- Konu Sahibi Necla Necla
-
slm nasıl başlayacagımı bilemiyorum.annem canım annem hasta.beyinde tümör çıktı .çok üzgünüm tek tedavi amaliyat.oda kesin çözüm deil.beyin açılsa bile alınamayabilirmiş çok riskli.yeri dolasıyla çok zor bi amaliyat.kalsa hareketleri kaybolur dedi dok.çaresiz durumdayız.amaliyat olup olmamaya karar verin gelin dedi.ikiside tehlikeli .çok zor bi karar.yarın başka has götürüp oradaki dok fikrini alıcaz inş her şey iii olur .
allahım bütün hastalara acil şifalar verisin.benim annemede.dualarınızı eksik etmeyin esirgemeyin.allahım dualarımızı kabul et yarabbim.sen yardımcımız ol.
canım bence sadece mersındekı hastanelere degılde ankaraya ıstanbula yada ızmıre oradaki hastanelerede gıdın derım. çok gecmiş olsun rabbım acil şifalar versin
çok üzüldüm ya
allah şifalar versin canım
anne insanın büyüdükçe daha da baglandığı yüce varlık
allah onu sana bağışlasın
canim benim dayimda annemde cerrah ikiside yurtdisinda ama sunu biliyorum en azindan annemden keske dememek icin operasyon secilmesi daha yuksek zaten ki Allah korusun cok ileri ve vahim durumlarda dr operasyonu bitiriyor bence keske dememek ve tumorun yayilma boyutunu buyuklugunu anlamak amacli ameliyat olmasini secin inanin bana her ameliyatta risk vardir bademcik bile olsa ama suanki tip imkanlar bu riski azaltabiliyor inan ne hastalar gecti annemin dayimin elinden kimler ne umutsuzlar sifa buldu Allah annecigininde en kisa zamanda sifasini verir umarim guzel haberlerini aliriz
canlarım deniz yıldızı....aybala 42......hürrem 2000.....dilemma.......mutahhara.......soguknevale..ve ..kumsal 86...
hepinizden allah razı olsun çok tşk ederim ilginize .iiiki varsınız .allahım hepimizin dualarını kabul edip annemizi bize bagışlasın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?