- 28 Haziran 2018
- 23
- 39
- 29
-
- Konu Sahibi Mesgul Kiz
Gülseren budayıcıoglu olabilir. Son kitabına bayıldım ben ama diğer kitaplarını da çok seviyorum. Yeterince dram var kitaplarında.bir de okuyucu ile konuşur bir hali var Gülseren hanim in. Çok keyifli oluyor okurken hic bitmesin istiyorsunuzHerkese merhabalar,
Bu bir dert sayılır mı emin değilim ama annem için okurken keyif alabileceği romanlar arıyorum. Benimle benzer kitaplardan pek keyif almıyor. Ben de sizlere danışmak istedim. Bu aralar sürekli oturup düşünmesindense vakit geçirebileceği bir uğraşı olsun istiyorum. Okumak iyi geldi şimdiye dek. Belki sizlerin önerileri olabilir diye buraya yazmak istedim.
Annem genellikle dram ve entrika içeren şeyleri seviyor. Yakın zamanda Sinan Akyüz'ün Piruze ikilemesini Şehnaz Gülşenin de çıkardığı tüm töre konulu serilerini aldık. Hepsini de itirazsız okudu. O nedenle bunlara benzer bir şekilde töre odaklı hikayeleri, annesinden ayrılan çocukları, aldatılan kadınları falan anlatan çok explicit cinsellik tasviri bulunmayan roman öneriniz var mı acaba? İlla bu başlıklar ile alakalı olmak zorunda da değil. Keyif alabileceğini düşündüğünüz başka bir roman varsa paylaşmanız beni çok memnun eder.
Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Bana kalırsa çok dram içerikli olmasına hiç gerek yok aslında. Ama annem mutlu şeyler okumaz gibi geliyor. Sanırım kırmızı pelerinden bahsediyorsunuz. Muhakkak inceleyeceğim.Gülseren budayıcıoglu olabilir. Son kitabına bayıldım ben ama diğer kitaplarını da çok seviyorum. Yeterince dram var kitaplarında.bir de okuyucu ile konuşur bir hali var Gülseren hanim in. Çok keyifli oluyor okurken hic girmesin istiyorsunuz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Distopik kurgu çok ona hitap eder mi bilmiyorum ama öneriniz sayesinde ben kendim için inceleyeceğim. İlk bakışta gayet hoş görünüyor.Hugh Howey-Wool serisi de güzel olacaktır onun için tam dram sayılmaz distopya lakin içindeki dram yeterli olacaktır ayrıca serinin gayet akıcı ve içine çeken bir dili var.
Çok haklısınız ve bunu ben de denedim. Ama pek sarmadı gibi geldi annemi. Özellikle önerdiğiniz bir eseri var mı acaba? Yanıtınız için çok teşekkür ediyorum.Elif Safak in cok güzel kitaplari var
Kral kaybederse kitabına da bakin. Diğer kitapları genelde birçok hastanın hayatini içeriyor dersler veriyor ama kral kaybederse ve kırmızı pelerin de tek bir kişi üzerine yoğunlaşmış. Sadece dram demeyelim hayatin içinden yaşamlar var çünkü. İnşallah anneniz de beğenir. Yaptığınız şey de çok hoşuma gitti ayrıca. Annenize kitap secmeniz ❤Öneriniz için çok teşekkür ederim. Bana kalırsa çok dram içerikli olmasına hiç gerek yok aslında. Ama annem mutlu şeyler okumaz gibi geliyor. Sanırım kırmızı pelerinden bahsediyorsunuz. Muhakkak inceleyeceğim.
Tekrar teşekkür ederim hem yorumunuz için hem de güzel sözleriniz için. Listeme ekliyorum bunu da. Ben de beğeneceğini umuyorum. Birbirimizin hayatını kolaylaştırmak lazım bence. Arada böyle küçük hoşluklar iyi geliyor :)Kral kaybederse kitabına da bakin. Diğer kitapları genelde birçok hastanın hayatini içeriyor dersler veriyor ama kral kaybederse ve kırmızı pelerin de tek bir kişi üzerine yoğunlaşmış. Sadece dram demeyelim hayatin içinden yaşamlar var çünkü. İnşallah anneniz de beğenir. Yaptığınız şey de çok hoşuma gitti ayrıca. Annenize kitap secmeniz ❤
Çok teşekkür ederim. Debbie Macomber'den küçük mucizeler dükkanını ben de önerdim ama henüz okumadı. Diğer romanları da listeme ekliyorum. Umarım sever.Kristin Hannah ,debbie macomber kitaplarını sevecektir.Kristinn hannah ataşböceğinin şarkısı ile başlayabilir.Ayşe Kulin Adı Aylin Nefes Nefese kitapları,candan özer gavurun dölü romanı kalındır ama nasıl bitti anlamaz.Aklıma geldikçe yine yazarım
Herkese merhabalar,
Bu bir dert sayılır mı emin değilim ama annem için okurken keyif alabileceği romanlar arıyorum. Benimle benzer kitaplardan pek keyif almıyor. Ben de sizlere danışmak istedim. Bu aralar sürekli oturup düşünmesindense vakit geçirebileceği bir uğraşı olsun istiyorum. Okumak iyi geldi şimdiye dek. Belki sizlerin önerileri olabilir diye buraya yazmak istedim.
Annem genellikle dram ve entrika içeren şeyleri seviyor. Yakın zamanda Sinan Akyüz'ün Piruze ikilemesini Şehnaz Gülşenin de çıkardığı tüm töre konulu serilerini aldık. Hepsini de itirazsız okudu. O nedenle bunlara benzer bir şekilde töre odaklı hikayeleri, annesinden ayrılan çocukları, aldatılan kadınları falan anlatan çok explicit cinsellik tasviri bulunmayan roman öneriniz var mı acaba? İlla bu başlıklar ile alakalı olmak zorunda da değil. Keyif alabileceğini düşündüğünüz başka bir roman varsa paylaşmanız beni çok memnun eder.
Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Nermin Yıldırım'ın kitaplarına hiç aşina değilim. İlk fırsatta göz atacağım. Özellikle tavsiye ettiğiniz bir eseri var mıdır acaba?Ayfer Tunç , Nermin Yıldırım, Buket Uzuner , Kristin Hannahi Sarah Jio kitaplarına bakabilirsiniz. annenizin seveceğini düşünüyorum.
Bir de konunuz yanlış yerde
Arınması için ben de bir adım attım:) Ama bu aralar kafasını gündelik endişelerinden arındıracak her şeye razıyız. O nedenle ne tarz kitaplarla daha fazla uzaklaşabiliyorsa onlara yönelmesine pek ses çıkarmıyoruz.Debbie Macomber serisi bütün mucize kitaplarını keyifle okuyabilir. Hem entrikadan falan arınır bir süre.
Çok haklısınız ve bunu ben de denedim. Ama pek sarmadı gibi geldi annemi. Özellikle önerdiğiniz bir eseri var mı acaba? Yanıtınız için çok teşekkür ediyorum.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Nermin Yıldırım'ın kitaplarına hiç aşina değilim. İlk fırsatta göz atacağım. Özellikle tavsiye ettiğiniz bir eseri var mıdır acaba?
Konuyu özellikle BDV'ye açtım aslında. Ben yalnızca forumun bu kısmını takip ettiğim için kalan kısımlarda da buradaki gibi aktif bir işleyiş var mı bilemedim. Bir noktada da dert sayılır diye düşündüm ama eğer başka bir başlık altında olması gerekiyorsa taşımak için yardımınızı rica edebilirim.