• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem beni çıldırtıyor... Ne yapacağım ben?

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
arkadaşlar,
daha önce arıyorum kısmında gelinlik aramıştım sonra sağolsun bir arkadaş gelinlikçi önerdi
istediğim gelinliği uygun fiyata dikecek.. çok mutlu oldum...
herşey buraya kadar normal gitti ....
annem sorun çıkarıyor o gelinlikçiyi beyenmemiş başka biyere bakalım diyor
ben nişanlımı ve beni düşünüyorum sonuçta nikahtan evleneceğim uzun süre değil 3-4 saat giycem güzel dursun mutlu olayım bana yeter ..
ben istemezmiyim dünyanın en kaliteli güzel gelinliğini.....
sonra onun borcunu ben ve kocam ödeyecek.... zaten ailelerin maddi desteği pek olmuyor biz kendimiz bişiler yapıyoruz.
annemle sürekli bir kavga içindeyiz sürekli birbirimizin canını yakıyoruz çok mutsuz ve huzursuzum anlatamıyorum veya beni anlamıyor.... ben bişeyinize karışmam diyor ama hereyin içinde ve sadece beni yiyor.. orayı ben buldum ve nişanlıma söledim şimdi annem istemiyo nasıl derim dalgamı geçiyorsun diyecek
arada kaldım.. annemi umursamamaya çalışıyorum ama yapamıyorum sürekli başımda yedi beni :(

ne önerirsiniz ne yapayım hangi taşa vurayım kafamı
en sonunda evlenmekten vaz geçeceğim çünkü anneme de kıyamıyorum
en ufak şeyde böle kavga etmeye başladık.... :(

Son düzenleme:
aaaa olurmu canım öyle şey
annene desene para mı var sanki desene:bbo:

Galiba evliliğinde daha çok tuzu olsun istiyor, belkide sen büyüyene kadar bunun hayalini kurdu, kızım evlenicek beraber ceyiz yapcaz, beraber gelinlik bakcaz, sadece biraz hoş tutulmaya ihtiyacı var gibi. Kızı yuvanadn uçacak diyede biraz huysuzlaşmış olabilir tabii

Annenin bazı şeyler ağrınamı gidiyor acaba
Hani sen nikahla değilde düğünlemi git istiyordu
Bu yüzdende böyle üzüyor olmasın seni
Ne biliyim aklım ermedi valla.... bu çıktı bendende
-tatlicadiarzu-

Aynı benim annem gibi paramı var desn o zamanda derki parasız adamla neden eleniyosun her seye karısırlar...

Bence al karsına anne ben kendi istediğim gibi bir gelinlik diktiriyorum çokda mutluyum bu gelinliği ben giyeceğim ve biliyorsunki bir kız için gelinlik giymek çok önemli ve bırak mutlu günümü mutlu mutlu yaşayayım de...

her anne gibi annenizde sizin için herşeyin en iyisini en güzelini istiyor demekki..bence kendinizi annenizin yerine koyun ..
belki sizi yoracak ama annenizin gönlünü yapın derim ben...sengözlerimebaksanab

herşeyi dedim
oda bana dedi çirkinleşti kavgalarımız çok fazla..
kendi dediği olsun istiyor..

en önemlisi zaten evden ayrılacağım için içim buruk bu kavgalarda evlenmekten soğutmaya başladı beni yanlış bir karar vermekten korkuorum:1no2:

olur hayatım böyle şeyler.stres var ya normaldir.haklısın ne diyeyim.en kaliteli olsa ne yazar.1 gün sonrasında dolap beklemeyecekmi?gelinliğe verilen çok para sokağa atmak remen.sen en doğrusunu yapmışsın.

ayrılmayı düşünme canım niye ayrılacaksın.diktireceğin yerdende vazgeçme sonuçta sen giyeceksin
istediğin gibi olsun tabi.

annene güzellikle yaklaş canım.tatlı dille.ana gibi yar olmaz.sabırlı ol bugünler hep stresli olmuştur.kime sorsan aynıdır.sonra üzüleceğin sözler çıkmış olmasın ağzından.laf yarası ömür boyu geçmez.zor ama sabır canım sabır.

