- 1 Ekim 2010
- 153
- 1
- Konu Sahibi ksksuperisi
selam arkadaşlar uzun süredir siteye giremiyordum fırsat olmuyordu neyse konuya giriyim bundan 1 ay önce izmirde açılacak yeni bir hastane ye gitttim iş başvurusu yaptım ve başvurum kabul edildi beni mülakata çağırdılar mülakat ne iyi ne kötü geçti benim hiç iş deneyimim yok mülakata gittiğimm gün tekrardan bana bir forum doldurdular bende doldurdum ve hangi bölümlerde çalışmak istediğin yazan yere danışma,hasta kayıt vs yazdımm...neyse mülakata geçtiğimde bana soru soran insan kaynakları benim o yazdıgım hasta kayıt vs için bir deneyimim olmasını sölediler başka ne iş yapabilirsinn dediler bende temizlik olabilir dedim insan kaynaklarıda başarabilirmisnn falan dedi bende evet başarıırmm dedim olumsuz bişey söleyemezdim neyse kadın benim sölediğim temizlik elemanlığını o çalışmak istediğiniz bölümlerin en üstüne not düştü..bir kaç gün önce beni tekrardan aradılar ve bir kaç gün içinde kesin bir tarih vereceklerini sölediler bugün tekrardan aradılar ve yarın sabah 7 de gelip iş başı yapmamı istediler hastane temizliği için..şimdi geliyim esas konuya annem bu haberi duyar duymaz sen nasıl yaparsın temizlik vs kendine nasıl yakıştıracaksın sen daha ömrünnün baharındasınn hiç gördünmü 24 yaşında birinin temizlik yaptıgını vs vs baya bir konuştu...annemi kırmak istemiyorum ne hayırlısı olsun diyorum ama çok üstüme geliyor çok bunaldım kafam karışık(