Biz bebekliğiimizden beri hep annem babannemin büyü yaptığından bahseder ondan kaşık almış da vermemiş. İğne almış da vermemiş. Sonra ondan vazgeçti gorumcem yaptıdemeye bbasladi, büyü bulmuş evde vs.. Ve bir falcı çözmek için dua yapmıştı ondan korktuğunu söyler keşke çözmek için bile bir şey yapmasaydım der... Hep kötü bir şey olduğundan bahseder ve birilerini suçlar, simdi de kızkardeşinden supheleniyor gecen yıl erkek kardeşinin eşinden şüphelendi... Ben düşünüyorum ki benim de yuvam çok kotu ve ben çalışayım da annem paramı alsın bayılıyor, bekarken hep gecindirirdim evlendim işine yaramadim, bir de işi bıraktım benden hic faydalanamayacagi kesinleşti bu kadar büyüden bahseden belki de hep kendi yapıyordur? Siz ne diyorsunuz sizce?
Neden bunu düşündüğümü söyleyeyim, erkek kardeşinin eşinin buyu yapmış olabileceğini söylüyordu ya, onun verdiği bir şeyin içini söktüğümü ve 3 gündür rahat oldugumu soyledim oh cok iyi rahatladim kocamla masalah cok iyiyiz kacaydir olmadigi gibi dedim gözleri yerinden çıkacaktı.. Hee iyi olmuş dedi ama sanki büyü yenilenmelidir demek der gibiydi... Sadece davranislarindan artik boyle düşünüyorum, haksiz miyim sizce de? Kendi annem ama parmağında fır döndürür herkesi.