• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni kendinden soğutuyor

Kuzum başın saolsun öncelikle. Sana dokunan önceden tanışıyor olmaları ve lap diye evde samimi olunması dimi.Babanın yerine kimseyi koymak istemezken birde sağlığında görüştüğü bi insan olması seni daha da acıtmış. Seni anlıyorum. Anneni de anlıyorum sığınacak bi liman tutunacak bi dal bulmuş acısını hafifletmeye çalışıyor inana o da ilk göz ağrısını unutmaz. Öncelikle ne istiyorsun annenin o adam olduğu için sevgilisi olmamasını mı hiç bi zaman kimsenin olmamasını mı canım.Annene istediğin şeyleri ya da fikirlerini paylaşmak istiyorsan onu anladığını güzel bi şekilde kabul ettir önce onun yanında olduğunu hissettir sen inatlaştıkça o da inatlaşır canım çünkü adama sığınmış
Bende bilmiyorum o kadar karışık ki kafam.Eve gelmesin yeter.Bana kalsa hayatında kimse olmasın derim ama dediğiniz gibi adama sığınmış.Abinde sende odanıza çekiliyorsunuz kimle konuşayım diyor o yüzden bir şey diyemiyorum.

Annene kızma bence.Onunda duyguları olan,birçok zorlukla mücadele eden,mutlu olmaya hakkı olan bir kadın olduğunu unutma.
Daha önce gorusseler bile belki o zamanlar arkadastilar sadece bilemezsin.
Eve getirmesi belkide sizi yakınlaştırmak içindir. Yanınızda edepsiz hareket ve sözcükler olmuyorsa yada gece birlikte uyumuyorlarsa buna da çok takılma. Zaten evlenecekler diyorsun.
Kendi hayatına yogunlas.okulunu bitir ve gez toz eğlen. Bu yaşlar birdaha geri gelmeyecek

Bende bilmiyorum o kadar karışık ki kafam.Eve gelmesin yeter.Bana kalsa hayatında kimse olmasın derim ama dediğiniz gibi adama sığınmış.Abinde sende odanıza çekiliyorsunuz kimle konuşayım diyor o yüzden bir şey diyemiyorum.
Haklı tatlım. Sen onun yanında olduğunu hissettir bak yumuşak davran anne yüreği dediğini yapar ilgi göster ona

Ah canım öncelikle başın sağ olsun. Mekanı cennet olsun babacığının. Her ölüm erken ölümdür ve her ölümün üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin o acı unutulmaz. Annenin birine karşı duygu beslemesi çok normal. Hayat arkadaşını kaybetmiş ve yanında ona destek olan ve ilgi gösteren en önemlisi güven veren biri olduğunda ona yönelmesi, özellikle bu hassas dönemde çok normal. Yani eğer baban hayatta olsaydı büyük ihtimalle senin düşündüğün gibi bir durum olmayacaktı çünkü annen o ruh halinde olmayacaktı. Şunu unutma ki sende bir gün aşık olup bir yuva kuracaksın ve evden gittiğinde annen tek başına kalacak. Geleceğini, hayallerini, isteklerini de mi gömsün toprağa? Babanın hatırasına saygı duyarak geride bıraktığı emanetleri olan siz evlatlarına iyi bakacak bir bey inanın size de bir dayanak olur. Biliyorum kabullenmek çok zor. Biraz zaman verin. Annene ılımlı davranıp yalnızca eve gelmesinden rahatsız olduğunu söylersen eve artık çağırmayacağını düşünüyorum.

Annenini suçlaman yersiz. Aynı şeyin senin başına gelmeyeceğini bilemezsin ki genelde
kınadığın şeyi yaşamadan ölmezsin.

O yüzden alışmaya çalış tabi eğer seni rahatsız eden davranışları vs. yoksa.
Ayrıca da baktın olmuyor bu hırsını derslerine ver ve güzel bir üniversite kazanmak ve evden uzaklaşmak için dişini tırnağına tak. Kazanınca uç git.

Herkes kendi hayatından sorumludur.
Anneni suçlama.

