Niye hayatınız bu kadar yalan üzerine? Kaç yaşındasınız? Anneme ne yalan uydurabilir diye sormak yerine söylediğim yalanları anneme nasıl anlatabilirim, anlaşılabilirim diye fikir isteseydiniz keşke..Merhaba benim uzaktan ilişkim var 1 senedir. Annem öğrendiğinde hakkını haram edecek kadar tepki verdi yani sorun biraz. İlişkimizi falan biliyor ama buluştuğumuzu bilmiyor söylemiyorum. İnstagramda 2 hesabım var. Biri kendimin diğeri de akrabaları annemi eklediğim çakma hesap. Ana hesaptan sevgilimle paylaşım falan yapıyorum. Normalde ailem tarafından zorla kapalıyım ama sevgilimin yanında açığım. Hem kendi ana hesabımdan hem de sevgilimin hesabından yapılan paylaşımlarda açığım.
Sorun şu şekilde annem çakma hesabımdan sevgilimi eklememi istedi. Hesabına bakacakmış. Anneme ne yalan uydurabilirim?
Ailem hiçbir zaman normal insanca olan isteklerimi normal karşılamadıkları için olabilir. Açılmak istediğimde o.. diyen okuldan alıp eve tıkmakla tehdit eden, 15 yaşında kocaya vermeyi normal bulan bir zihniyet bu.Niye hayatınız bu kadar yalan üzerine? Kaç yaşındasınız? Anneme ne yalan uydurabilir diye sormak yerine söylediğim yalanları anneme nasıl anlatabilirim, anlaşılabilirim diye fikir isteseydiniz keşke..
İnşallah hayırlısı olurNede olsa anneniz kafası Nuh Nebiden kalmış olsada kendince işte korkuyor olabilir obun bildikleri bu yüzyıla uymasada bir şekilde sakinleştirin.Erkek arkadasinizlada herşey kısmet önce işinizi alın elinize gerisi Allah Kerim
Bu zihniyete karşı bu yaptiklariniz da normal değil. Zihniyet yanlış ama davranisinizda yanlış. Yalan bu er geç çıkacak sonra kim üzülecek siz. Umarım hiç uzulmeden sevdiğinize kavuşursunuz.Ailem hiçbir zaman normal insanca olan isteklerimi normal karşılamadıkları için olabilir. Açılmak istediğimde o.. diyen okuldan alıp eve tıkmakla tehdit eden, 15 yaşında kocaya vermeyi normal bulan bir zihniyet bu.
Bugün annene yalan söyleyeceksin. Sen hatta kendine bile yalan söylüyorsun bir açık bir kapalı olarak. Öbür gün evleneceksin çok kıymetli sevgilinden ummadigin sözleri,hareketleri gördüğün zaman annene ve kendine söylediğin yalanlar aklına gelsin olur mu? Bir insan ne yaparsa kendine yapar. Akıl diliyorum.Merhaba benim uzaktan ilişkim var 1 senedir. Annem öğrendiğinde hakkını haram edecek kadar tepki verdi yani sorun biraz. İlişkimizi falan biliyor ama buluştuğumuzu bilmiyor söylemiyorum. İnstagramda 2 hesabım var. Biri kendimin diğeri de akrabaları annemi eklediğim çakma hesap. Ana hesaptan sevgilimle paylaşım falan yapıyorum. Normalde ailem tarafından zorla kapalıyım ama sevgilimin yanında açığım. Hem kendi ana hesabımdan hem de sevgilimin hesabından yapılan paylaşımlarda açığım.
Sorun şu şekilde annem çakma hesabımdan sevgilimi eklememi istedi. Hesabına bakacakmış. Anneme ne yalan uydurabilirim?
Kızılcık serbeti görkemi bulduk bence.Merhaba benim uzaktan ilişkim var 1 senedir. Annem öğrendiğinde hakkını haram edecek kadar tepki verdi yani sorun biraz. İlişkimizi falan biliyor ama buluştuğumuzu bilmiyor söylemiyorum. İnstagramda 2 hesabım var. Biri kendimin diğeri de akrabaları annemi eklediğim çakma hesap. Ana hesaptan sevgilimle paylaşım falan yapıyorum. Normalde ailem tarafından zorla kapalıyım ama sevgilimin yanında açığım. Hem kendi ana hesabımdan hem de sevgilimin hesabından yapılan paylaşımlarda açığım.
Size de vicdan ve empati huyu diliyorumBugün annene yalan söyleyeceksin. Sen hatta kendine bile yalan söylüyorsun bir açık bir kapalı olarak. Öbür gün evleneceksin çok kıymetli sevgilinden ummadigin sözleri,hareketleri gördüğün zaman annene ve kendine söylediğin yalanlar aklına gelsin olur mu? Bir insan ne yaparsa kendine yapar. Akıl diliyorum.
