• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni tehdit ediyor ne yapmalıyım 🥺

Annenden önce sen anlat babana "Baba evlenme amacıyla usullere uygun şu yerde (insan içinde) şu kişiyle tanıştım ama evliymiş en başta söyledi kabul etmedim, görüşmeyi kestim. Bu kadar normal bir şeyi bile annenin anlatmasına izin verirsen sana iftira bile atabilir. Neden onun anlatmasını bekliyorsun kendin söyle. Annen hasta en ufak şeye sinirleniyor ne bileyim bir tabak koymandan bile rahatsız olup bunu büyüterek anlatabilir.

Aldatma meselesine de karışma kendinle ilgili konularla ilgilen. Anneni de hastaneye yatırıyorlarsa yatırsınlar grip olunca hastaneye gitmiyor musun bu da aynı şey işte.

Annenden önce sen anlat babana "Baba evlenme amacıyla usullere uygun şu yerde (insan içinde) şu kişiyle tanıştım ama evliymiş en başta söyledi kabul etmedim, görüşmeyi kestim. Bu kadar normal bir şeyi bile annenin anlatmasına izin verirsen sana iftira bile atabilir. Neden onun anlatmasını bekliyorsun kendin söyle. Annen hasta en ufak şeye sinirleniyor ne bileyim bir tabak koymandan bile rahatsız olup bunu büyüterek anlatabilir.

Aldatma meselesine de karışma kendinle ilgili konularla ilgilen. Anneni de hastaneye yatırıyorlarsa yatırsınlar grip olunca hastaneye gitmiyor musun bu da aynı şey işte.
Aynen aldatma meselesine karışma kendinle ilgili konularla ilgilen, durumunu kendin anlat tehdite boyun eyme sakın. Annene ve davranışlarına çok anlam yükleme üzülürsün. Kendin önceliğin olsun. Ona öncelik verme

Kısaca evin yükünü derdini tasasını çekip 18 yaşıma kadar annelik yapan benim annem tuhaf bir kadın ve sinir hastası ben her şeye göz Yumdum okula göndermemelerine zorla kapatmalarına sevgi göstermemelerine aldıkları iki parça şeyin parasını başıma kakmalarına ve sadece kendi istekleri için hizmetçi gibi kullanmalarına en ufak bir şey istediğimde annem kendini yerden yere atıyor benim saçımı yoluyor sen ne benden bir şey istiyorsunda kocan alsın git yanımda durma sen benim canıma kast ediyorsun da ve bu sadece 2 yıldır aynı şeyi giydirdiği için yenisini istedim diye kıskanç bir kadın ve sürekli beni kötülüyor özgüvenimi düşürüyor hala çeneme vurduğundan beri yemek yiyemiyorum polise de gidemiyorum annen babamı aldattı ve bunu o babam bilmiyor sadece telefonda konuştum ben diyor annem ben sizden sıkıldım diye yaptım diyor artık canıma tak etti gelmiş şimdi de beni dışarda biri istemişti ve o adam evli çıkmıştı ve bende onun bu şerefsizliğini annemi arkadaş sanıp ona anlatmıştım ve bununla beni tehtid ediyor bakalım babana söyleyeyim de milleti peşine taktığını yeni elbiseler isteyip de diyip duruyor artık kaldıramıyorum nolur yardım edin açıktan lise okuyorum zaten ama bu bir çıkış değil çünkü çalışmama da izin yok diğer yazdığım soruları unutun ergenlik ettim beni buradan vurmayın küçük hemcinsiniz olarak tavsiye istiyorum 🥺
Babana anlat annenden uzaklaş, çalış iş bul bağını kopar...

18 yasindan sonra istesen o evden cikip gidebilirsin de, karisamazlar. Bir erkekle de evlilik icin gorusebilirsin, flort de edebilirsin. Bunda birsey yok. Ailen tuhaf. Annen hasta imis ama ceneye vuracak kadar da gucu kuvveti varmis masallah. Hastayim ayagina tum isleri sana yaptiriyormus. Seninki kölelik basja birsey degil. Sömürüyorlar seni. Devlete sığın bence. Kimse arkanda degilmis cunku. Kadin siginma evleri var. Kadin derneklerini ara, yardim iste. Cok gencsin, okuluna devam edebilirsin, kendine bambaska gelecek kurabilirsin ama bu aileyle degil. Bunlari yapman icin bu ortamdan cikman lazim. Polise basvurup devlet korumasi iste.

