Annem ve aşkım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kızlar mrb. Uzun zamandır yazmıyordum ve işin olunca gelip gidiyo gibi düşünebilirsiz ama kusura bakmayın. Son zamanlarda aklımı kurcalayan bir mesele var. Annem ve erkek arkadaşımın arasında tam olarak iyi olmasada yinede hatırı sayılabilecek, en azından benim hatırım için olan iyi bir ilişki var. Tabi zaman zaman... Anneme anne, annem diye hitap ediyor ve annemde hem beni sevindirmek hem de beni üzmediği zamanlarda erkek arkadaşımı sevindirmek adına oğlum diye hitap ediyor. Böyle olduğu zamanlarda benden ve özellikle erkek arkadaşımdan mutlusu yok. Evlilik düşünüyoruz ve bunu anneme kabul ettirmeye çalışıyoruz. Her ilişkide olduğu gibi bizde de zaman zaman kıskançlık krizleri, ağlama nöbetleri, yanlış anlaşılmalar vb yaşanıyor. İki yıldan beri beraberiz ve bu rüçte zaman zaman yaşadığımız stresten dolayı ben de reflü meydana geldi. Geçenlerde yine kavga ettik. Ama beni çok derinden sarsan bir kavga. Askerden izine geldiği günler, yine kavga ettiğimiz bir gece annem aramızı yapmak adına erkek arkadaşımla konuşurken erkek arkadaşımın eskiden platonik olarak aşık olduğu bir kızdan konu açılmış ve kızı kötülemiş. Erkek arkadaşımda bunun üzerine o kızı savununca o an için ipler kopmuş.. Herneyse.. Bu konu çözüldü ve geçmişte kaldı tabiki.. Geçen gün ettiğimiz kavganın içinde hiç yoktan, gereksiz bir yere bu mevzu açıldı. Erkek arkadaşımın bana verdiği cevap karşısında şok olmuştum. Sevdiklerimi tabiki korurum dedi.:1shok::1shok: Ben de bu sözden hala ona aşık olduğu kanısına vardım ve bunu onada söyledim. Bana artık saçmaladığımı, beni ölürcesine sevdiğini söyledi. Ben de onu denemek için o kız hakkında çok kötü olmamak kaydıyla bir söz söyledim. Bu sefer de beni tastikledi. Evet aynen dediğin şekilde gibilerinden... O an işi olduğu için tlfnu kapadık ve 1 saat sonra aradı. Ben çok kırgındım ama belli etmemeye çalıştım. İnsan sevgilisini tanır noldu söyle hadi, normalde şimdi patlaman lazımdı ama tutuyosun içinde dediği halde içime attım. Bir süre sonra tlfnu kapadık ve lavaboya gidiceni, benimde biraz annemle ilgilenmemi söyledi. İşin bittiğinde bana çağrı at dedi ve tlfnu kapattık. 15 dk sonra çağrı attım. Beni aradı ve arkadaşlarıyla olduğunu beni birazdan arıcanı söyledi. Bekledim bekledim aramadı. Sinirlerim iyice bozuldu ve annem beni ağlarken yakaladı. Mecburen anlatmak zorunda kaldım. Annem çok agresif bir insandır. Beni üzdüğünü anlayınca tlfnuma el koydu ve sakladı. 1 saat geçti en son konuşmamızın üzerinden ve 1 saat sonra evin içinden titreşim sesleri yükselmeye başladı. Ben tlfnumu aramaya başladım, annemse bana vermemekte ısrarlıydı. Erkek arkadaşımsa baya aradı ve en sonunda bir şartla tlfnu vermeye razı oldu annem. Benim yanımda konuşup, işi bitiriceksiniz dedi. Tlfnumu aldım ve aynen dediği gibi başımda beklemeye başladı. Ben de çok sinirliydim zaten erkek arkadaşıma. Soru sorup nolup bittiğini öğrenmeye çalıştıkça annem sürekli araya girip, ağzına geleni saymaya başladı:1no2::1no2::1no2: Bir süre sonra annemi yollamayı başardım ve başbaşa kaldık. Ağlıyordu. Çok kötü ağlıyodu hemde :1no2::1no2::1no2: Bana annenin dediği gibi ayrılmamızı önerdi. Şok oldum. Başka zaman olsa boşver anneni ben seni asla bırakmam diyen adam, bukez bunu önerdi. Ama yarımağızla söylediği çok belliydi. Bir süre sonra barıştık ve bizi ancak ölümün ayırabiliceni söyledi Arkadaşlar kafamı karıştıran şu. Bir kaç aydır ona hep askerden gelince bu ilgin ve sevgin kalmıcak biliyorum diyordum. O da hep aksini savunuyor. Ama genede korkuyorum. Çünkü izine geldiğinde de beni boşlamıştı. Son bir kaç gündürde iletişimimizde aksaklıklar oluyor Kendisi şimdi görevde. İki üç gün görüşemeyebiliriz aşkım sakın yanlış anlama dedi. Knt bitti ve parası yok bunu anlayışla karışılıyorum. Ama dün gece tlfnu kapatırken veda eder gibiydi Seni sevdiğimi sakın unutma diyip durdu. Ne düşünüp ne hissediyor keşke bilebilseydim

