• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem..

Anneniz muhtemelen dogumdan sonra yardimi olacagini daha cok dusunmustur. Simdi hamile ne yapabilirim esinizin gunluk yemegi yapacagini dusunuyordur. Bence simdi bir tavir koymayin bebekler olsun ondan sonra devam ediyorsa bu o zmn gerekirse uzaklasirsiniz. Sağlıkla ikisini de kucaginiza alin ins

Abiniz evli değil mi?
Eşi var anneniz neden bakıyor abinize anlamadım?
Annenizin huyunu az çok bilirsiniz yeni birşey oldugunu düşünmüyorum bu halinin,o sebeple bence taşınmasaydınız yanlarına ama olan olmuş. Eşinizin kardeşi,annesi kim varsa onlardan destek almaktan çekinmeyin. Anneniz de kocaman adam oğlunu pışpışlamaya devam etsin. Annenizde değil tek sorun,abiniz bilmiyor mu durumunuzu,diyemiyor mu anne sen kardeşimle ilgilen,biz başımızın çaresine bakarız diye. O da gamsız,umarsiz biri belli ki.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeklerinizi.

Çok çok haklısınız keşke kendinizi yıpratmadan abiniz ve annenize bir güzel icinizdekileri söyleseydiniz. Her zaman eş ile bebek bakımının yapılıp yeterli olacağını savunan biriyim ama ikiz bebekte durum daha farklı oluyor. 3.tüp bebek denemesi serklaj bir sürü şey de var. Anneniz ya kör ya da vicdan yok. Annenize o kadar çok kızdım ki... ayrıca ikiz bebeklerin erken doğum riskini ve bu durumda nasıl hastalığa açık olduğunu herkes bilir. Nereden yorum yapsam şaşırdım. Ayrıca bunların hiç biri olmasa da insan doğumuna 1 ay kalmış kızı ne derse sineye çeker, hormonlardan der. Gerçi sizin durum hormonlardan değil tamamen haklısınız
Yaa çok teşekkür ederim anlayışınız için. Yani gerçekten hani şu an zaten bir şey istediğim yok zaten yaptığıda yok ta, hani tek bebek olsa dediğiniz gibi eşimle haydi haydi hallederiz ama ikiz olunca işler değişiyor.

Anneniz muhtemelen dogumdan sonra yardimi olacagini daha cok dusunmustur. Simdi hamile ne yapabilirim esinizin gunluk yemegi yapacagini dusunuyordur. Bence simdi bir tavir koymayin bebekler olsun ondan sonra devam ediyorsa bu o zmn gerekirse uzaklasirsiniz. Sağlıkla ikisini de kucaginiza alin ins
İnşallah teşekkür ederim 💕

Abiniz evli değil mi?
Eşi var anneniz neden bakıyor abinize anlamadım?
Annenizin huyunu az çok bilirsiniz yeni birşey oldugunu düşünmüyorum bu halinin,o sebeple bence taşınmasaydınız yanlarına ama olan olmuş. Eşinizin kardeşi,annesi kim varsa onlardan destek almaktan çekinmeyin. Anneniz de kocaman adam oğlunu pışpışlamaya devam etsin. Annenizde değil tek sorun,abiniz bilmiyor mu durumunuzu,diyemiyor mu anne sen kardeşimle ilgilen,biz başımızın çaresine bakarız diye. O da gamsız,umarsiz biri belli ki.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeklerinizi.
Evli ama kağıt üstünde gibiler gerçi abim çocukken de aynıydı büyüyünce de.Hep bana hep bana diyen bir insandı ben daha sessiz mülayim olandım. Abim bilse de kendini öncelik olarak koyar annem de hayır diyemez demez.

İnşallah çok teşekkür ederim 💕

Yaa çok teşekkür ederim anlayışınız için. Yani gerçekten hani şu an zaten bir şey istediğim yok zaten yaptığıda yok ta, hani tek bebek olsa dediğiniz gibi eşimle haydi haydi hallederiz ama ikiz olunca işler değişiyor.

İnşallah teşekkür ederim 💕

Evli ama kağıt üstünde gibiler gerçi abim çocukken de aynıydı büyüyünce de.Hep bana hep bana diyen bir insandı ben daha sessiz mülayim olandım. Abim bilse de kendini öncelik olarak koyar annem de hayır diyemez demez.

İnşallah çok teşekkür ederim 💕
Abinizin bu hali annenizin şımartmasından. Genelde erkek çocukları şımartılıyor,sonra da böyle bencil,ailesinden kopamayan kocaman çocuk adamlar dolanıyor ortalıkta.

Back
X