Annem için acil bir bakın ne olur

elif32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
194
2
47
Arkadaşlar sizden çok önemli ve acil bir ricam var,annem şeker hastası ve bu son 2 aydır sık sık beşyüze altıyüzseksene kadar çıktığı oldu,tansiyonu yüksek şekeri gözlerine vurmuş sol gözü yüzde on görüyor şimdi,yaşıda hani öyle çok yaşlıda değil 59 yaşında ama sabah akşam insilün iğnesine onca ilaçlara rağmen bir türlü şekeri düşmüyo,aslında nedeni belli babamın dengesiz ve merhametsiz bencil halleri,kadına 15 yaşından beri çok çektirmiş halada öyle,geçen seneye kadar şiddet bile uygulamıştır kendisi neyse problem ortada adamı değiştiremiyoruz ama en azından bir evlat olarak annemi özel doktora onunla herzaman iyi ilgilenecek alanında iyi bir dr a götürmek istiyorum yoksa bende kahrımdan ölecem bu gidişle,daha dün acile götürdük bu kezde kalbinde problem çıktı kardiyolojiye sevkettiler bu arada hamileyimde bu üzüntü beni yiyip bitiriyo,sizden rica ediyorum ankarada annemi götüreceğim bir diyabet doktoru tavsiye edin bana lütfen çok acilllll

Öncelikle cok cok gecmis olsun,
Sekerin 500 yada 600 civarina cikmasi hic iyi bir olay degil,insani resmen komaya sokabilir...Bu hususa cok dikkat edilmesi gerekiyor,zaten sizde hamile oldugunuz icin asiri heyecan yapmayin.Seker hastasi olan bir kiside asiri heyecan yaptiginda aniden sekeri yükselebilir..
Annenizin seminerlere katilip,seker hastaligi üzerine egitim almasi ve zor anlarda neyapmasi gerektigini iyice ögrenmesi gerekiyor..Sizde bu konuda bilincli olur iseniz sorun cikmaz merak etmeyin..Hatta seker hastalarina nasil igne yapilir yada yükselince ne gibi uygulamalar yapilir bunu ögrenmekten kacinmayin.
Kültür testi yapiliyor idrar ile,ben bir cok kez yaptim bu testleri ve igne yapmasini gayet iyi biliyorum..Sekeri yükseldiginde bol bol su icirin ve yürütmeye calistirin...

Bir kac arastirma yaptim Ankarada Diyabet dernegi var burayi alip kapsamli bilgiler alabilirsiniz...Birde Ankara Numune Arastirma Hastanesinde bu tür hastaliklarin bölümleri mevcut....

Canım benım de babam Şeker hastası ve onun Şekerı de 500Ü bulurdu...babama yaptıĞımız bır Şey vardı bır kase yoĞurdun ıÇıne ınce ınce kıyılmıŞ marul!sabah akŞam aÇ karnına yedırırsen faydasını gÖrÜrsÜnÜz...doktor ıÇın yardımcı olamayacaĞım ama...

çok teşekkür ederim tavsiyen için anneme söylüycem inşallah işe yarar

X