Onkoloji - Kanser ve Türevleri annem ilk kür kemoterapısını alıyor meme ca

Herseyguzelolcak

HerşeyGüzelOlcak :)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
1.211
783
108
Arkadaşlar tekbasımayım çok sakin oturuyorum karşınsında ama korku heyecan panik yaşıyorum nasıl geçecek bu gece?Suan karşımda damarlarına verılıyor.yuregim hopluyor.ne olur yalnızlıgıma can olun bu yük agır.

Rabbim şafi ismiyle şifa versin annene. Eminim çok zordur böyle bir durumda olmak. Allah kimsenin başına vermesin böyle acılar çekilmeden bilinmez muhakkak. Ama hayatta acıysıyla tatlısıyla herşey var ve herşey insanoğlu için. Bizler başımıza gelen imtihanların layığıyla üstesinden gelmeye çalışacağız inşallah. Sakın isyan etme Allaha tam anlamıyla tevekkül edersen herşeyi çok daha kolay atlatacaksın. Annene dua etmekten başka yapacak hiçbirşeyimiz yok maalesef. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

öncelikle gecmiş olsun benim annemde yumurtalık kanseri 3 evre ve bugün 2.kemosunu almaya ankaraya gitti allahıma binlerce şükür bulantısı felan olmadı inanıyorumki senin için benim için bugünler gececek rabbim yardımcımız olsun kemodan sonraki 4 gün zor geciyor geceli gündüzlü allah acil şifalar versin

kusura bakma bayağıdır giremedim.Dua ediyorum dediğin gibi...yapacak birşeyim yok.Çok korkuyorum bazen.
2.kürünüde aldı.ama anneme almasına gereken tedaviyi vermemişler daha daha hafif bir tedavi uyguluyorlarmış.değerlerinden dolayı.
bu da beni ayrıca korkutuyor ama.inşh herşey güzel olur.

Sağol canım sizede Allah şifa versin.annemde 2.kemosunu aldı.ilk 5-6 gün sancılı geçiyor ki alması gerekenden hafif veriyorlarmış değerleri sebebiyle.bazen çok korkuyorum.bazende Alahım diyorum sana emanettiz.
Sizede acil şifalar canım.

canım çok zor süreçler biliyorum, benim annem de meme ca idi, sen sakinliğini koru, hep mutlu güler yüzlü görünmeye çalış unutma moral bu hastalığın ilacı, çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…