- 23 Eylül 2007
- 739
- 1
- Konu Sahibi keçi kxixz
Öyle bir sessizlik hakim ki sadece kuş sesleri ve ağaçların rüzgara isyan eden hışırtıları var. Yalnız kalmak istedim, o karşılaşmayı yalnız paylaşmak istedim. Annemi babamı her ziyarete gittiğimde hep aynı duyguları taşırım. Beni karşılayacaklar bana kucak açacaklar. Hızlı hızlı yürüdüm onları görmek için sabırsızlanıyorum ve gözyaşlarıma engel olmaya çalışıyorum. Biliyorumki babam ağlamamı hiç istemezdi. Gözyaşlarım köze düşmüş su damlası gibi içimi yakıyor. İşte karşımdalar öyle sessizlerki sanki o anı bozacakmışım gibi bende suskun oracığa çöküveriyorum. Topraklarını incitmekten korkarcasına elimle seviyorum. Anne ben geldim diyiveriyorum sessizce ama ama hiç cevap vermiyor annem, babama bakıyorum yok yok beni duymuyorlar bana kucak açmıyorlar. Öylece oracıkta ikisinin ortasına yatıp sıcaklıklarını duymak istiyorum. Ağlamak istiyorum bağırmak haykırmak istiyorum anneler günü geliyor ben kimin elini öpeceğim diye... Suskunlar annemde babamda sessizler. Kuran okuyorum fatihamı veriyorum. Elimdeki çiçekleri topraklarının üstüne koyuyorum ve boynum bükük bir kez daha içim yanarak oradan uzaklaşıyorum. Ne olurdu sanki elini öpecek anneler gününü kutlayacak bir annem olsaydı.
Anneler günü yaklaşıyor; annesi sağ olanlara ne mutlu,a.s. a
Anneler günü yaklaşıyor; annesi sağ olanlara ne mutlu,a.s. a