• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve sözlumum arasında kaldım

25Sema25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
2
0
1
32
Sözlum annemden rahatsız,süreklı espırı yapmasından,eskıden ısteyenlerımden bahsetmesınden felan bıldıgın rahatsız oluyomua,bunu bana söyledı ben benden yasca buyuk ınsanların bana espırı yapmasını ıstemem felan dedı, ya sen annenle konus duzelt Yada ben duzeltırım,nasıl dıye soruncada Mesafe koyarak görusmeyerek dedı.sızce su durumda napmalıyım :KK43:

Annem yapı geregı espırılı, bırde sözlum annemın cocukluk arkadsının oglu,

Konuyu en iyi sen bilirsin iyice bir tart annem diye de taviz vermeklik yapma arkadasinin oglu olabilir ama artik onlar kayinvalide damat yani aralarında şimdilik belli bir seviye olmalı çünkü aileler birleşiyor eğer annen çok samimi görüp bu ilişkide olması gereken ciddiyeti aşan espriler yapılsa sözlük hakkı demektir ki eski isteyenler konusuna deginmiyorum bile çok gereksiz ve soylenmemesi gereken bir konu ben de sözlüğün yerinde olsam kizardim ama espri konusuna gelince sozlun buluttan nem kalan cinsiyse yani annen seviyeyi bozmadan doğal olarak espri yapiyo da sozlun gereksiz alınganlık yapiyosa yanlış bir tavır hele s gorusmem diyerek insana sen kimsin de tavır koycan derler

Bence annenld konuş saygınlığının yok olmaması adına. Geçmiş geçmişte kalmış bitmiş halen seni daha önce isteyenlerle ilgili espiri yapıyor olması itici görünür kaldı ki bu espiri konusu da olmamalıdır. Annen belli ki sıcaklık olsun diye aynı zaman da arkadaşını oğlu olmadı sebebihle tanıyor olmanın verdiği rahatlıkla arkadaşça yaklaşıyor ancak karsınızdakinin damat olduğu gözden kaçmadın ;)
Sözlüne gelirsek bir iki lafla annene mesafe koyabileceğinden bahsetmiş bence konu ne olursa olsun ailen hakkında konuşturma bu dünya da eş te bulunur herşey de ancak anne bulunmaz,istediğini yAptırma şeklini böyle ağır bir yaptırıma bağlamadı hoş olmamış sanki. Mutluluk sizinle olsun

şahsen sözlümün annesi, bana eski kız arkadaşlarından bahsetse (ki yapmıştı) onun ağzını burnunu kırasım gelirdi (ki gelmişti). sözlün haklı, annenle konuş, bir daha yapmasın böyle bir hareketi.

annen istediği gibi espri yapabilir, sözlün bu konuda kusura bakma canım ama hiçbir şey diyemez. öte yandan eğer annen sürekli eski taliplerinden bahsediyorsa kabul edelim ki bu da hiç hoş değil, sözlün de bu konuda haklı.

Sonuçta o senin annen. Ama sözlündede erkeklik gururu olmuş. Çok normal. Annen arkadaşının oğlu diye samimi görüp rahat espiri yapabilir ama ne olursa olsun bi kız annesi eş adayına kızının eskileriyle gitmesi çok yanlış. Olan sana olur. Sözlün espirilere değilde bence mazinle ilgili onun yanında rahat konuşulmasına bozuluyor bence haklı çocuk

Back