Sadece sana şunu söylemek istiyorum canım bak bu hayatta en çok kendine güvenmelisin, geri kalan kimsenin garantisi yok. Sen derslerine yoğunlaş mutlaka çok çok iyi bi üniversite kazanmalısın sağlam bi mesleğin olmalı. Baban olmadığı için herkesten daha sağlam basmalısın yere, düşmemek için. Çünkü düşersen seni kimse kaldırmayabilir, bilemezsin. Ben de babamı kaybettim 2 yıl oldu seni anlıyorum gerçekten. Şuan senin için her şeyden önemlisi meslek. Anneni, onu, bunu boşver. Ben annenin yaptığını hata olarak görüyorum ama işin aslını bilemeyiz. kin tutma ne olursa olsun annen o senin, hata yapsa da annen. babanla ikisinin arasında olan meselelere kafa yorma. Sen annenle kendi ilişkinize bak Senin için en iyisi bu.

sorunun cevabı annende gizli . annenle konusmayı denedin mi? belki de arkadaştılar. ne biliyorsun aldatacağını. üzme kendini lütfen. geleceğine konsantre ol.

Oncelikle basin sagolsun huzur icind2 yatsin baban
Ergenlik donemindesin henuz cok gencsin
Belli ki annen cok yorulmus cok yipranmis ve hayatina biri girmis simdi , onu da anlamaya calis
Simdi baska birini seviyor olmasi babani hic sevmedigi yada az sevdigi anlamina gelmiyor
Erkek yada kadin fark etmez tekrar sevmesi ve evlenmek istemesi cok normal , kendi kendine bunu kabullenirsen annenden de nefret etmezsin
Zor seyler yasamis annen o da mutlu olmayi hak ediyor , anlayisla yaklasmayi dene
Bir evladin ve bir esin sevgileri bambaskadir bunu unutma , annenin babana olan sevgisiyle senin babana olan sevgini kiyaslama
Biraz buyuyunce cok iyi anlayacaksin demek istediklerimi

Ben evladım için 100adam yakarım bir ne ki
Evlat aşktır gerisi yalan
Annen haksız insanın çocuğu olunca öncelikleri değişir
Onun böyle içğnde fırtınalar kopacak ben elin adamıyla yemek yiyecem rahata bak
Kardeş cazgır ol git pijamalarla ye yemeğini o utansın
Eşi ölmüş birisiyim çok genç ve güzelim

Öncelikle başın sağolsun.Allah rahmet etsin babana. Su anda boyle dusunmen normal ,ama annenin yaptığı fedakarliklarida unutmaman cok guzel.Inanki annen su anda ne yapıyorsa sizi ve geleceğinizi düşündüğü içindir.Ben baban vefat etmeden görüştüklerini sanmam öyle olsa anlarsınız.Yeni baslamis olabilir.Biraz erken olmuş ama onunda kendine göre doğruları vardır.Annene sakin kinlenme. Genç yaşta eşini kaybetmiş bir kadın ,içinde kimbilir ne fırtına kopuyor da belli etmiyor dur.O adam hayatınızda olsada olmasa da sen hep annenin yanında ol.Dusuncelerini annenle paylaş ki, hayatıyla ilgili vereceği kararlarda sizden destek alarak daha akıllıca kararlar versin.Bende evlenmeden eve almasını doğru bulmadım.Sen yinede annenin yaptıklarını sakin bir sekilde karsi la çünkü eminim iki evladının geleceğini düşünerek bir şeyler yapmaya calisiyor dur.

Ah canım Öncelikle başın sağolsun . Sen babanın yerine kimseyi koymak istemediğin için böyle düşünüyorsun. Annenin de bir hayatı var . Yarın bir gün siz evlenince o yalnız kalacak . Lütfen bencil olma ! Anne nin baban hayattayken o kişiyle arkadaş olarak görüşmüş olabilir. Sonradan sevmiş olabilir bilemeyiz. Allah tan hep hayırlısını dua et ... Hayırlı olan neyse sizi bulacaktır.

Ne olursa genç kızı evdeyken bir erkegi eve getirip aynı ortamda bulundurması yanlış.
Evet evlenebilir
Evet sevedebilir.
Ama eve getirmesi yanlış, bu konuda onu ciddi şekilde uyar

Back
X