Soyle akdenize 14 saatde gitmek yerine annemlere uğrayıp orda dinlenip geçer dönüşte 4 gun kalıp evimize dönmekti amacimizAnnenizin tavrı ilginç de onlara gitmişsiniz kalacağınız kadar kalıp sonra öbür tarafa gitseydiniz
Bana bu gezi planınız da çok değişik geldi
Bu arada eşinizi annenizi çözmüş bence sizde yok canım demek yerine haklısın diyip konuyu kapatsaydınız
Aramıyor ki arasam açmıyor babami aradığımda ev ye falan gidiyor:))Arayınca hiç birşey olmamış gibi davranın sakalasn tatlı tatlı .
Kalp kırmayın .
Ve hakikaten annelerin sinirlerinin zıpladığı bir dönemdeyiz sanırım son bir kaç gündür aşırı anne konusu okuyorum Allah ferahlık versin
Bu denli nasıl küsebildi aklım almıyor. Allah yardımcınız olsun ne diyeyimAramıyor ki arasam açmıyor babami aradığımda ev ye falan gidiyor:))
Kandil vesilesi ile aradık görüntülü babama açtırdı. Benim oğlan anneannem nerde falan diyince gösterdi yüzünü orda kar 10 cm geçmiş ee dedim anne bak dediğimize geldi iş :)) biraz yumuşadıBu denli nasıl küsebildi aklım almıyor. Allah yardımcınız olsun ne diyeyimyani gönlünü almak için ne yapmak gerek gitseniz bile yine devam edecek belli ki en iyisi üstüne düşmemek mi acaba
Çok sevindim gözünüz aydınKandil vesilesi ile aradık görüntülü babama açtırdı. Benim oğlan anneannem nerde falan diyince gösterdi yüzünü orda kar 10 cm geçmiş ee dedim anne bak dediğimize geldi iş :)) biraz yumuşadı
Amaç ailemizi görmekti yokda gider masukiye de tatil yapardikBaştan plansız davranmışsınız . Bahsettiğiniz rota çok zor . Marmaradan çıkış Karadeniz , Akdeniz - Karadeniz - Marmara şeklinde . Çocuk varken , korona varken ben en başından buna kalkışmazdım . Gerekirse Şile vs giderdim 2 -3 günlüğüne .
Zamanla geçer . Siz de barışırsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?