• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni tehdit ediyor ne yapmalıyım 🥺

yonca____

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
77
30
18
22
Kısaca evin yükünü derdini tasasını çekip 18 yaşıma kadar annelik yapan benim annem tuhaf bir kadın ve sinir hastası ben her şeye göz Yumdum okula göndermemelerine zorla kapatmalarına sevgi göstermemelerine aldıkları iki parça şeyin parasını başıma kakmalarına ve sadece kendi istekleri için hizmetçi gibi kullanmalarına en ufak bir şey istediğimde annem kendini yerden yere atıyor benim saçımı yoluyor sen ne benden bir şey istiyorsunda kocan alsın git yanımda durma sen benim canıma kast ediyorsun da ve bu sadece 2 yıldır aynı şeyi giydirdiği için yenisini istedim diye kıskanç bir kadın ve sürekli beni kötülüyor özgüvenimi düşürüyor hala çeneme vurduğundan beri yemek yiyemiyorum polise de gidemiyorum annen babamı aldattı ve bunu o babam bilmiyor sadece telefonda konuştum ben diyor annem ben sizden sıkıldım diye yaptım diyor artık canıma tak etti gelmiş şimdi de beni dışarda biri istemişti ve o adam evli çıkmıştı ve bende onun bu şerefsizliğini annemi arkadaş sanıp ona anlatmıştım ve bununla beni tehtid ediyor bakalım babana söyleyeyim de milleti peşine taktığını yeni elbiseler isteyip de diyip duruyor artık kaldıramıyorum nolur yardım edin açıktan lise okuyorum zaten ama bu bir çıkış değil çünkü çalışmama da izin yok diğer yazdığım soruları unutun ergenlik ettim beni buradan vurmayın küçük hemcinsiniz olarak tavsiye istiyorum 🥺

Ahh canım ya inan çok üzüldüm 😔
Önceki yazdıklarımı unutun demişsin ama orada bundan farklı bişey yazmamışsin ki onu dert etme sen.
Dayın ve teyzenlerden yardım alamadım mı?
Ne desem bilemedim yazık ya gencecik kizsin yaşadıklarına bak 😔

Kısaca evin yükünü derdini tasasını çekip 18 yaşıma kadar annelik yapan benim annem tuhaf bir kadın ve sinir hastası ben her şeye göz Yumdum okula göndermemelerine zorla kapatmalarına sevgi göstermemelerine aldıkları iki parça şeyin parasını başıma kakmalarına ve sadece kendi istekleri için hizmetçi gibi kullanmalarına en ufak bir şey istediğimde annem kendini yerden yere atıyor benim saçımı yoluyor sen ne benden bir şey istiyorsunda kocan alsın git yanımda durma sen benim canıma kast ediyorsun da ve bu sadece 2 yıldır aynı şeyi giydirdiği için yenisini istedim diye kıskanç bir kadın ve sürekli beni kötülüyor özgüvenimi düşürüyor hala çeneme vurduğundan beri yemek yiyemiyorum polise de gidemiyorum annen babamı aldattı ve bunu o babam bilmiyor sadece telefonda konuştum ben diyor annem ben sizden sıkıldım diye yaptım diyor artık canıma tak etti gelmiş şimdi de beni dışarda biri istemişti ve o adam evli çıkmıştı ve bende onun bu şerefsizliğini annemi arkadaş sanıp ona anlatmıştım ve bununla beni tehtid ediyor bakalım babana söyleyeyim de milleti peşine taktığını yeni elbiseler isteyip de diyip duruyor artık kaldıramıyorum nolur yardım edin açıktan lise okuyorum zaten ama bu bir çıkış değil çünkü çalışmama da izin yok diğer yazdığım soruları unutun ergenlik ettim beni buradan vurmayın küçük hemcinsiniz olarak tavsiye istiyorum 🥺

Elinizdeki telefon ve internet imkanını kullanarak polise başvurabilir ve devlet koruması talep edebilirsiniz.

Yardım isteyecek akrabalarınız varmış sanırım bunu en acilinden değerlendirin.

bişi dicem sen şu an çarşaflısın ve dışardan biri seni istedi ailenin haberi var mıydı. adam neye göre istiyor, bunlar seni imam nikahli ikinci es olarak veredebilirdi iyi dönmüşsün turnikeden
Hepsinin Allah belasınu versin bu arada ben çarşafı çıkarttım bir şekilde ama normal abaya tarzı giyiniyorum yani adam beni görebiliyor ve ben evli olduğunu bilmiyordum ilk konuşmada tanışmada söyledi nasıl ve niye söyledi hiç bilgim yok yani iyiliğe söyledi ama