Amaaan yalan söyleyenlere empati duyma yeteneğim yok. ByeSize de vicdan ve empati huyu diliyorum.
Bugün annene yalan söyleyeceksin. Sen hatta kendine bile yalan söylüyorsun bir açık bir kapalı olarak. Öbür gün evleneceksin çok kıymetli sevgilinden ummadigin sözleri,hareketleri gördüğün zaman annene ve kendine söylediğin yalanlar aklına gelsin olur mu? Bir insan ne yaparsa kendine yapar. Akıl diliyorum.
Yani yirmi yaşında yazsanız daha iyi olmaz mı21 yaşıma gireceğim diğer sene.
Türkiye'de yaşıyorum. Konu sahibinin kişiliği,beklentileri,erkek arkadaşının modeli hakkında bilgi sahibi değiliz. Ailesinin tasvip etmediği bir yaşam,şekil,beklenti içinde olanları aile alkış atmaz. Demek ki bir yer de sorun var. Yalan üzerine kurulu bir hayatı kabul edecek değilim. Erkek arkadaşının bu durumdan haberi olsa sizce ne der? Ben olsam kabul etmem. Bir erkeğe güvenmesi ne kadar doğru? Burada 20 yaşında evlenenler linclenirken 20 yaşında sevgilisi olup ailesine yalan söyleyenleri alkislayalim mi yani? Ailesinin düşünce yapısı yalan söylemesini gerektirmiyor.Türkiye'de yaşamıyorsun galiba, türkiye'de yaşayan çoğu genç kız daha doğrusu neredeyse tamamı benzer yalanları söylemek zorunda kalıyor aile baskısından.
Erkek arkadaşı varsa saklıyor.
Erkek arkadaşıyla dışarı çıkacaksa, kız arkadaşıyla çıktığını söylüyor.
Böyle bir sürü benzer şey var.
Buradaki sıkıntı yalan söyleyenlerden değil, evlatlarının genç olduğunu, erkek arkadaşları olmasını gereksiz abartan abuk sabuk ailelerden kaynaklı, çocuklarını insan yerine koysalar böyle şeyler yaşanmaz.
Konuyu açan kişinin ahlaksız, yanlış davranışı yok. Çoğu yaşıtı gibi bir erkek arkadaşı var. Bu normal bir şey.
Türkiye'de yaşıyorum. Konu sahibinin kişiliği,beklentileri,erkek arkadaşının modeli hakkında bilgi sahibi değiliz. Ailesinin tasvip etmediği bir yaşam,şekil,beklenti içinde olanları aile alkış atmaz. Demek ki bir yer de sorun var. Yalan üzerine kurulu bir hayatı kabul edecek değilim. Erkek arkadaşının bu durumdan haberi olsa sizce ne der? Ben olsam kabul etmem. Bir erkeğe güvenmesi ne kadar doğru? Burada 20 yaşında evlenenler linclenirken 20 yaşında sevgilisi olup ailesine yalan söyleyenleri alkislayalim mi yani? Ailesinin düşünce yapısı yalan söylemesini gerektirmiyor.
Çevremi tanıyorsun demek. O zaman sana yorum yapmaya gerek kalmadı.Bu konuyu açan kızın ailesine aileden tıp fakültesi öğrencisi olan çocuğu koy kızının sevgilisi diye, kızınız bununla kafelerde oturup kalkacak el ele tutuşacak de yşne bu aile bu kıza cehennemi yaşatır. Kız sanki bağcılar'dan uyuşturucu bağımlısı ile beraber ne gereksiz düşünceler yazmışsın kendini haklı çıkarmak için.
20 yaşında evlenmekle,
20 yaşında bir kafede oturup çay kahve içip, belki bir iki öpüşüp kalkıp evlerine dağılmayı aynı tutan bir zihniyete bir şey anlatılacağını düşünmüyorum.
Keşke kendin yaşamasan bile, sosyal bir insan olup, gençlerin sevgililerinin olmasının yanlış olmadığına tanık olabildiğin bir çevren olsaydı.
Bence çok sıktıları için sürekli yalana başvuruyor aslında kızına en büyük kötülüğü annesi yapıyorNiye hayatınız bu kadar yalan üzerine? Kaç yaşındasınız? Anneme ne yalan uydurabilir diye sormak yerine söylediğim yalanları anneme nasıl anlatabilirim, anlaşılabilirim diye fikir isteseydiniz keşke..