• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem babamı babam annemi aldattı

esl3ss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
21
0
1
25
ikisi de birbirini aldattı annem hala başkasını sevmeye devam ediyor ben biliyorum. babamın abim dediği yakın arkadaşıyla aldattı hala onu seviyor. babamın iş yerindeki bi adamla aşkım falan diyorlardı birbirlerine 10 yaşındayken annemin telefonunda başka adamların özel fotoğraflarını görüyordum. babam da başka biriyle sevgiliymiş eskiden ama şu an bilmiyorum. annem sürekli babam hakkında bana konuşuyor sürekli kötüleyip dedikodusunu yapmaya çalışıyor sanki babamla ben yabancıymışım gibi davranıyor. annem babamı sevmiyor babamın da anneme tahammülü yok zaten pek ama ayrılmıyor annem parası yok falan diye. annem sen benim en yakın arkadaşımsın diyor bana anlatıyor ama ben bıktım. ne yapmalıyım anneme kızıyorum ama kötü de hissediyorum bazenleri. annem ablamı de sevmiyor yüzüne de söylüyor gelip bana ablamın dedikodusunu yapmaya çalışıyor hep. of napıcam ben

100 bölümlük pembe dizi çıkar sizin aileden. annen ile az konuş. yanında çok durma. konuşmaz sanırım.

genelde yüzüne vuruyorum kaç kere yakaladığım halde bazen kabul ediyor bazen etmiyor gülüyor falan
Ya boyle konular Esra Erol'da falan kalmali, burda boyle konularla karşılasinca ben allak bullak oluyorum.

Simdi birbirlerine ne yapmis olurlarsa olsunlar onlar sizin ebeveyniniz, anneniz babanizi kotulerken siz ne yasamis olursanız olun o benim babam dinlemek istemiyorum diyerek yanindan kalkacaksiniz baska care yok.

Evlilik follofoş olmuş suyu çıkmış. Annen sana geldiğinde tersle gönder naparsınız yapın o babam bana onu kötüleme de devam et. Okuyosan okulunu oku bitir , ayrı eve çık kurtul. Birbirlerini yesinler onlar. Karıştırma sen de ilişkilerinin detaylarını

ikisi de birbirini aldattı annem hala başkasını sevmeye devam ediyor ben biliyorum. babamın abim dediği yakın arkadaşıyla aldattı hala onu seviyor. babamın iş yerindeki bi adamla aşkım falan diyorlardı birbirlerine 10 yaşındayken annemin telefonunda başka adamların özel fotoğraflarını görüyordum. babam da başka biriyle sevgiliymiş eskiden ama şu an bilmiyorum. annem sürekli babam hakkında bana konuşuyor sürekli kötüleyip dedikodusunu yapmaya çalışıyor sanki babamla ben yabancıymışım gibi davranıyor. annem babamı sevmiyor babamın da anneme tahammülü yok zaten pek ama ayrılmıyor annem parası yok falan diye. annem sen benim en yakın arkadaşımsın diyor bana anlatıyor ama ben bıktım. ne yapmalıyım anneme kızıyorum ama kötü de hissediyorum bazenleri. annem ablamı de sevmiyor yüzüne de söylüyor gelip bana ablamın dedikodusunu yapmaya çalışıyor hep. of napıcam ben

Kendine yeni sayfa aç ve uzaklaş öyle bir evde yada ailede hiç sağlıklı olamazsın. İkisi birbirni aldatmış bu cok çirkin birşey ama cocuklar olarak sizin bir suçunuz yok dolayisiyle de sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Kim suçluysa kim bunları size yaşattıysa onlar uğraşacak bu durumlarla. Annen aldatılsa moralı bozuk olsa yada aynı şekilde baban derim ya olabilir babana yada annene destel ol toparlansın ama bu öyle bir şeyde değil. Birbirni sevmeyen iki insan. Üstelik yaptıklarından yüzleri kızarmıyor cocuklarını düşünmeden her haltı yiyebilen insanlar.. ben senin yerinde olsam ablayla beraber yaşayabileceğiniz güzel bir sayfa acardım. Yeni ev yaşantı .. calışın edin elinizde ne varsa ortaya koyun beraber yapın sonuçta oda seninle beraber aynı üzüntüyü durumu yaşıyor..

Tencere kapak bu nasıl bir ilişki böyle? Annen boşanıp çalışsın, maddi durumu bahane etmesin. Sen ailenin dert dinleyicisi değilsin, olmamalısın. Bu tarz durumlar travma yapabilir olumsuz etkiler seni. Madem sevmiyorlar birbirlerini. İkisi de aldatıyor boşansınlar. Nereye kadar böyle gidecek? Sen kaç yaşındasın, okuyor musun çalışıyor musun?

Dinlemek istemediğinizi söyleyin, dinlemeyin de, konusu açıldığında değiştiriverin bulunduğunuz yeri. Bıkar herhalde bir süre sonra anlatmayı denemekten. Onlar böyle bir yol tutturmuş gidiyorlar, kendi karı-koca ilişkileri.

Var böyle evlilikler İkiside biliyor para ve elalem için oturuyorlar işte millet evli kalmak istemeyen insanları yuva yuva diye bu kadar zorlarsa olacağı bu dandik evlilik.Dinlemeyin okuyun çalışın atanın kendi düzeninizi kurun.Babanizinda sevgilisi varmış Onuda guzellemeyin

Babanız hissediyordur işine geliyor da olabilir sizin yaş küçük bu çirkinlikler için siz kendi hayatınıza odaklanın yapmanız gereken bu yada babanızın o kadar umurunda degilki anneniz farketmiyor

Anne baba arasındaki ilişkiye evlat burnunu sokmamalı. 25 yaşındasın kendi yoluna bak o evden git

Back