ebrulicim sorunumuzda bu zaten neyin ne olduğunu hala bilmiyoruz. anlatmıyorrrrmuş açıklamıyormuş bu doktor. ben hiç gidemedim. 2,5 yaşında bir çoçuğum var benim ve ne annem ne de babam istemiyor hasteneye gitmemi,çünkü bırakabileceğim kimse yok. kemoterapisi yaklaşık 1,5 ay evvel bitti. 2 gün evvelde ışın yedavisi vermiş bir aylık. onuda anlattım ya ricaen muayeneden sonra vermiş. kız kardeşi gitmişti geçenlerde o da bir hata yaparak biz birde çapaya göstersek demiş. Tabii doktoruda ters bir tepkiyle bizim hasatmıza çapa bakmaz demiş. biz bakamıyomuyuz gibilerinden ama gerçekten ilgilenmiyor. Ya bir hastanın yüzüne senin karaciğerine de kemiklerinede sıçramış olabilir denirmi yaaa. canım nolur yaa eğer yapabileceğin birşey varsa, verebileceğin bir isim varsa çok sevinirim. yeme içme mevzusuna gelince annem yiyemiyorum içemiyorum diyor. Ah biz neler istiyoruzda ona da deli oluyoruz zaten. çok kzıyoruz kardeşlerim de bende,yoksa biz neler neler yapıcaz.
yabancı dile gelince maalesef yok güzelim maalesef, ama inanın o kadar çok şey bakıyorum ki anlatamam.
ilginize ve dualarınıza tek tek teşekkür ediyorum. hep dua edin olurmu. sizleri seviyorum.