- 13 Aralık 2008
- 2.027
- 16
- 158
- 45
arkadaşlar,
daha önce arıyorum kısmında gelinlik aramıştım sonra sağolsun bir arkadaş gelinlikçi önerdi
istediğim gelinliği uygun fiyata dikecek.. çok mutlu oldum...
herşey buraya kadar normal gitti ....
annem sorun çıkarıyor o gelinlikçiyi beyenmemiş başka biyere bakalım diyor
ben nişanlımı ve beni düşünüyorum sonuçta nikahtan evleneceğim uzun süre değil 3-4 saat giycem güzel dursun mutlu olayım bana yeter ..
ben istemezmiyim dünyanın en kaliteli güzel gelinliğini.....
sonra onun borcunu ben ve kocam ödeyecek.... zaten ailelerin maddi desteği pek olmuyor biz kendimiz bişiler yapıyoruz.
annemle sürekli bir kavga içindeyiz sürekli birbirimizin canını yakıyoruz çok mutsuz ve huzursuzum anlatamıyorum veya beni anlamıyor.... ben bişeyinize karışmam diyor ama hereyin içinde ve sadece beni yiyor.. orayı ben buldum ve nişanlıma söledim şimdi annem istemiyo nasıl derim dalgamı geçiyorsun diyecek
arada kaldım.. annemi umursamamaya çalışıyorum ama yapamıyorum sürekli başımda yedi beni
ne önerirsiniz ne yapayım hangi taşa vurayım kafamı
en sonunda evlenmekten vaz geçeceğim çünkü anneme de kıyamıyorum
en ufak şeyde böle kavga etmeye başladık....
daha önce arıyorum kısmında gelinlik aramıştım sonra sağolsun bir arkadaş gelinlikçi önerdi
istediğim gelinliği uygun fiyata dikecek.. çok mutlu oldum...
herşey buraya kadar normal gitti ....
annem sorun çıkarıyor o gelinlikçiyi beyenmemiş başka biyere bakalım diyor
ben nişanlımı ve beni düşünüyorum sonuçta nikahtan evleneceğim uzun süre değil 3-4 saat giycem güzel dursun mutlu olayım bana yeter ..
ben istemezmiyim dünyanın en kaliteli güzel gelinliğini.....
sonra onun borcunu ben ve kocam ödeyecek.... zaten ailelerin maddi desteği pek olmuyor biz kendimiz bişiler yapıyoruz.
annemle sürekli bir kavga içindeyiz sürekli birbirimizin canını yakıyoruz çok mutsuz ve huzursuzum anlatamıyorum veya beni anlamıyor.... ben bişeyinize karışmam diyor ama hereyin içinde ve sadece beni yiyor.. orayı ben buldum ve nişanlıma söledim şimdi annem istemiyo nasıl derim dalgamı geçiyorsun diyecek
arada kaldım.. annemi umursamamaya çalışıyorum ama yapamıyorum sürekli başımda yedi beni
ne önerirsiniz ne yapayım hangi taşa vurayım kafamı
en sonunda evlenmekten vaz geçeceğim çünkü anneme de kıyamıyorum
en ufak şeyde böle kavga etmeye başladık....
Son düzenleme: