kepazenin suratına? Onun ilacı dayak şöyle en sağlamından.
Neden bole yapiyosn dedim evde bi bagiriyo cagiriyo onu bunu yerlere caliyo komsulardan utandm esim araya girdi ciddn ivimden iyi bi benzetmek gelmisti ve bu kizi biz yillardir cekiyoruz

Canm babam sehirdisinda calisiyo 20 yasinda erkek kardesim var oda uni.okuyo evde sadece ikisi var bende cok uzagim annmde ameliyat oldu kadin belindn o halde kadini dovmus bende transfer olacak sabahina cikip da gidemedim memlekete ahh cnm ahh daha bunlar neyki buraya yazabildiklerim
Valla annen destek olmasa ona yapılacak şeyler var ama annen hâlâ onun yanındaymış:KK43: kaç yaşında bu kız?

Neden bole yapiyosn dedim evde bi bagiriyo cagiriyo onu bunu yerlere caliyo komsulardan utandm esim araya girdi ciddn ivimden iyi bi benzetmek gelmisti ve bu kizi biz yillardir cekiyoruz
Büyük konuşmak istemem ancak karşımda bunu kardeşim yapsa herhalde o yere çarptıklarını alır kafasında kırardım. Hiç gelemem öyle hareketlere. Psikolojik olarak iyi değil bariz ortada. Doktora falan gitse? Ya da vazgeçtim siz onu direkt tımarhaneye yatırın. Annenizde biraz gün yüzü görür.

Back