Ahh canım ya inan çok üzüldüm 😔
Önceki yazdıklarımı unutun demişsin ama orada bundan farklı bişey yazmamışsin ki onu dert etme sen.
Dayın ve teyzenlerden yardım alamadım mı?
Ne desem bilemedim yazık ya gencecik kizsin yaşadıklarına bak 😔
İnanın diken üstünde yaşamaktan yoruldum buraya gelip anlatınca bile mahçup hissediyorum kendimi dayılarıma dedim ama anneni psikoloğa götürcez vs diyorlar ama ne fayda onun karakteri böyle ezilmekten artık kişiliğimi kaybediyorum ses çıkarınca deliriyor annem yerlere atıyor kendini bayılıyor hasta olduğu için yürümesi de bozuk eve benden başka kimse bakamıyor😢

Babana bu olanlari anlatmalisin. Babanın tutumu nasil sana karşı
Babam da bana bazen hak veriyor ama çoğunlukla annemi tutuyor hasta diye ve yatağa düşer elimizde kalır diye ayrıca annemin aldattığınuda söylesem kan çıkar daha beter olur of ıf

En azından birileri sana destek olsa rahat nefes alırsın be kızım.
Hiç kendini mahçup hissetme hepimizin başına neler neler geliyor,bizim de dertlerimiz oluyor.
Ben senin gücünü, sabrını çok sevdim umarım mutlu,huzurlu olursun.
Annenin aldatma mevzusuna girme sen kötüler layığıyini bulur.
Onu tehdit etme ki seni tehdit etmesin en azından biraz rahat olursun.
Başka çözüm aklıma gelmedi.

Ama onlara gidersem annemi hastaneye yatırırlar deli diye 😭

Forumda toplam 33 mesajınız mevcut ,hepsi de baskıcı ailenizle ilgili.

1 yıl önce 9 Ağustos 2021 Baskıcı fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan aileme ne yapmalıyım? konunuzdan bu yana hayatınızda olumlu yönde değişen bir şey oldu mu ?

Annenizin hastaneye yatırılıp gözlem altında tutulması gerekiyorsa tedavi gerektiren ciddi bir rahatsızlığı var demektir. Tedaviye ihtiyacı varsa , tedavi olması hem anneniz hem de siz ve kardeşleriniz için daha iyi olacaktır.

Babanız da sizin deyiminizle psikopatmış , bu yüzden dayınız da size yardım edemiyormuş.

Bu durumda polise başvurmak ve devlet koruması talep etmek dışında size ne önermemizi istiyorsunuz ?

Ama onlara gidersem annemi hastaneye yatırırlar deli diye 😭
yatırsınlar, deli ise ilaç kullansın. sen bunları çekmeye devam edersen, 30 una doğru bunların yüzünden çekeceğin psikolojik sıkıntılar için sen ilaç kullanırsın. onların daha fazla yara açmasına izin verme.seni sindirmişler.

Babam da bana bazen hak veriyor ama çoğunlukla annemi tutuyor hasta diye ve yatağa düşer elimizde kalır diye ayrıca annemin aldattığınuda söylesem kan çıkar daha beter olur of ıf
annen çarşaf giymeyene o. diyebiliyo, zor yuruyo hastayim demiyo aldatabiliyo. ama sen halâ onu düşünüyosun. senin baştacı etmeleri lazim

Bir kadının zinasına 4 şahit getirmek gerek. Tabi bu dini bir kuraldır. Bu kadına bir güvencedir.Allah kadının iftiraya uğramamasi için bu şahitleri istemiştir. Bu şahitler de direkt görmeli ve duymalıdırlar.

Annen sinir hastası demişsin. Allah ıslah etsin. Tehdit ederse de etsin. Babana söylerse de söylemiş olur. Sen de kendini izah edersin. Artık çocuk degilsin. Korkmadan konuş babanla. Utanilacak birsey yapmadım babacım. Biri bana talip olmuş ama uygun biri değilmiş. Ben de zaten reddettim dersin. Kısa ve öz 👍

Bir de güzel kardeşim onların bu yanlişları seni imanından etmesin. Onlar çoook hatalar yapmış. Ama islam onların hataları üzerine kurulmamıştır.
Dinimiz yeryüzünde yaşanabilecek tek hakiki ve insan hayatini güzelleşitiren dindir. Onların yanlışları seni dinden soğutmasın. Hafız mısın? Evde Saff suresi oku. Saff suresi okunan evde kavga olmaz ya da hafif olur. Allah a emanet ol canım.. dualarımı sana gönderiyorum. Allah hayırlı kapılar açsın sana 🍀🤲

😅

yatırsınlar, deli ise ilaç kullansın. sen bunları çekmeye devam edersen, 30 una doğru bunların yüzünden çekeceğin psikolojik sıkıntılar için sen ilaç kullanırsın. onların daha fazla yara açmasına izin verme.seni sindirmişler.
Aynen kendini düşün annem diye duygusallık yapma.

Back