• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem babamı aldattı

Konu ilk yazıldığında alıntıyla cevaplayan olmadı mı yaw :)
konu nedir ne değildir bilmiyorum yorum yapamiyorum konu sahibi

Yazip yazıp siliyorum. Anneniz bu işi yapsa evinde yapmaz. Abiniz nerden görmüş? Neresinden tutsam elimde kaliyor. Anlamadim ki..

Aynen bu şekilde 2 çocuklu ve sevgilisini eve alan birini biliyorum bilgece. O da aynı şekilde kocasıyla arkadaş yaptı sevgilisini. Olabilir yani.

herkes abiye yuklenmis.abi yanlis felan diye.ne yapmista yalan olmus!.anneniz babanizi aldatacak 26 yasinda erkek cocuk
olarak gozlerinizle bunu evinizin icinde yakalayacaksiniz.
anne olmus anne bitmis .annenin kutsalligi yerlere paspas edilmis.yazik size ya...
koskoca cocuklari olan kadin neyinin derdine dusmus.boyle insanlardan TİKSİNİYORUM...
Allah sizede sabir versin ne diyim

anneni uyar ve asla ama asla nişanlın değil eşin bile olsa söylememeliydin !!!

annenin yaptığı çok yanlış abinin yaptığı çok yanlış seninde sözlüne anlatman doğru olmamış annende hatasını anlamıştır inşallah allah yardım etsin
Konuyu senin sayende okudum öncelikle teşekkür ederim.Konu sahibi malesef anneniz şeytana uymuş çok zor ,Allah doğru yoldan kimseyi şaşırmasın.Lakin sözlünüze söylemeniz iyi olmamış.Çünkü ilk kavga ve tartışmanızda başınıza kakacaktır.

Nasıl anlatılır,nasıl yazılır bilmiyorum. Çok utanıyorum. Abim annemi iş yeri arkadaşıyla evde yakalamış,bu yükü tek başına kaldıramadıgını ve benimle paylaşmak istediğini söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Karşımıza alıp konusmamız gerektiğini düşündük abim benimle konustuktan sonra annemin yanına gitmiş sıkı bi tokat atmış. Bundan sonra ya kardeşime annelik babama kocalık yaparsın yada seni evden atarım demiş. Annemde mahcup bi şekilde tamam demiş. İşten çıkardı telefonunu kırdı abim annemin. Annem hep evde annemi karsıma alıp konustum hıçkıra hıçkıra. Ağladım,üzüldüm uyuyamadım gece çeker gider diye.Kızım ben hata ettim baban çok ilgisizdi dedi. Bu bi bahane değil boşansaydın dedim. Önce öyle nefret ettim soğudumki. Babam dünyalae iyisi birisi ona bunu yapamadık söyleyemedik. Annem sizi ölsemde bırakmam dedi ağladı. Bi yanım o kadar o kadar kızgın soğukli dünyada en çok sevebileceğim biri yaptı bunu bize. Bi yanım hala kıyamıyo ağlamasına üzülmesine dayanamıyo. Abimle o gün koskoca 26 yasındaki abimle oturduk onuz omuza ağladık napıcağımızı bilemedik. Şimdi her şey normal annem bizimle ilgileniyo yemek yapıyo habersiz evden dahi çıkmıyo ama ben geceleri uyuyamıyorum ona baktıgımda eskisi gibi hissedemiyorum babama üzülmekten kendimi alamıyorum napıcam nedicem bilmiyorum. Bide o aldattıgı şerefsiz herifi iş arkadaşım yardım eder bize diye evimize sokuyodu. Babamda çok iyi adam diyodu. Bunları kaldırmak çok zor geliyo. Güvenim sıfır. Bide olayın oldugu gün sözleneceğim çocuk geldi moralimi yüzümü öyle görünce anladı bi şey oldugunu anlattım bende utana utana benimle beraber oda ağladı çok severdi çünkü annemi. Şimdi keşke anlatmasamıydım diyorum bide bunu düşünüyorm ileride başıma kakarmı diye ama öyle biri değil. O günden buyana 1 ay geçti hiç ağzından kötü bi şey duymadım.İşte böyle bana akıl verin içimi ferahlatın nolur Allahıma sığınıyorm sadece. Düşünmekten sürekli aklıma gelmesinden başka bi şey gelmiyo elimden

Konu bu

Canım sözlüne anneni yanlış anladığınızı aslında sizin düşündüğunüz gibi birşey olmadığını söyle laf değiştir yani sana inanmasa bile sen annenizi yanlış anladığınızı sôyle bidahada konuyu açma evlendiğinizdede başına kakarsa inkar et gitsin bişekilde inanmak zorunda kalıcak

konu silinmiş ve anladığım kadarıyla sözlü nişanlı her neyse ona anlatılmış ve çok büyük bir hata yapılmış.ben olsam bu kişiyle evlenmezdim bile o evlilikten korkarım ben

Yine aldatmadan çok.
Sözlüne niye söyledin yarından sonra başına kakar.
Babanıza isterseniz söylemeyin.
Anneye niye tokat atmış (yanlış anneye el kaldırmamalıydı), bu tip şeyler konuşulmuş.

Anneniz yanlış yapmış, ama bu yanlışı hala babanızın ilgisizliğini bahane ederek, yine babanızı suçlayarak kapatıyor.
Aynı şey sizin eşiniz tarafından size yapılsaydı ve sizden gizlenseydi hoş olurmuydu.
Size nasıl yapılmasını istiyorsanız öyle yapın.Çok zor durum Allah kolaylık versin.

Sözlünüze anlatma olayına gelince çok yanlış. Aile içinde olan orada kalsın. Buraya bile yazılmaz aslında.
Bi kısım kişilerin hoşuna gitmeyecek ama dinimizde de eşlerin ev içini anlatması hoş karşılanmıyor.(anne babanız bile olsa)

Back
X