Annem ..

Aslında haklisin gerçekten bu açıdan bakmamistim.Eğer öyleyse bana neden bunu anlatmiyo evlensin diye yapiyo olabilir bu kadar şeye ne gerek var ki benim babam bile lafını açmaz ona boyle şeylerin elinde henüz bi mesleği bile yok. Demek istediğim sadece ayrımcılık yapması çok üzdü beni zaten abimi hep el üstünde tutan bi insandı abim lafni söyler annemi kırar daha aonra yalakalikla onun gönlünü bir insandi söylediklerine rağmen ben ise çok farkliyim sevgimi asla belli edemem içimde yaşarım yalakalik karkterimde yok hic olmadı da . Ama düşünceniz bir şeyleri kafamda oturttu çok tesekkur ederim .. Annem oturulup konuşulacak şeyi geçti beni tehdit etmeye başladı iki gündür evden uzaklaşmaya çalışıyorum pskilojikmen etklnyrm çünkü bu bile onu rahatsız etti evden neden çıktım? Zincire vurun. Sırf bu yüzden babma dışarı ckmamla tehdit ediyor bu nasıl bir şey ya ? Babamda çok sert bi insan bakkala gideyim ona bile laf yapar. Buyrun boyle bi ailede nefes almak? :)

Iste basta birazcik kontrolsuz davrandigin icin isler o noktaya gelmis, ama duzelecektir illa ki. Annen yumusayacak, sen sakinleseceksin, bu sureci kisa tutmak da senin elinde. Sakin ol, ufak ufak hareketlerle, ufak isaretlerle annene kuslugun bitmesini istedigini goster, buzlar bir erisin. Sonra tekrar konus bu konulari detaylica. Tartismaniz sirasinda soylemis olabilecegin kotu sozler uzerine dusun, soylememen gereken seyler soylediysen annenin gonlunu al. Su an annene ters gitmen sadece sana zarar verir. Her sey yoluna girecek, hic uzulme. Sakin ve sabirli ol, ilimli davran, iletisim kurmaktan da vazgecme yeter :KK51: Unutma, insanlar bizim aynamiz oluyor cogu zaman. Nasil yaklasirsak oyle karsilik bulmamiz olasi.

Eğer anlattığın kadarsa haksizsin.abinin evlenmesini istediğinden acele ediyordur, KV olarak sevdirmek istiodur kendini. Ama siz daha 21 yasindasiniz çok erken, tanışmasına gerek yok.

Ben öyle düşünmem ama eski kadınlar farklı. İlerde annene bi sıkıntı olduğunda siz çok merakliydiniz zaten yüzük takmadan tanistiniz bizimle diyebilir. Sana bir sorun olduğunda annende cok meraklıydı bize diyebilir. Annen bunları düşünüyordur. Evlat ayırma değil bu.

Anneni uzme, seni onlara karşı doldurmamak için bu şekilde anlatmayip gecistirmistir. Bunun için anneye laf sayılmaz, kavga çıkarılmaz. Cocuksun daha.

Ayrıca sevgilinin annesiyle de biraz mesafeli ol. Daha erken.
Bana bunları söyleyebilir karsisina alıp konuşabilir , bunları hic dusunmedm haklisiniz dusunemedigimi bildiği için bir anne olarak bana öğretebilir ama bağırarak çağırarak bana laf sokrak beni tehdit ederek bunu yapması normal mi sizce . zaten bende tanışmasından yana değilim ama dediğim gibi sadece fikrini almak için sordum kendisine cevabına da üzülmedm olgnlkla karsiladm çünkü erken bende farkndyim ama boyle yaparak beni cezalandırmaya mi calisiyo?

Iste basta birazcik kontrolsuz davrandigin icin isler o noktaya gelmis, ama duzelecektir illa ki. Annen yumusayacak, sen sakinleseceksin, bu sureci kisa tutmak da senin elinde. Sakin ol, ufak ufak hareketlerle, ufak isaretlerle annene kuslugun bitmesini istedigini goster, buzlar bir erisin. Sonra tekrar konus bu konulari detaylica. Tartismaniz sirasinda soylemis olabilecegin kotu sozler uzerine dusun, soylememen gereken seyler soylediysen annenin gonlunu al. Su an annene ters gitmen sadece sana zarar verir. Her sey yoluna girecek, hic uzulme. Sakin ve sabirli ol, ilimli davran, iletisim kurmaktan da vazgecme yeter :KK51: Unutma, insanlar bizim aynamiz oluyor cogu zaman. Nasil yaklasirsak oyle karsilik bulmamiz olasi.
İnanın iki gündür o kadar şey yaklaşmaya çalışıyorum ki annem benim tek dostum arkadaşım ailem aramızın bozulmasını asla istemem ama ben cabaladgmda sürekli itiyo beni işlerine yardımcı oluyorum bana ters ters konuşuyo bilmiyorum coktum su bir haftadır gerçekten .s inş herşey iyi olur inşallah . Şimdide diken üzerinde şikayet edecek mi diye bekliyorum .s

Canım yapsın hic bir şey demiyorum kızı bende sevdim daha fazlasını yapsın gözüm yok ama insani uzuyo yerime koyun kendinizi nolur tanisali bir ay olmadı ya olmadı ki ne bu?