Babam da bana bazen hak veriyor ama çoğunlukla annemi tutuyor hasta diye ve yatağa düşer elimizde kalır diye ayrıca annemin aldattığınuda söylesem kan çıkar daha beter olur of ıf
Şimdi söylenecek çok şey var ancak sosyal platformda nefret söylemi olmasın diye susuyorum.
Önceki konunuzu da okudum. Kendinizi böyle kurban etmeye devam edecekseniz sızlanmayın. Böyle eziyet eden anne, elbise giydiğiniz için size "kahpe, orospu" gibi sinkaflı kelimelerle nitelendirmeden önce; bir kendine baksın, kocasını aldatmasın.
Ayrıca hayatınızı kaydırıyor. Farkında mısınız hayatınız boyunca bu yobaz karanlığa gömülüyorsunuz? Anneniz toplum sağlığı için servise yatırılmalı zaten. Sizin yüzünüzden değil yani.

18 yasindan sonra istesen o evden cikip gidebilirsin de, karisamazlar. Bir erkekle de evlilik icin gorusebilirsin, flort de edebilirsin. Bunda birsey yok. Ailen tuhaf. Annen hasta imis ama ceneye vuracak kadar da gucu kuvveti varmis masallah. Hastayim ayagina tum isleri sana yaptiriyormus. Seninki kölelik basja birsey degil. Sömürüyorlar seni. Devlete sığın bence. Kimse arkanda degilmis cunku. Kadin siginma evleri var. Kadin derneklerini ara, yardim iste. Cok gencsin, okuluna devam edebilirsin, kendine bambaska gelecek kurabilirsin ama bu aileyle degil. Bunlari yapman icin bu ortamdan cikman lazim. Polise basvurup devlet korumasi iste.
Hanımefendi inanın Her gece bunların hayalini kuruyorum fakat bu sabah saat 6 ya kadar babamla da kavga ettik gelmiş ben dışarda 14-15 yaşlarında çarşaf giyen kızlar görüyorum diyor Nur gibiler diyor benim kızım onlardan olamadı diye üzülüyorum diyor utanıyorum senden diyor biz ne istersek onu giymek zorundasın diyor bize uymalı sana değil diyor ve diğer dayılarım da sen gidersen daha kötü olur ve yatağa düşer işler çıkmaz hal alır diyorlar açık lisem hala bitmedi 115 kredim var 18 dersim kaldı fakat onu bitirsem bile üni okuyacak bilgim yok bundan utanç duyuyorum hep evde yapamaya çalışıyorum fakat ne zaman var ne de destek kocan okutsun vs annem diyor ayrıca oturduğum zaman bilgisayara annem hemen yapıcak bi iş buluyor sonra kendini yırtıyor sanki çok iş yapıyor Muş gibi diyor biz çocukken sırtımızda sandalye kırıyorlardı bende genç kız olamadım diyor yani artık konuşmaya mecalim de yok makyaj malzemelerimi çöpe atıyor iki allık bir rimel sürünce orospu demeye başlıyor ama İnan sorun orda değil ben alışmışım ve kendi isteklerimi neden bastırayım o her haltı yerken yani bu kafa ile nasıl yaşadım şaşırıyorum kendime nerden başlicam evi nasıl bırakıcam lise bitikten sonra mı yapsam evde yüklü miktarda para var ordan mı gizli gizli alıp biriktirmeye başlasam bilmiyorum benim karakterime ters hepsi hani siz gelin annemin karşısına sizi bile susturur o derece haklı çıkıyor neler neler anlatıyor ben korkuyorum ben gidersem beni suçlu duruma çıkarır diye 😔

Aynısını düşündüm fakat babam o kadar namus kavramı altında ataerkil davranan biri ki eğer dışarda böyle bir olay olduğınu duysa sen makyaj yapıyorsun dişi kuyruk sallamasa erkek tarafı asla bakmaz diyor of allahım bu düşünceleri sağır olsaydım da duymasaydım biz anneni iyileştirmeye çalışıyoruz sen aileyi yıkıyorsun diyor yanş düşünüyorum ne yaptım diye ama vallahi tartışma bile yok bende çok sakin biriyim sadece bir şey gösteriyorum yada istiyorum hemen bir anda saçıma başıma giriyor bende bunun cabası artık sesimi yükseltip kendimi savunuyorum :/

Zaten aklı başında olsa böyle davranmaz senin hapis hayatı yaşayıp şiddet görmen daha vahim bir durum.
Orda da anne ne hademeler tecavüz eder namusumu iki paralık mı edeceksin diyor bizim bi namımız var diyor işi büyük bir iş ve hata istemiyor 😓

