Derdim şu an bebegime bakacak kişi değil, 38 haftalik hamileyim, bunu da psikolojim anlaşılsın diye yazdım. Babama söylemeyi tabiki düşündük, saf değiliz yani! Etrafinizdaki kişilerin vereceği tepkilere göre konuşuyorsunuz, ama bunu babama söylediğimiz an babam atlar gider annemi öldürür. Biz de olaylar iyice kötüye gitmesin diye kendimizce çözüm bulmaya çalışıyoruz, iyi fikirleri olanlarda yazsın diye konu açtık, başkalarının ofkelerinin laflarini yemek için değilSaf mısınız nesiniz?
Benim annem doğudan ne olduğu belli olmayan bi adamla görüşecek,
öyle ya kimdir necidir! annemi satar mı ,kullanır mı! bende babama hiçbirşey demeden,onun saf gibi rezil olmasını bekliycem,kardeşimde borç yapacak, bende bu olanlar yetmez gibi,derdim bebeğime kim bakacak olucak.
Herhalde anneniz babanızla barışır ,diğer adamdan ayrılır,kimse öğrenmeden,sonra da bebeğinize bakar diye ses çıkarmıyorsunuz.Öyle birinin bebeğime bakmasını istemezdim. Annedir kutsaldır falan diye diye suyunu çıkarmış.Biraz çekincesi olsa böyle alenen yapamazdı,siz değil o dert ederdi bu durumu.Hem çok yüz vermişsiniz,hemde bu hali normal karşılıyorsunuz,şaşarım size.
Takdir edersiniz ki çok zor bir durum, cok zorlanarak ve üzülerek yazdım fark etmemisim bile.Keşke paragraf koysaydiniz nefes almadan yazmışsınız
Çok teşekkür ederim canım, bunu da denedik ama hiç bir şekilde bizi dinlemiyor. Anne sonuçta dışarıdan biri değil umursamasak, adamın yanına tamamen gitse orda rezil olacak geri dönecek o zaman çok daha sıkıntılar olacak bizim için.Off işiniz cok zor gercekten. Denediniz mı bilmiyorum ama adamdan veya babanızi oyalamaktan vazgeçip bir çözüm bulmazsa onunla bir daha görüşmeyeceginizi soyleseniz ? Belki basta inanmaz ama bi süre bu tavrinizi korursaniz bi sonuç alabilir misiniz ki ? Aklima baska bir sey gelmedi.
Eşimin diğer adam dışındaki seylerden haberi var. Böyle bir şey de nasıl söylenir bilemedim.Bu olanlardan eşinin haberi var mı? Varsa sizi yönlendirmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?