Annem erkek arkadaşımın instagramını istiyor?

Niye hayatınız bu kadar yalan üzerine? Kaç yaşındasınız? Anneme ne yalan uydurabilir diye sormak yerine söylediğim yalanları anneme nasıl anlatabilirim, anlaşılabilirim diye fikir isteseydiniz keşke..

Nede olsa anneniz kafası Nuh Nebiden kalmış olsada kendince işte korkuyor olabilir obun bildikleri bu yüzyıla uymasada bir şekilde sakinleştirin.Erkek arkadasinizlada herşey kısmet önce işinizi alın elinize gerisi Allah Kerim

Niye hayatınız bu kadar yalan üzerine? Kaç yaşındasınız? Anneme ne yalan uydurabilir diye sormak yerine söylediğim yalanları anneme nasıl anlatabilirim, anlaşılabilirim diye fikir isteseydiniz keşke..
Ailem hiçbir zaman normal insanca olan isteklerimi normal karşılamadıkları için olabilir. Açılmak istediğimde o.. diyen okuldan alıp eve tıkmakla tehdit eden, 15 yaşında kocaya vermeyi normal bulan bir zihniyet bu.

İnşallah hayırlısı olur

Bu zihniyete karşı bu yaptiklariniz da normal değil. Zihniyet yanlış ama davranisinizda yanlış. Yalan bu er geç çıkacak sonra kim üzülecek siz. Umarım hiç uzulmeden sevdiğinize kavuşursunuz.
Yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum, elbette yaşadıklarıniz nedenlerinin vardır. Ancak, bir yanlış bir başka yanlışla düzeltilemez.

Bugün annene yalan söyleyeceksin. Sen hatta kendine bile yalan söylüyorsun bir açık bir kapalı olarak. Öbür gün evleneceksin çok kıymetli sevgilinden ummadigin sözleri,hareketleri gördüğün zaman annene ve kendine söylediğin yalanlar aklına gelsin olur mu? Bir insan ne yaparsa kendine yapar. Akıl diliyorum.

Kızılcık serbeti görkemi bulduk bence.

Size de vicdan ve empati huyu diliyorum

Türkiye'de yaşamıyorsun galiba, türkiye'de yaşayan çoğu genç kız daha doğrusu neredeyse tamamı benzer yalanları söylemek zorunda kalıyor aile baskısından.

Erkek arkadaşı varsa saklıyor.
Erkek arkadaşıyla dışarı çıkacaksa, kız arkadaşıyla çıktığını söylüyor.
Böyle bir sürü benzer şey var.

Buradaki sıkıntı yalan söyleyenlerden değil, evlatlarının genç olduğunu, erkek arkadaşları olmasını gereksiz abartan abuk sabuk ailelerden kaynaklı, çocuklarını insan yerine koysalar böyle şeyler yaşanmaz.

Konuyu açan kişinin ahlaksız, yanlış davranışı yok. Çoğu yaşıtı gibi bir erkek arkadaşı var. Bu normal bir şey.

Türkiye'de yaşıyorum. Konu sahibinin kişiliği,beklentileri,erkek arkadaşının modeli hakkında bilgi sahibi değiliz. Ailesinin tasvip etmediği bir yaşam,şekil,beklenti içinde olanları aile alkış atmaz. Demek ki bir yer de sorun var. Yalan üzerine kurulu bir hayatı kabul edecek değilim. Erkek arkadaşının bu durumdan haberi olsa sizce ne der? Ben olsam kabul etmem. Bir erkeğe güvenmesi ne kadar doğru? Burada 20 yaşında evlenenler linclenirken 20 yaşında sevgilisi olup ailesine yalan söyleyenleri alkislayalim mi yani? Ailesinin düşünce yapısı yalan söylemesini gerektirmiyor.

Bu konuyu açan kızın ailesine aileden tıp fakültesi öğrencisi olan çocuğu koy kızının sevgilisi diye, kızınız bununla kafelerde oturup kalkacak el ele tutuşacak de yşne bu aile bu kıza cehennemi yaşatır. Kız sanki bağcılar'dan uyuşturucu bağımlısı ile beraber ne gereksiz düşünceler yazmışsın kendini haklı çıkarmak için.

20 yaşında evlenmekle,
20 yaşında bir kafede oturup çay kahve içip, belki bir iki öpüşüp kalkıp evlerine dağılmayı aynı tutan bir zihniyete bir şey anlatılacağını düşünmüyorum.

Keşke kendin yaşamasan bile, sosyal bir insan olup, gençlerin sevgililerinin olmasının yanlış olmadığına tanık olabildiğin bir çevren olsaydı.

Annen haksiz degil herkes kizinin yanindaki insani gormek tanimak ister - diger dusunceleri ne olursa olsun
Bu karmasa ile duzgun iliski yurutmen imkansiz
Sakin erkek arkadasina bu durumu yansitma, cok gencsin aileni kotuleme.
En mantikli cozum annenin telefonundan erkek arkadasini engellemek olur ama engel listesine bakmayi akil edermi veya bakarsa sen yapmissin demeni yutarmi bilmiyorum

Çevremi tanıyorsun demek. O zaman sana yorum yapmaya gerek kalmadı. Uyuşturucu vs.ne alaka ya huu. İyi geceler...

Erkek arkadaşınla evlenirken nasıl olacak peki. Yani şu an ailenizi böyle kandırıyosunuz 5 sene sonra düğün olurken açık mı olacaksınız kapalı mı? Bence önce ailenizle olan problemleri çözün. Yarın öbür gün erkek arkadaşınız annene bile ayak üstü kırk tane yalan attın bana da söylersin derse ne demeyi planlıyorsunuz? Ailenizin yaptığı kabul edilemez hangi çağda yaşıyoruz. Ama siz de yanlışı yanlışla kapatıyorsunuz.

Inşallah benim kızım değilsindir oda çabalıyor beni kandırmak için bende yemiş gibi yapıyorum.Anne babalar evlatlarına zarar gelmesin isterler, kimle muhatap bilmek isterler etraf sapık dolu çünkü.Sende türlü isler cevirmek yerine annene dürüstce anlat herşeyi.Kapanmak istemiyorum de mesela.Aileni karsına değil arkana almaya çalış.Ailen arkanda olursa yanındaki erkekte bunu bilir ve ona göre davranır.

Bence çok sıktıları için sürekli yalana başvuruyor aslında kızına en büyük kötülüğü annesi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…