Çok teşekkür ederim cevabınız için. Anneler öyle hassas bir konu ki.. sizin adınıza çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın. Ön tahlillerde sıçramamış görünüyor ama bazen varsa da görünmeyebiliyormuş sanırım. En net pet ile anlaşılacakmış. İnşallah gerçekten de sıçrama olmamıştır o zaman öyle rahatlayacağım ki..salı günü belli olacak. İnşallah güzel haber gelirmerhabalar bian beni anlatiyorsunuz yada bunyaziyi ben sandim annemle aramda cok yas farki var annem beni gec dunyaya getirmis anneme asiri bagliyim bir gun tesadüfen annemin memesnde kitle oldugunu fark ettik doktor kotu huylu dedi ve bizim icin zor bir surec basladi . bi kere koltuk altina sicrasada sıçramasa da koltuk altinida alıyorlar . pet sonucu cok onemli biyere sıçramadıysa hic korkmyin .kemoterapi be radyoterapi hastalığın evresine göre kararlaştıracak size cok umit verici konuşacağım meme ve rahim kanserinin kurtlma sansi diğerlerine göre oldukca fazla . Allahin izniyle annenizin kurtulma iyilesme sansi cok fazla sadece kemoterapi radyoterapi alirsa biraz zor gunler geçirir ama en kotu ihtimal 1 sene sonra hersey bitecek once heray kontrol sonra 3 ayda bir sonra 6 ay gittikçe yükseliyor hap veriyorlar 5 sene kullnacak agiz yoluyla aliyor rahatsız etmiyor . 5 sene sonra hastalığın sicrama riski dusuyor boyle işte benim annem suan iyi ama tek sorunu koltukaltini kazidiklari icin memesinin kesildiği taraftaki kolunu zorlamamasi gerekiyor agir is yapmamasi agir kaldirmamasi gibi benim annem sağolsun hic kendini esirgeme digi icin kolu sismis vaziyette suan boyle iste geçmiş olsun Allah sifa versin