Onkoloji - Kanser ve Türevleri Annem kanser ve yardima ihtiyacimiz var

herşeyi yaradan rabbim senin ve yavrularının yüzüne baksın acil şifalar dilerim elimizden keşke daha fazlası gelse sizler için bütün hastalıklarda moral çok önemli biliyosun dirençli olacaksın allahın izniyle

canım allah öncelikle sabır wersin ve soğuk aknlılık 2000 yılında bbam kansere yakalandı damak kanseri capaya gittik sakarysdan orasıda ışın için okmeydanına yolladı onlar kemoterapi wericeklerdi akrsı cıktık iyikide cıkmısız yoksa tamamn eyayılırdı dediler hastane değiştirin cok zor uğrasmak ama öğreniyorsunuz babam ahfta 10,ameliytını oalcak 8seneden ebri hastanelerdeyiz ist. sakrya arası mekik dokuyorz ayrıca annemde kansr oldu böbreğinden amelyt oldu 2yıl önce 5,katta annem 3,katta babam o iki kat arasında bi benn allah ayrdımcın olsun herkese şifa wersn allah

zülüfcüm tedavi görüyor olman ve böle ayakta durab,ilmen zaten hastalığın sana bişey yapamayacağının kanıtı sen tedavilerini aksatma baska bi doktorada cık için rahat etsin abska bi şehre kontrol amaclı bakalım o neler dicekk yapman gerekenleri sakın aksatma kendin için cocuğun için onu grip gibi düşünn sen iyileşiceksin sakın dert etme dısa güçlü görünüp içten içe kendini yeme ağlamak istiyorsn ağla kavgaistiyorsn akvga et ama içine atmaa sakınn öpüyorum senii allah şifa wersinn

4 yıllık konuyu hortlattım ama aynı sorun bende de var şu geçen 4 yıldan sonra tavsiye verecek olanlar var mı? Biz de Okmeydanı'nda tedavi görüyoruz Ama bizim taşınma gibi planlarımız çevresi daha temiz bir yerlere Karadeniz gibi. Acaba Kdz. Bölgesin'de tedavi görenler yada yakınları olan var mı?

Ayrıca konu sahibini de merak ettim, sonunda ne yaptı? Nasıl gidiyor her şey?
Rabbim tüm hastalara hayırlısıyl acil şifalar versin.

Son düzenleme:
Tüm kanser hastalarına ve yakınlarına Allahtan acil şifalar diliyorum. Ben de biliyorum maalesef kanserin nasıl illet bir hastalık olduğunu. Babam akciğer kanseri mayıs 2012'den bu yana
gecelerimiz gündüzlerimize karıştı. Kimse umutsuzluğa düşmesin. Hala savaşıyoruz, Rabbimden hiç kesmedim ümidi. En önemlisi hastaya moral verin yanında olun .. Sinirlilik veya korku
durumlarında ise yine sabır ve sevgiyle yaklaşın arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…