• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni çıldırtıyor... Ne yapacağım ben?

sanmıyorum ki,anneniz sizin kötülüğünüzü istesin...
o da en iyisi olsun çabasında belki,siz yine de kırıcı olmayın,
sonradan çok üzülürsünüz...kırmadan,sevgiyle anlatın...
inanın gelinliği giyip,o evden adım attıktan sonra,
keşkeleriniz artar,bir de bunu eklemeyin...
mutluluklar dilerim size...

biz evlenirken annelerde strese giriyor. ona hissettiklerini düşüncelerini açıkça paylaş böyle olursa şu açıdan iyi olucak de. yada yinede onu kırmadan başka gelinlikçilere gidip bak. hem onun gönlü olsun. sen hepsine bir bahane bulup yine aynı yere dönebilirsin. size kolay gelsin üzülmeden strese girmeden halletmeniz dileğiyle:)

bu nişanlılık sendromları canım nişanlıyken bende çok sorun yaşamıştım nişanlıyken aileler değişiyor canım

Canım merak ettim nasıl bir gelinlik diktiriyorsun, aynı modeli 2000 liraya annenin istediği yerler dikerken senin diktireceğin yer kaça dikecek...
Şimdi sen tecrübesizsin, mutlaka annenin kafasını kurcalayan bişey vardır. Yani normal bir modaevinin 2000 liraya dikeceği şeyi senin bulduğun yer 1000 liraya dikecekse kesin bi sakatlık var demektir, malzemesni kalitesiz kullanır, boncuk işleme varsa seyrek yapar, kalitesiz dantel kullanır falan...
Her anne kızının iyiliğini isterüzeli olsun ister...
Benim annem günlercebenim için modaevi araştırdı, Bem ıstanbuldaydım, o ızmitte tüm modaevlerine gitmiş, dikiş bilir anem, hepsinin dikişlerini incelemiş, diktiklerine bakmış.. En sonunda 2 yerde karar kılmış birinin dikişi çook iyi diğerinin dikişe iyi amamodelisti çok iyi çok ilgili dedi... Benim istediğim bir model vardı aa üst kısmınının değişmesi lazımdı. En güzel fikir veren ve yönlendireni seçtik ve diktirdik... ıkisi de hemen hemen aynı fiyat verdi... 1,5 sene önce 1600 dü... O dönem için de orta fiyattaydı, ha 800-1000 e de diken vardı aynı modeli 3000-4000 e de.. Aradaki fark kumaş ve dantel farkı...
O dönem eşim fiyatları bilmediği iin ona çok gelmişti ve Fatihte gelinlikçileri dolaşmamızı önerdi...
Fatihte o model için 2000 atında fiyat vermediler... Öylelikle ikna oldu ve ızmitte istediğim yerde diktirdim... Ama o dönem nişanlımım pahalı bulduğunu duyunca anecim demişti, o 1000 veriyorsa üstünü biz tamamlarız, yeter ki istediğin gibi olsun demişti....
Bence annenle fazla tersleşme, ama gönünü de bir şekilde al ama bildiğini istediğini yap...

Yani bir modelin standart fiyatı yok Aynı modeli 10 gelinlikçiye git 10 tanesinde de ayrı fiyat alabilirsin, kumaşın kalitesine ve danteline dikkat et... Annen de ucuz etin yahnisi olasından, ortaya kötü bişey çıkmasından korkuyordur bence...

Tabiki çok kaliteli olamyacağını biliyorum ama dediğim gibi o gün 3-4 saat giycem ve üzrimde güzel durup resimlerde güzel çıksın bana yeter ....
altın olsa ne olur beni bu kadar arada bırakıp üzdükten sonra... kırdıktan sonra.....
offfff yine akşam tartışcak konular buldu zaten bugün hiç iyi değilim :(senağlamasenağlama

onuda anla bence senin için herşeyin en iyisi olsun istiyor şimdi hayatının en güzel günlerinden biri seni yıllarca hayal ettiği gibi görmek istiyor sen de çok haklısın (maddi durumlar) ama durumu güzel bir dille bi daha anlat yada bi iki gelinlikçiye daha bakın belki orta yolu bulursunuz......bi ne kadarlık bişey düşünüyosun özel olmazsa öğrenebilirmiyim????

istediğin kadar kız bana ama anneni dinle canım ,anneni dinle pişman olmazsın..Annen hayat kadını bile olsa taş kalpli bile olsa ne kadar bencil gözüksede anneni dinle canım ..Mutlaka senin göremediğin anlayamadığın bir şeyi farketmiştir..İnan bana pişman olmazsın keşke ben annemi dinleseymişim kızken..

cnm annene uygun bi dille anlat sakın karşı gelme yoksa sonrada çok pişman olursun annenin kıymetini evlenince çok iyi anlayacaksın :((

Back