ALLAH yardımcın olsun.

herşeyi dedim
oda bana dedi çirkinleşti kavgalarımız çok fazla..
kendi dediği olsun istiyor..

en önemlisi zaten evden ayrılacağım için içim buruk bu kavgalarda evlenmekten soğutmaya başladı beni yanlış bir karar vermekten korkuorum:1no2:

bende olsam soğurdum.
ne biçim iş ya.
yazık sana.
bence açıkça de annene soğuyorum ben yapma böyle diye
çirkinleşmek ne kötü :1no2:

Sen nasıl bugun için hayaller kurduysan o da kurdu, annene posta koyma bence, ilerde pişman olursun.
Allah korusun evliliğinde bi problem olursa dönüp dolaşıp gelip ağlayacağın omuzu kırma derim.

Sen nasıl bugun için hayaller kurduysan o da kurdu, annene posta koyma bence, ilerde pişman olursun.
Allah korusun evliliğinde bi problem olursa dönüp dolaşıp gelip ağlayacağın omuzu kırma derim.

imza...betiş...
bence konu başlığı bile kötü...

hah aynı benım annem bıdı bıdı etsın de huzursuz etsın de tamam gerısı muhım degıl

begenmemıstır sureklı arıza cıkarcak düşünsene sen onu gıycen gıyerken konuscak sen pıstte oynarken konuscak a da takı takılırken konuscak suratını bükçek

en ıyısı onun ıstedıgını yap sen boyun eğ, neden karsı gelıon kı anneye : )

naniknanik

teşekkür ederim hepinize ...
herşyi denedim güzellikle konuştum
ağlayarak konuştum...
önce tamam diyor sonra kafanıza göre iş yapın die kıyametleri koparıyor
şimdi ben annemi dinlemesem içm buruk ayrılcam annemi üzdüm die
nişanlıma yüklensem yaptırsam bişey olduğunda kafama kakar die korkuyorum ona okadar para vermeseydik böle yapardık gibi (annemin istediği yerler 2000 lira falan)
bunlar soğutuyor işte ....rızasız işte yapamıyorum herkesin gönlü hoş olsun istiyorum
aslında onların bunu yapması lasım ben mutlu olayım dieee ama nerde...
gerçi nişanlıma bu olanlardan bahsetmedim bhsetmeyeceğim annemi kötü bilmesin
:1no2:

madem senin en kalteli ve pahalı gelinliği giymeni istiyor biraz pamuk eller cebe yapıcak o zaman..
istemekle olmuyor ..
destek olmalılar ..
bunu söyleidn mi ona?
destek olmadıgınız gibi bir de psikolojik köstek oluyorsun dedin mi cnm ?

madem senin en kalteli ve pahalı gelinliği giymeni istiyor biraz pamuk eller cebe yapıcak o zaman..
istemekle olmuyor ..
destek olmalılar ..
bunu söyleidn mi ona?

evet bende olsam aynısını derdim işte.
yazık kıza ya
o da istemezmi en güzel gelinliği giymek.
annesi biraz para versin bencedea.sa.s

istemekle olmuyor ..
destek olmalılar ..
bunu söyleidn mi ona?

dedim canım dedim
ama oğlan tarafı yapacak diyor. hamama giren terler diyor diyor diyor
beni anlamıyor...
hatta damatlığını da kendi alacak diyor.
ben de para biriktirdim ailem vermiş gibi ben alacağım..
sonra bi damatlığı almadınız demesin oğlan tarafı..

off bunaldım

yapmayın hanımlar yaaa...
hakkaten annenizle böyle konuşurmusunuz???
pamuk eller cebe denir mi anneye...köstek oluyorsun denir mi...
Allah Allaaahhh...bir yaşıma daha girdim ya...

gelinliği giyecek olan sensin.sen de beğenmişsin.
o zaman annene de ki "tamam anne farklı bi yerden daha güzel bir gelinlik alalım,
ama parasını sen ödeyebilirsen."
kabul ederse ordan alırsınız.
kabul etmezse de "benim gelinliğe ayırdığım para bu kadar ben de bunu alıcam o yüzden" dersin.
ben bu gibi şeylere ailelerin çok da fazla karışmasından yana deilim.
sonuçta o gelinliği giyecek olan sensin ve maddiyat da ortada.
daha fazlasını nasıl yapıcaksın ki?

Son düzenleme:
Back