- 6 Temmuz 2014
- 545
- 900
Aslında haklisin gerçekten bu açıdan bakmamistim.Eğer öyleyse bana neden bunu anlatmiyo evlensin diye yapiyo olabilir bu kadar şeye ne gerek var ki benim babam bile lafını açmaz ona boyle şeylerin elinde henüz bi mesleği bile yok. Demek istediğim sadece ayrımcılık yapması çok üzdü beni zaten abimi hep el üstünde tutan bi insandı abim lafni söyler annemi kırar daha aonra yalakalikla onun gönlünü bir insandi söylediklerine rağmen ben ise çok farkliyim sevgimi asla belli edemem içimde yaşarım yalakalik karkterimde yok hic olmadı da . Ama düşünceniz bir şeyleri kafamda oturttu çok tesekkur ederim .. Annem oturulup konuşulacak şeyi geçti beni tehdit etmeye başladı iki gündür evden uzaklaşmaya çalışıyorum pskilojikmen etklnyrm çünkü bu bile onu rahatsız etti evden neden çıktım? Zincire vurun. Sırf bu yüzden babma dışarı ckmamla tehdit ediyor bu nasıl bir şey ya ? Babamda çok sert bi insan bakkala gideyim ona bile laf yapar. Buyrun boyle bi ailede nefes almak? :)
Iste basta birazcik kontrolsuz davrandigin icin isler o noktaya gelmis, ama duzelecektir illa ki. Annen yumusayacak, sen sakinleseceksin, bu sureci kisa tutmak da senin elinde. Sakin ol, ufak ufak hareketlerle, ufak isaretlerle annene kuslugun bitmesini istedigini goster, buzlar bir erisin. Sonra tekrar konus bu konulari detaylica. Tartismaniz sirasinda soylemis olabilecegin kotu sozler uzerine dusun, soylememen gereken seyler soylediysen annenin gonlunu al. Su an annene ters gitmen sadece sana zarar verir. Her sey yoluna girecek, hic uzulme. Sakin ve sabirli ol, ilimli davran, iletisim kurmaktan da vazgecme yeter Unutma, insanlar bizim aynamiz oluyor cogu zaman. Nasil yaklasirsak oyle karsilik bulmamiz olasi.