Annem AOL okumak istiyor, sorularımı cevaplayabilir misiniz?

mervemervemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
4.230
95
113
arkadaslar mrb annemm de bu yıl aol okumak ıstıyo kayıt yaptırcaz benim aol hakkında pek bı bılgım yok sıze bı takım sorularımolucak
annem kapalı bu arada yası da 38 sımdı annem lıse bırden terk normalde ve bırıncı sınıftayken 3 dersten de kalmıs o zamanlar (fızık kımya mat ) sımdı 1. sınıftan devam edebılırmı sadece kaldıgı derslerı verse olurmu ???
bırde bı tane resımlı vesıkalık foto ıstenıyo sanırım annemde kapalı bı sorun olurmu ???
bırde aol de mufredat degısıklıgı varmı benım bıldıgım 20 soru sourluyo ve 9 u bılmek yeterlı oluyo dıye bılyıorum ben ve de verdıklerı kıtaptakı soruları ezberlemek yeterlı dıye bılıyorum ole mı hala ??
ve hangı kıtapları verıyolar tesekkurler sımdıden

sorduğunuz tüm sitelerin cvpları meb aol de var ama özet geçmek gerekirse bankaya 20 tl yatırılıyor,1 adet fotoğraf, tastikname yada orta okul diploması.ayrıca annenizin ne yaşı ne de kapalı olması hiç bir şeye engel değil yazmanıza gerek bile yoktu sınavlara da kapalı elbette giriliyor . foto da da bu konuda bir zorluk yok artık. sınıf diye bir şey yok kredi adında bir puan sistemine benzer bir şey var .192 krediye ulaşınca mezun demektir .bu düz lise için geçerlidr.8 dönem de biter lise eğer başarılı olursa. evet her dersten 20 soru sorulur. 9 doğru cvp yeterlididr o dersin kredisini almak için. cvp sayısının yüksek olması önemli değildir. 9 doğru varsa o dersi geçer yanlış doğruyu götürmez. geri kalan bir kaç teferruat ı da kayıt olurken yetkiliden veya açık öğretimin resmi sitesinden öğreniniz

tüm kitaplar ücretsiz kitapalara çalışmak ve meb online testleri var onlarla bir üstündne geçmesi yeterli kayıttan 1 ay sonra aktif olur ve kitapları alırsınız. 2 ay sonrada sınava girilir.

tesekkur ederım dıdoooo
gereklı belgelerı bılıyorum evet mebtenbıra bılgı edındım amahanı ne bılım bazıları belkı sorun cıkartır kapalı dıye dusunmustum bunu cok merak edıyorduk tesekkur edrım bı de ben sole bılıyorum o verdıklerı kıtaplardakı souların cevaplarını ezberlemek yetıyomus galıba ole mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…