Bende 2 -3 yil oldu sandim..
Ozaman gercejten abartiyor annen .ne acelesi varmis hemen boyle .

İyi aksamlar arkadaşlar canım çok sıkkın anlatacak içimi dökecek insan bulamıyorum .. Size anlatayım siz yardımcı olun lütfen.
Benim 3.5 senelik bi iliskim var babam hariç abim annem krdsm hatta akrabalarmin çoğu biliyor. Annem basta istemedi ama daha sonra tanıyınca çok sevdi erkek arkadaşımı . Ben arkadaşımın ailesiyle çok Sık olmasa da olması gerektiği gibi görüşüyorum. Asil sorun su annem erkek arkadaşıma ve ailesine mesafe koyuyo arkadaşımın annesi annenle tanışmak isterim gibi şeyler söyledi bende annemin sıcak bakmayacagini bildiğim halde söylemiş bulunniyim diye annene açtım konuyu annem tabikide hayır dedi neyse abim kız arkadaşını eve getirdi tanıştırmak amacıyla evlenecek yaşı geldi de geciyo zaten. Kızda çok bilmiyorum bana yanlış geliyo mıc mıc yani ben ilk blsmada yerler dokuyodum çok rahat annemde kıza sıcak baktı gel zaman git zaman daha bir ay olmadan annem kızı sürekli aramalar daha sonra pgaca börek yapıp göndermeler (bunları 3.5 senede bir kez olsun benim erkek arkadsma yapmadı sevdiği halde) hadi bunları geçtim en sonunda bi gün demez mi kıza ben annenle tanışmak çok istiyorum bi gün tanıştır falan sok oldum ve gerçekten çok üzüldüm belli etmesemde aksam eve geldik acmiyim konuyu dedim sonunda patladim.
Hani sen ciddi bir şey olmadığı surece tanışmaya karsiydin noldu dedim ama cevap verrken o kadar kaçamak cvp verdi ki yok abim büyümüş ondan sonra sıra bendeymis herşey siraylaymis. Kızlar allah aşkına insan hic demez mi 3.5 senedir kızım arkadaşının ailesiyle yüz yüze onları seviyo kızım sevyosa boyle boyle insanlardır bi tanisiyim demez mi gözünüzü Seveyim o kadar zoruma gitti ki aile kayırmasını gerçekten geçtim artik kiziyim ben onun ya ? Görmeniz lazim kızı ariyo sesini duymak istedim falan diyo hic beklmedigim yapmadığı şeyler ya laf benim erkek arkdsma gelince hep dalga geçti .
Bende iste evlat kayiriyosundan girdim Syledim herşeyi. Bir haftadır konusmyoruz bna kalkmış insan annesine böyle yapar mi diye bagiriyo sanki hakliymis gibi bide .s gerçekten bunları erkek arkadaşıma anlatamıyorum duysa o kdar üzülür ki kimseye anlatamıyorum günlerdir kendimi yiyorum . özür dilerim uzun oldu.

O erkek çocuk olduğundan siz kız isteyeceksiniz kızı ve ailesini annen tanımak istemiş olabilir o yüzden. Ama senin için kız evi naz evi ya seni istemeye gelecekler onlar, o yüzden mesafeli olmak istemiş olabilir. bir de abin büyük olduğundan daha zamanı var demiştir. çok büyütme bence ikiniz de kız ya da ikiniz de erkek olsaydınız sorun olurdu da ikinizin durumu biraz farklı.

Bana bunları söyleyebilir karsisina alıp konuşabilir , bunları hic dusunmedm haklisiniz dusunemedigimi bildiği için bir anne olarak bana öğretebilir ama bağırarak çağırarak bana laf sokrak beni tehdit ederek bunu yapması normal mi sizce . zaten bende tanışmasından yana değilim ama dediğim gibi sadece fikrini almak için sordum kendisine cevabına da üzülmedm olgnlkla karsiladm çünkü erken bende farkndyim ama boyle yaparak beni cezalandırmaya mi calisiyo?
Bu annenle konuşurken nasıl davrandiginla ilgili. Agir konustuysan, kirdiysan ve bagirdiysan ceza vermek istemiş olabilir. Ben anne olsam senin dediğin gibi alır karşıma nazikçe anlatırdım. Annen senin dediğin gibi ayrımda yapabilir ilerde bilemem. Ve su anki tavrı da doğru değil, kotu davranması da. Tek diyeceğim, anneni başka insanlar için üzme. Aranızda sorun cikacaksa bile ikinizle ilgili şeylerden çıksın. Kiziyorsan, kiriliyorsan sana yönelik tavırlarına kiril. Başka insanları araniza sokma. Senden 4 yas büyüğüm. Anne sözünün önemini 2 yıl önce öğrendim.

Simdi annem ne zaman birşey dese, can kulağı ile dinlerim. Tüm önemli konularda ona danisirim, fikrini almadan adim atmam. Zamanı geldiğinde sende ogreneceksin bunu. Umarım benim öğrendiğim şekilde olmaz. :)

X