Böyle annenin ..... ! Ne olursa olsun o evden çık,polisi arayabilirsin. Is bulana kadar bir sığınma evinde kalabilirsin. Bu kadınla irtibatini kes ve babana anlat derim. Kucuk kardeşin varsa sana yapilanlar aynı şekilde onlara yapılacak onlar içinde sosyal hizmetlere başvur lütfen. Kolay kolay bunu demem..Sen değerlisin,narsist ve sadist annenin dediklerine takilma

Böyle annenin ..... ! Ne olursa olsun o evden çık,polisi arayabilirsin. Is bulana kadar bir sığınma evinde kalabilirsin. Bu kadınla irtibatini kes ve babana anlat derim. Kucuk kardeşin varsa sana yapilanlar aynı şekilde onlara yapılacak onlar içinde sosyal hizmetlere başvur lütfen. Kolay kolay bunu demem..Sen değerlisin,narsist ve sadist annenin dediklerine takilma
Hanımefendi inanın Her gece bunların hayalini kuruyorum fakat bu sabah saat 6 ya kadar babamla da kavga ettik gelmiş ben dışarda 14-15 yaşlarında çarşaf giyen kızlar görüyorum diyor Nur gibiler diyor benim kızım onlardan olamadı diye üzülüyorum diyor utanıyorum senden diyor biz ne istersek onu giymek zorundasın diyor bize uymalı sana değil diyor ve diğer dayılarım da sen gidersen daha kötü olur ve yatağa düşer işler çıkmaz hal alır diyorlar açık lisem hala bitmedi 115 kredim var 18 dersim kaldı fakat onu bitirsem bile üni okuyacak bilgim yok bundan utanç duyuyorum hep evde yapamaya çalışıyorum fakat ne zaman var ne de destek kocan okutsun vs annem diyor ayrıca oturduğum zaman bilgisayara annem hemen yapıcak bi iş buluyor sonra kendini yırtıyor sanki çok iş yapıyor Muş gibi diyor biz çocukken sırtımızda sandalye kırıyorlardı bende genç kız olamadım diyor yani artık konuşmaya mecalim de yok makyaj malzemelerimi çöpe atıyor iki allık bir rimel sürünce orospu demeye başlıyor ama İnan sorun orda değil ben alışmışım ve kendi isteklerimi neden bastırayım o her haltı yerken yani bu kafa ile nasıl yaşadım şaşırıyorum kendime nerden başlicam evi nasıl bırakıcam lise bitikten sonra mı yapsam evde yüklü miktarda para var ordan mı gizli gizli alıp biriktirmeye başlasam bilmiyorum benim karakterime ters hepsi hani siz gelin annemin karşısına sizi bile susturur o derece haklı çıkıyor neler neler anlatıyor ben korkuyorum ben gidersem beni suçlu duruma çıkarır diye 😔

Bir kadının zinasına 4 şahit getirmek gerek. Tabi bu dini bir kuraldır. Bu kadına bir güvencedir.Allah kadının iftiraya uğramamasi için bu şahitleri istemiştir. Bu şahitler de direkt görmeli ve duymalıdırlar.

Annen sinir hastası demişsin. Allah ıslah etsin. Tehdit ederse de etsin. Babana söylerse de söylemiş olur. Sen de kendini izah edersin. Artık çocuk degilsin. Korkmadan konuş babanla. Utanilacak birsey yapmadım babacım. Biri bana talip olmuş ama uygun biri değilmiş. Ben de zaten reddettim dersin. Kısa ve öz 👍

Bir de güzel kardeşim onların bu yanlişları seni imanından etmesin. Onlar çoook hatalar yapmış. Ama islam onların hataları üzerine kurulmamıştır.
Dinimiz yeryüzünde yaşanabilecek tek hakiki ve insan hayatini güzelleşitiren dindir. Onların yanlışları seni dinden soğutmasın. Hafız mısın? Evde Saff suresi oku. Saff suresi okunan evde kavga olmaz ya da hafif olur. Allah a emanet ol canım.. dualarımı sana gönderiyorum. Allah hayırlı kapılar açsın sana 🍀🤲
Napmalıyım yani sırf dini boyutu yüzünden avanak gibi her şeye dua okuyup düzelmesini mi bekleyeyim :)

Ama onlara gidersem annemi hastaneye yatırırlar deli diye 😭
O zaman ilerleyen zamanda böyle giderse siz yatacaksınız.
Sanırım ailedeki herkes için en iyi seçenek bu.

