Annem Hamileymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
797
1.078
38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.

38 yaşında kendisi çalışıyor ve bugün öğrendim şok oldum.
o da çok üzgün aldırmak istiyor.
ailem 2 asgari ücretle geçiniyor eğer annem işten çıkarsa mahvoluruz zaten odamızda yer yok doğru düzgün ona beşik koyacak yer bile yok.
neyse biz ne yapacağız bundan sonra
hayır çocuk hasta doğar diye de korkuyorum biliyorsunuz benim genetik hastalığım var üstelik annemin yaşı yüzünden down sendromu vs riski de var.
biz en ufak bir temasta hayvan gibi korunurken koca koca insanların işini şansa bırakmasını anlamıyorum.
Bişey sorucam ne zaman seviştin de korundun, yoksa bir şey mi kaçırdım üzümlü kekim?

37 yaşındayım yeni anne oluyorum, abartmayın isterseniz riskleri, doktor musunuz? Zamanı gecmedi ise aldirabilir anneniz. Ama bunun kararı da ebeveynlerin, sizin değil.
ailem sma benzeri bir hastalığın taşıyıcısı diyorum
okuduğunuzu anlama seviyeniz düşük anladım
lütfen anne olmayın toplum sizin doğuracağınız çocuğa hazır değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X