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle annenin ilişkinize müdahale etmesi korkunç...annenin sizi barıştırması sevgilinin eski kızarkadasını bilmesi vb durumlar bana cok garip geldi...yüz göz olmuşsunuz bayagı ..
su an da kuurntu yapıyorsun bence sorun yok çocuk askerde işte nasıl her gün arasın ki..

valla canim yazdiklarini zorda olsa sonuna kadar okudum
benim anlamadigim annen neden eski kiz arkadasi hakkinda kötü konusuyor???
yada ondan gectim birde sen neden o eskilkerden bahsediyorsun ???
seninde muhakkak olmustur eski erkek arkadasin o cikip bunu senin kafana vursa hosuna gidermi ???
valla ben senin konunun icinden cikamadim
umarim hakkinizda hayirlisi olur

Annenizin ilişikinize bu derece karışması bence normal değil. Kusura bakmayın ama siz konuşurken annenizin telefonu alıp erkek arkadaşınıza ağzına geleni söylemesi hiç hoş olmamış. Birde bunun size yapıldığını düşünün siz olsanız ne yapardınız.
Erkek arkadaşınız bence oldukça sakin davranmış.

annenin sizi barıştırma çabaları, sizin sevgilinize eski sevgilisinden bahsetmesi, telefonu elinizden alıp ona bağırıp çağırması..
bayağı samimiyet var anlaşılan; ki bu ne kadar doğru o da tartışılır..
niye aneniz bu kadar ilişkinizin içinde?
anneniz hem evliliğinizi kabul etme çabasında (yani bir terslik varki oluru yok) hem de aranız bozukken yapmaya çalışıyor..

valla ben çıkamadım işin içinden..
ilişkiler bayağı bir arapsaçı gibi-tatlicadiarzu-

hem de ne sakin davranmak. Sabrına hayranım gerçekten. Dediğin gibi aynısı bana yapılsa tahammül edemezdim. Korkularımın başka nedenide bu işte. Ya annem yüzünden birgün yeter dayanamıyorum derse. Bir de iletişimin aksamasını şuna bağladım. Biz hergün çok sık görüşürüz günde 5 ya da 6 defa.. ama son zamanlarda baya azaldı

Annenle iliskini konusabilen cok güzel birsey...

Ama galiba siz ipin ucunu biraz kacirdiniz güzelim...herseyi annene belli etmen annene anlatman hic dogru degil...sen onun evladisin..tabikide senin üzüldügnü gördügü vakit objektif olamaz...

Evliliklerdede bu böyledir...yoksa sen evli kadinlarin evlerinde ne oluyor ne bitiyor anne babalarina anlattiklarinimi saniyorsun...eger öyle olsa inan bana gecim denen birsey olmaz...

Umarim aranizi düzeltirsiniz...ve sunu kulagina küpe et...erkek arkadasinla olan her sorununu annenle paylasma...evlendikten sonrada böyle yaparsan hic evlenme daha iyi

evet bunu son olayda kesinlikle anladım. Bir daha asla paylaşmıcam. Hiç arkadaşım olmadığı için paylaşıyorum ama bitti..

bence iliskinizde sorun yok annelerinizi askin icine karistirtmayin hersey daha guzel olur kaydirigubbakcemile5

ama sevgilin haklı eski de olsa ne diye bir insanı suçsuzken boşuboşuna kötülüyorsunuzki?
umarım böyle bişiy olmaz ama diyelimki ayrıldınız yeni sevgilisi seni kötülese o da sussa olurmu şimdi yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…