Ama yok ben kendim için iyi bir hayat ve gelecek istiyorum diyorsanız devletten yardım almaktan başka seçenek görünmüyor.
Tercih sizin...

Napmalıyım yani sırf dini boyutu yüzünden avanak gibi her şeye dua okuyup düzelmesini mi bekleyeyim :)
Size çıkın o evden, dayınız teyzeniz sahip çıkıyor işte kurtarın hayatınızı diyorlar, ezberlemiş gibi "annemi kapatacaklar hademeler tecavüz edecek" vs diyorsunuz. O ruh hastasını kapatsınlar zaten de, babanızın sapkın namus kavramının sanrıları gerçek değil onu bilin. Dua edin diye dua önerene de "avanak gibi dua okuyup düzelmesini mi bekleyeyim" diyorsunuz. Yani her öneriye bir bahaneniz var. Açıktan okuyorsunuz, üniversiteye git diyorlar, üniversite kadar bilgim yok diyorsunuz. Bu üniversitelere her giren anne karnında öğrenmiyor bildiğini. Herkes eğitimini alıyor. O zaman lise bittikten sonra asılın kpssye çalışın gizli gizli. Defter kitap görünce çıldıran ruh hastası ebeveynleriniz görmesin diye telefonunuza soru bankası uygulamalarını indirin. Günlük soru çözün. İlla olur. 2 senede bir yapılıyor önlisans ve ortaöğretim sınavları, 2 senede ucu ucuna çalışsanız bile olur.

2828 Sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanununda Yetiştirme Yurtları; 13–18 yaş arası korunmaya muhtaç çocukları korumak, bakmak ve bir iş veya meslek sahibi edilmeleri ve topluma yararlı kişiler olarak yetişmelerini sağlamakla görevli ve yükümlü olan yatılı sosyal hizmet kuruluşları olarak tanımlanmıştır.

Daha 16 yaşındasın, 183 ü ara sığınma talep et. Psikologlar görüşecek seninle, merak etme seni anlayacaklardır. Kendini kurtar, belki kardeşlerine de faydan olur.. Annen ve babanın sana ihtiyacı yok, kimsenin çocuğu kölesi değildir

Orda da anne ne hademeler tecavüz eder namusumu iki paralık mı edeceksin diyor bizim bi namımız var diyor işi büyük bir iş ve hata istemiyor 😓
Iyi de anneniz zaten babanızı aldatmış namus mu var ortada. Ayrica hademeler niye tecavüz etsin bunlar nasıl fikirler allah aşkına. Neyse hakkınizda hayırlısı

Kısaca evin yükünü derdini tasasını çekip 18 yaşıma kadar annelik yapan benim annem tuhaf bir kadın ve sinir hastası ben her şeye göz Yumdum okula göndermemelerine zorla kapatmalarına sevgi göstermemelerine aldıkları iki parça şeyin parasını başıma kakmalarına ve sadece kendi istekleri için hizmetçi gibi kullanmalarına en ufak bir şey istediğimde annem kendini yerden yere atıyor benim saçımı yoluyor sen ne benden bir şey istiyorsunda kocan alsın git yanımda durma sen benim canıma kast ediyorsun da ve bu sadece 2 yıldır aynı şeyi giydirdiği için yenisini istedim diye kıskanç bir kadın ve sürekli beni kötülüyor özgüvenimi düşürüyor hala çeneme vurduğundan beri yemek yiyemiyorum polise de gidemiyorum annen babamı aldattı ve bunu o babam bilmiyor sadece telefonda konuştum ben diyor annem ben sizden sıkıldım diye yaptım diyor artık canıma tak etti gelmiş şimdi de beni dışarda biri istemişti ve o adam evli çıkmıştı ve bende onun bu şerefsizliğini annemi arkadaş sanıp ona anlatmıştım ve bununla beni tehtid ediyor bakalım babana söyleyeyim de milleti peşine taktığını yeni elbiseler isteyip de diyip duruyor artık kaldıramıyorum nolur yardım edin açıktan lise okuyorum zaten ama bu bir çıkış değil çünkü çalışmama da izin yok diğer yazdığım soruları unutun ergenlik ettim beni buradan vurmayın küçük hemcinsiniz olarak tavsiye istiyorum 🥺
İşiniz zor yasiniz da küçük galiba Allah yardimcnz olsun babanizla konuşmaya çalışın

Back