annem sorunlu biri mi ben mi abartıyorum

Annen bu kadar herşeye karşıyken nasıl olurda 17 yaşındaki kızının sevgilisi olmasına birşey demiyor?
Hikaye tutarsız.
ondan habersiz vardi zaten sonradan haberi olmus ben de o sirada depresyonun en dip kuyularindaydim bir sey diyemedi cocukla da ailesiyle de tanıstı isler onun gozunde ciddiye bindi ici rahat o yuzden.

biliyorumm yazan herkese tesekkur ederim evliligi bir kacis olarak gordugumden degil bu dediklerim.derslerim iyi zaten calisiyorum o yuzden evlensem de evlenmesem de uni icin ben bu sehirden gidissss

Offf ne kötü bir annen var kuzum belli ki psikolojisi de bozuk , ne yao et kendi hayatını kurmaya bak , eğitimine önem ver...

Şehir dışını yaz kaç kurtul bu toksik anneden.

Bence annenin kafasinda var vede seni hasta eden o. Zaten psikologlara hasta olanlar degil onlarin hasta ettikleri gidermis. Dinle kafayi bozan bide benim annem var bana sorunum oldugunda hic bi yardimi dokunmaz ama cok dindardir guya. Ondan umidi kes ve derslerine tutun dort elle bence ve evlilik meselesini rafa kaldir sevgili gelip gecer ama meslek sahibi olma zamanini kacirma. Psikologada gitmeye devam et imkanin varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…