- 9 Ağustos 2021
- 77
- 30
- 18
- 22
Kısaca evin yükünü derdini tasasını çekip 18 yaşıma kadar annelik yapan benim annem tuhaf bir kadın ve sinir hastası ben her şeye göz Yumdum okula göndermemelerine zorla kapatmalarına sevgi göstermemelerine aldıkları iki parça şeyin parasını başıma kakmalarına ve sadece kendi istekleri için hizmetçi gibi kullanmalarına en ufak bir şey istediğimde annem kendini yerden yere atıyor benim saçımı yoluyor sen ne benden bir şey istiyorsunda kocan alsın git yanımda durma sen benim canıma kast ediyorsun da ve bu sadece 2 yıldır aynı şeyi giydirdiği için yenisini istedim diye kıskanç bir kadın ve sürekli beni kötülüyor özgüvenimi düşürüyor hala çeneme vurduğundan beri yemek yiyemiyorum polise de gidemiyorum annen babamı aldattı ve bunu o babam bilmiyor sadece telefonda konuştum ben diyor annem ben sizden sıkıldım diye yaptım diyor artık canıma tak etti gelmiş şimdi de beni dışarda biri istemişti ve o adam evli çıkmıştı ve bende onun bu şerefsizliğini annemi arkadaş sanıp ona anlatmıştım ve bununla beni tehtid ediyor bakalım babana söyleyeyim de milleti peşine taktığını yeni elbiseler isteyip de diyip duruyor artık kaldıramıyorum nolur yardım edin açıktan lise okuyorum zaten ama bu bir çıkış değil çünkü çalışmama da izin yok diğer yazdığım soruları unutun ergenlik ettim beni buradan vurmayın küçük hemcinsiniz olarak tavsiye istiyorum